Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tranceplanet

    addikt

    válasz GribMate #32050 üzenetére

    Ettől függetlenül, hogy jó kis lap az U3S3, nem más mint egy fapad mATX lap, ami támogat USB3-at és SATA3-at. Nem mellesleg egy jó sebességű SATA3 eszközt nem is hajt ki 100%-osan, mert natívan nem támogatja a H61 csipszet. Amúgy le a kalappal a kis lapocska előtt.
    AMD:
    ASRock 870 Ext 3 R2.0~ 20 ropi
    Ez a lap ~ 2 ropival drágább, de odaver a H61-nek durván szinte minden tekintetben.
    De ezen kár vitatkozni mert alma-banán összehasonlítás.
    Ár szempontjából viszont AMD fronton durva AM3+ tuningos lapot kapsz, addig 1155-ben 25 körül kezdődik az alja a tuning lapoknak. Procikkal ugyanez a helyzet, 2500K a tuning legalsó procija. Addig AMD-nél majd minden proci szorzózár mentes. Az igaz a sandy-k tuning nélkül is bivaly erősek. Viszont még mindig azt mondom: szegény ember procija az AMD, teljesítményt-olcsón. De ha valakinek számít, hogy a proci X alkalmazásban 10-20 másodperccel hamarabb végez, lelke rajta vegyen intelt nyugodtan. Egy G530-on viszont én is elgondolkoztam, netezős gépbe menne páromnak, kétmagosok között bestbuy IGP-vel.
    Az pedig, hogy melyik 1155 lap fogadja majd az Ivy-kat, az gyártótól függ, ASUS H67/P67 lapokra is ír BIOS-t hozzá. Nemsokára szállingóznak majd: Z77

    " Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!

Új hozzászólás Aktív témák