Hirdetés

Aktív témák

• Mappa

addikt

válasz Kolondrum #2911 üzenetére

TFT volt már a xerox is...2003 óra van TFT-m az előtt valami gaba 15"CRT volt már nem is emlékszem :B

Feeling: kinyitottam a dobozt "ez ku**** nagy ba***meg " első mondat ez volt :DDD

film: 720,1080 filmek rajta egyszerűen ájulás...gyengébb aviknál (700Mb-nál)azért vannak pixelnagyobodások... de távolabbról már nem zavaró

böngészés: lazán elférne két oldal egy lapon :D jó pont..sok új lap elfér a fenti mezőben
    negatív pont hogy vannak oldalak amikor is balra sorolja be és jobb oldalon ilyenkor egy nagy üresség van... pl.: a PH! is...ezzel nemtudom lehet-e kezdeni vele valamit..de 1-2 nap után hozzászoktam,de ha valaki ilyen jellegű problémák miatt nem vesz vagy kételkedik egy monitoron annak gratulálok

játék: írtad nem lényeg...hát lehet megváltozik a véleményed majd utána :U..vannak game-k amiket nem natívban tudok futtatni gta4,crysis...teszteken írták hogy homályosodással kell ilyenkor számolni mert lejjebb kell venni úgye a felbontást ..na most ilyen nincs :) max ha 10cm bambulok bele...

én 80 cm nézem...de van hogy 60belül is(este ha hazaérek és benyomom azért érzem,hogy fájdalmassabb a pislogás :DDD de munkámból kifolyolag én ott is monitor előtt dolgozom és lehet ezért...illetve ha ilyen 4 óra maximum game azért megérzem persze..

Samsung monitoroktopic itt nézz még szét ...még pár képet is találsz róla amiket feltettem pár napja

összegezve: Én megvagyok elégedve vele maxmimálisan amire nekem kell arra bőven elég sőt!

Aktív témák