- SSD kibeszélő
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- HP notebook topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
Kolondrum #2911 üzenetére
TFT volt már a xerox is...2003 óra van TFT-m az előtt valami gaba 15"CRT volt már nem is emlékszem
Feeling: kinyitottam a dobozt "ez ku**** nagy ba***meg " első mondat ez volt
film: 720,1080 filmek rajta egyszerűen ájulás...gyengébb aviknál (700Mb-nál)azért vannak pixelnagyobodások... de távolabbról már nem zavaró
böngészés: lazán elférne két oldal egy lapon
jó pont..sok új lap elfér a fenti mezőben
negatív pont hogy vannak oldalak amikor is balra sorolja be és jobb oldalon ilyenkor egy nagy üresség van... pl.: a PH! is...ezzel nemtudom lehet-e kezdeni vele valamit..de 1-2 nap után hozzászoktam,de ha valaki ilyen jellegű problémák miatt nem vesz vagy kételkedik egy monitoron annak gratulálokjáték: írtad nem lényeg...hát lehet megváltozik a véleményed majd utána
..vannak game-k amiket nem natívban tudok futtatni gta4,crysis...teszteken írták hogy homályosodással kell ilyenkor számolni mert lejjebb kell venni úgye a felbontást ..na most ilyen nincs
max ha 10cm bambulok bele...
én 80 cm nézem...de van hogy 60belül is(este ha hazaérek és benyomom azért érzem,hogy fájdalmassabb a pislogás
de munkámból kifolyolag én ott is monitor előtt dolgozom és lehet ezért...illetve ha ilyen 4 óra maximum game azért megérzem persze..
Samsung monitoroktopic itt nézz még szét ...még pár képet is találsz róla amiket feltettem pár napja
összegezve: Én megvagyok elégedve vele maxmimálisan amire nekem kell arra bőven elég sőt!
Aktív témák
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged