Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kube

    senior tag

    Üdv emberkék.

    Szeretnék később beruházni egy új alaplapra mert a mostani elég silány és nem igazán tudom mi lenne a nekem való. Szóval ebben kérem most a segítségeteket.

    Szóval az a helyzet hogy mindenképpen valami használt lapot keresek, nem igazán vagyok tehetős. A lényeg hogy jelenleg egy C2D E6300 /2*1.8 1066/ drágaságot hajtok. Ezenkívül van egy 1GB-os DDR2 667-es Hynix ramom, illetve egy Gigabyte 9800-GT-m. A cuccokat pedig egy Corsair CX400 hajtja.

    Na most amint láthatjátok az utolsó két darab nem igazán illik a képbe, de legalább az átalakítást megkezdtem már. Szóval térjünk rá az alaplapra ami egy MSI 945PL-NeoF, hát őőő hogy is mondjam egy alap deszka, 1066-ot lekezeli ramoknál pedig a 667-et.

    Szóval az iménti alaplap helyett szeretnék vmi normálisat venni, de szeretnék megmaradni a socket 775-ös szegmensben. A lényeg számomra hogy a jövőben jobb ramokat szeretnék, többet, gyorsabbat, és még egy E8400-es prockót. Mert úgy érzem hogy a gép konkrétan visszahúzza a kártyát teljesítményben és nem igazán tudom kihasználni.

    Néztem már alaplapokat de mindegyikből van egy halom.

    Remélem elég részletes voltam, várok pár tippet alaplap terén hát 15 körül van a keret feljebb nem igazán tudok mostanában menni.

    [ Szerkesztve ]

    No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.

Új hozzászólás Aktív témák