- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hogy lehet szétszedni ezt az egeret? Belül ragacsos lett a bal gomb, szerintem akkor, mikor nemrég ráfröccsent 1 kis kóla.
A csavarok a teflonlábak alatt lennének? Ha leszedem ezeket a talpakat, akkor vajon hogy tudom majd visszatenni? -
tomyt
csendes tag
Logitech MX 1100 R van valakinek eladó, vagy tud valaki boltot ahonnan lehet szerezni?
-
darky4e
tag
Gondoltam leírom,hogy valóban megy nano receiverrel,DE nem mindegyikkel!
Logitech jól kitalálta,hogy firmware-t nem lehet frissiteni amire csak akarod így nem lehet megoldani könnyedén. Nekem egy régi firmware-el rendelkező nanoval sikerült működésre bírnom,de egy új m215-s egérhez kapottal már nem (megvettem az egeret 3 ezerért a vevő miatt,így jártam) ez van -
Pikkolo^^
addikt
Sziasztok!
Több, mint 5 éve van MX610-es egerem, de WoW alatt a jobb gomb hosszanti nyomásra már nem reagál, egyszeri nyomással nincsen gond. Új egér után néztem és a jelenlegi felhozatalból az MX1100-ra esett a választásom.
Olvasgatva a témát láttam, hogy több embernek volt akadásbeli problémája. Ez annyit tesz, hogy mozgatja az egeret, de az szaggat v. egyáltalán nem reagál néhány másodpercig? Nekem az MX610-el megvolt mind a két problémám, de csak az elöbbi zavart. A szaggatás torrent esetén jelentkezett a leginkább, mely igen zavaró volt, a pár mp-s szünet az standby miatt, nem zavaró.
Várom a szaggatásbeli tapasztalatokat :-)
Üdv.
-
Üdv,
Kaptam egy MX1100 egeret (billentyűzettel), de a lényeg, hogy a "régi" MX518-ammal 5 lépcsőben lehetett állítani az érzékenységet, mely játék közben marha jól jött. A mostani szoftverben viszont nagyon úgy fest, hogy 2 fokozat között kapcsolgat csak. Ez egértől vagy szoftvertől függ? Ha szoftvertől, melyiket tegyem fel, hogy 5 lépcsőben működjön a dolog? Most a legújabb, 6.2-es van fent.
Előre is köszi!
-
ronda
aktív tag
(hátha valakit majd egyszer érdekel)
megvan a hiba. sajnos tönkrement a mikrokapcsoló az egérben. ha nagyon gyengén nyomom meg (épphogy csak kattan), akkor tökéletesen teszi a dolgát. de ha egy kicsit is erősebben szokásos használat szerint, akkor hibázik. szétszedtem, adtam neki egy kis wd-40-et és jó lett. előbb-utóbb viszont kapcsoló csere lesz.... -
ronda
aktív tag
Üdv!
kb másfél éves az egerem. (MX-1100). a napokban jelentkezett egy probléma. a bal gombon néha nem érzékeli ha lenyomva tartom. sima kattintásnak veszi. sőt néha dupla kattintásnak.nagyon bosszantó tud lenni, hogy total commanderben nem tudok átpottyantani dolgokat, mert ahelyett hogy "megfognám" dupla kattintásnak veszi és elindítja/megnyitja az adott fájlt.vagy pl nem tudok képekből részleteket kivágni. vagy akár az asztalon egy ablakot arrébb tenni, sarkánál fogva nagyobbra/kisebbre húzni. nemrég emaileket helyeztem át outlookban egyik mappából a másikba. megfog, arrébbhúz és még a célmappa előtt elengedte és egy másik mappában landolt a 3 email. utána már meg sem tudtam fogni, pedig vagy 30-40 szer próbáltam. utána már csak jobbklikkel ment. sokszor szöveget sem tudok kijelölni. van mikor órákon keresztül semmi gond, de egyre sűrűbben egyre hosszabb időre bolondul meg. valakinek volt hasonló gondja? -
nyunyu
félisten
Szamla beszkennel, Logitech support felhiv, aztan kapsz egy ujabb egeret helyette, amire az eredeti egeredbol hatralevo egesz evek szama gari van. (2.5 eves eger eseten 0.)
Mondjuk az kerdes, hogy mit, MX Revo helyett Perf MX-et kuldenek.
VX Revo helyett is logikus az M705 Marathon, de az MX1100/1100R-et utod nelkul nyirtak ki.
(MX1100R tulzottan jora sikerult, gyakorlatilag majdnem ugyanazt tudja, mint a Perf MX, feleannyiert)
-
darky4e
tag
A vevőegysége elromlott, így most nem tudom használni! És 3-4 ezer lenne egy új miközben 6 ezerért vettem az egeret.. vkinek nincs egy elromlott mx1100ese esetleg?
-
Z(o)zz
tag
Én most vettem egy Logitech Cordless Desktop Wave Pro bill+egér kombót. 1,5 napja használom,de nem vagyok teljesen megelégedve vele. Anno 2-3 évig volt MX1000-em. Elkezdtem visszaolvasni a topikot és láttam másnak is vannak problémái vele. Amiket én tapasztaltam:
1. Megakad az egér, bill nem reagál a gombokra. Ezeket csak játék során tapasztaltam. Utána kipróbáltam, hogy a vevőegységet a gép elejébe dugom és azóta nem volt ilyen jelenség (?)
2. A hozzá adott progiban átállítgattam dolgokat (kikapcsoltam a rámutatás segítséget stb...)
De nem az igaz....főleg játékban.
3. A görgőben csalódtam, jobban szeretem a "kattanós" verziókat. Tapasztaltam én is túlgörgetést, csúszást stb....a kotyogást már meg sem említem.
4. Súly. Ezzel nincs különösebb gondom, bár tény lehetne könnyebb...lehet én is kiveszek egy elemet
5. Az egér tetején lévő nagy gombbal mit lehet állítani? Olvastam olyasmit, hogy a görgöl állít v.mit.... -
LifeSpirit
tag
Más gameknél is ez probléma....
-
LifeSpirit
tag
mx518as egerem van és most BFC2höz nem működik az a beállítás hogy az asztali egér érzékenység mennyen a játékban (csak a menüben)
A miért van?
A BFBC2 exe hozzá van adva a recognizedgames-hez
Régen jó volt minden más alap a beállításon van.
Valaki tudna tippet adni,vagy más programmal nem helyettesíthető ez? -
canniball
nagyúr
"-(jobb kezeseknél) a kisujj felőli részen tappancs hiánya miatt billeghet"
Én ilyet nem tapasztaltam."-a rejtett gombot néha akkor sikerül megnyomni amikor nem kéne..."
Ez szintén érthetetlen számomra: nálam olyan erővel kell megnyomni hogy az már kisebb csuklóedzéssel is felér, véletlen megnyomás kizárva.darky4e!
"-A görgő nagyon hasznos, főleg ilyen hosszúúú fórumokon mint ez"
1. Erre szvsz ennél sokkal hasznosabb az oldal elejére/végére ugrás valamelyik gomb(ok)ra történő ráprogramozása.
2. Olyan hosszú amilyenre állítod, 25-ös blokkokba is lehet rendezni. -
darky4e
tag
Én karácsony elött vettem az egeret még igen jó áron!
Tapasztalatok:-Ha rég nem töltöttem időnként megakad picit! Ilyenkor feltöltöm és megint jó! Ez ubuntu és win7/xp alatt szintén! Nem tudom töltés után mennyivel teszi ezt, talán 4-5 hét! De ez még bőőőven belefér.
-Ténleg sokat bír!
-A rejtett gombot én is megnyomom néha véletlen,de ritka. Meg lehet szokni!
-A görgő nagyon hasznos, főleg ilyen hosszúúú fórumokon mint ez
-Érzékenysége megfelelő bár valahogy nekem egy mx1000es jobban tetszett játékra havernál
-hordozhatóság!!! nem szeretek egereket váltogatni és van egy laptopom és otthon 2 gép, hasznos ha gyorsan tudom átvinni
-nekem vmiért 2 hónap után a középső gomb csak néha működött,de helyrejött márnem tudom mi volt a gond,de nem is érdekel
-Amúgy szeretem -
Fix
tag
Négy és fél hónap tapasztalata az MX 1100-ról.
Először is nekem nem jobb mint az elődje az MX1000.
Mert:
-jó dolog ez az új görgő dolog de ez azt is jelenti , hogy lötyög (bár ez használat közben nem sűrűn jelentkezik)
-(jobb kezeseknél) a kisujj felőli részen tappancs hiánya miatt billeghet
-a rejtett gombot néha akkor sikerül megnyomni amikor nem kéne és néha ez dühítő is lehet
-bár mostanában már ritkábban tapasztalom de az elején kifejezetten idegesítő volt a mutató nyíl meg akadása (ez azért érdekes mert nem tettem fel az új szoftvert)Most négy és fél hónap után a szoftver szerint 0.7 napom van de az egéren lévő led-ek mindegyike világít.
A pozitívum, hogy tényleg sokáig bírja. Pedig én tényleg nyúztam. -
Erdei88
veterán
3 hónap használt után elhalálozott az egerem. Okát nem tudom, az érzékelőjét átdugtam egy másik usb portba, és ezek után nem ismert fel a gép. Szakembernek sem sikerült életre keltenie.
Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve. Rendkívül kényelmes, szuper egér. -
Tin
veterán
válasz
8nemesis8 #424 üzenetére
nekem is akadozott, én azt vettem észre, hogy amikor kezdett merülni, akkor jobban akadozott. aztán mivel zavart, fogtam egy kis usb hosszabbítót, és felraktam a vevőjét az asztal szélére (a gép az asztal mellett van a földön). így most a vevő kb fél méterre van, azóta egyszer sem akadt, remekül megy. mivel a wifi router sincs messze, lehet hogy az zavart be, vagy akár lehet a táp is. de azóta nincs vele probléma.
-
8nemesis8
veterán
válasz
canniball #423 üzenetére
Igen emlékszem én is. De sokat használtam vagyis ugyanennyit, mint most. Talán a merülő elem miatt. Mostanság mindig csak félig vagy addig sem töltöttem az akkukat, amik benne vannak.
Hát tudom, hogy nem szabadna leárnyékolni, meg eleve nem egy túl vastag fémház.
Viszont nagyon másra nem tudok gondolni, lehet a táptól kellene messzebb vinnem ,majd ezt még kipróbálom. -
canniball
nagyúr
válasz
8nemesis8 #422 üzenetére
"Viszont új korában nem csinált ilyet."
Nekem már újonnan is ilyen volt, és emlékszem hogy azt mondtad nálad rendben működik...lehet csak nem használtad annyit PC-vel így nem tűnt fel...?"Igaz ott a gépház árnyékolhat valamennyit."
Na az lenne aztán a gigalol ha a gépház gondot okozna... -
canniball
nagyúr
-
kranyi
csendes tag
Hali,Pár hónapja vettem egy Logi MX1100-at minden jó de felraktam a programot amit kaptam a CD-n (hiba volt) azota játék közbe (cod2) néha megakad az egér (mindig akkor amikor az elefél jön -.-) Azota már letöröltem a programot de a hiba nem tünt el :/ Talán a drivert is kicserélte? Mit csináljak hogy eltünjön az akadás. A vevő 1 méteren belül van és 1 síkba van vele.
-
sz.9
tag
Sziasztok!
Ilyen egeret használok már egy éve, még anno 12 rugó körül vettem. Az egér nagyon jó, bátran ajánlom mindenkinek! Minőségi anyagok szuper gumírozott részekkel!
Eleinte nekem is voltak akadási gondjaim, de aztán rájöttem, hogy az asztalom faerezete tréfálkozik néha, azóta egy papírlapon használom és soha egy akadás. A vevő sem épp a legközelebb van a gépemhez, de stabilan működik.
Napi 3-4 órás használatnál nálam 3/4 évig húzta, de akkor sem merült le teljesen csak észrevettem, h a hatótáv már a "hatéresetre" csökkent. (mint mondtam nem túl közel van a vevője) Egyszóval: nem egy energiazabáló jószág, nem fogja senki megbánni! -
ImI87
őstag
Ma kicsit megtuningoltam az egeret eredeti QPAD GLIDZ teflon tappancsokkal, és nagyon király lett.
Sokkal jobb, mint a gyári talp, úgy siklik mint állat. Ajánlom másoknak is!
-
TeeJay
félisten
ja hogy ez az utód
láttam a tesztet és 10ezertől többet sosem adnék egérre, úgyhogy a performanceMX felejtős.
régi egerem valami 3ezer volt (A4tech WOP-35) és már megy vagy 8éve, de ideje lecserélni viszont elvárom hogy egy ilyen Logitech egér is bírja legalább 5-6évig
no megyek is megnézem azt az üzletet mert 7ezret megér az OEM verzió az MX1100-ból -
TeeJay
félisten
válasz
canniball #412 üzenetére
akkor érdemes várni valami utód félére?
7ezerért láttam egyik kiskerben, azt írták nekem hogy rendelés esetén 2nap alatt be tudják szerezni az OEM verziós cuccot. tetszik az egér kinézetre, meg jó hogy lézeres és vezetéknélkül, bár szívesebben látnám ha a kis vevőt mellékelnék hozzá, de a nagy kezemhez jól állna és megérné megvenni.
ezer éves A4tech egeremet meg már ki kellene kukázni végre -
canniball
nagyúr
Úgy látom felfelé megy az ára, talán mert kifutó modell...
-
TeeJay
félisten
sziasztok
van egy ezer éves A4tech egerem, ideje lenne már lecserélni mert akkor is mozgatja a kurzort mikor simán csak áll az egérpadon, aztán nézegettem a Logitech egereket
és megtetszett ez az MX1100 laser egér, a vezeték nélküli vevőjével meg úgy mindenhogy.
látom sokan írják hogy hónapokig bírja AA akkuról is, tartós elemről meg 6-8hónapot is elmegy. kicsit sajnálom hogy nem a pici USB vevőt adják hozzá hanem egy nagyobbat de végül is azért vennék ilyen egeret hogy bármelyik gépre amit használok rádugom és tudjam használni. engem nem izgat hogy tölthető vagy sima verzió mert van IPC-1L akkutöltőm, és két darab alacsony önkisülésű akkuval meg gondolom elmegy szintén hónapokat.aki tud valami jó pesti boltot ahol olcsón be lehet szerezni, lehetőleg 10pénz alatt az nyugodtan adjon tippet mert én is szeretnék egy ilyet venni.
-
Fix
tag
Sziasztok
Használatba vettem az egeret mert rájöttem nem találok ezen az áron jobbat.
Viszont úgy néz ki az elemekbe vissza termelem az energiát nem fogyasztom.
Nekem 279napról indult két nap használat mellett 282napra emelkedett.
Ha ez így folytatódik akkor felhívom Paksot nem kell-e nekik egy kis plusz kraft.
A fa...zomat, hogy ipari szinten rángassam az egeret. -
Tom19
tag
Sziasztok!
Nekem ugyan nem ilyen egerem van, hanem MX5000 szettem, de talán tudtok segíteni.
Az a gondom hogyha fut a segédprogramja a tálcán, akkor egyfolytában frissítget bárhol vagyok.
Ez böngészésnél, és amikor írni akarok akkor a legrosszabb. 2-3másodpercenként csinálja. Villog a fejléce is az ablakoknak, de az asztalon is csinálja. Ha kilépek a programjából akkor ok minden. De akkor meg nincsenek meg a billentyűzet extrái.A másik az egérrel van magával, van hogy nagyon belassul, késik. ez mitől van? És akkor egyszercsak megjavul. MX1000-es az egér.
Köszönöm a segítséget!
-
dolezsal
tag
Szerintem ha nem vagy hardcore gamer tartsd meg, mert nemhiába van a népszerűségi listák élén és viszik mint a cukrot. Én Dead space-el játszottam eddig vele, ott maradéktalanul megállta a helyét. Az egy gondom, hogy nem tudom miként lehetne beállitani a rejtett gombra az újratöltést a fegyverben. Nah az nagy flash lenne...
-
dolezsal
tag
Szerintem, ha Te játékpárti vagy, nem ez az egér való Neked... Ezt az egeret inkább netezésre és egyéb irodai célokra készítették. Akkor ott van a Microsoft Sidewinder!
Nekem elemes van és már csak azért is ezt választottam, mert az aksis egy elemmel, max másfél-két honapig birja, addig ez (játék nélkül) akár fél évig is. Én meg vagyok vele elégedve, bár a fogását jó sokáig szoknom kellett(nagy kezem van és a gyűrűs meg a kisujjal bajaim voltak - értsd nem találták a helyüket a rágcsáló jobb oldalán), míg ráállt a kezem. Most már jó. De szerintem ezért az árért sokkal jobban megéri mint a Revo vagy a Perfo... Sztem... Azok nem tudnak sokkal többet. Max az aksi, oldalgörgő,jobb lézertechnológia... -
Fix
tag
Logitech-ről csak annyit, hogy a mostani MX1000-rem nekem az etalon 3-4éve (de inkább 4) meg van és én ezt az időt végig neteztem végig játszottam (pl.:MOH,COD ,offen.,2 (ezt orr vérzésig),4,és most a 4/2-őt tolom multiban, és emellett egyéb kaland játékok) és az alatt azóta csak annyi, hogy a vulkanizált gumiréteg hát fogalmazzunk úgy helyenként hiányos lett az aksija nem bír játék mellett 2napot de ekkor én is át álltam arra, hogy ha le van merülve ha nincs akkor is megy dokkolójába alukálni és így észre sem veszem a kimerültséget rajta. A burkolata helyenként mattból átment kipolírozottba, a tappancsokon lassan már nem inkább a burkolaton fog csúszni az egér, és mostanában csinál olyat mint az elődje , hogy duplán kattint (de ez utóbbi még nagyon ritka) és mostanra lejött a seggéről az oda ragasztott embléma.
Nem, nem vagyok Logitech-es marketinges emberke csak egy elégedett vásárló és a fentebb leírtakat csak azért írtam le, hogy legyen pozitív kép is a mai lehúzlak cég politikák mellett.
Bocs a kis OFF ért -
Fix
tag
Sziasztok
Vettem egy ilyen egeret de még vacilálok, hogy meg tartom e mert én segg meg vettem és az után olvastam itt végig a topikot.
Bár már feltettem eladásra.
Én nem ezt a verziót szerettem volna hanem az elejében USB-set.
De már elhoztam és fel is bontottam és kb. 5perc-se ki próbálás erejéig.
Ami elég is volt a kereskedőnek, hogy ne vegye vissza.
Bár most, hogy végig olvastam a topikot mindenki (90%-a) megvan elégedve vele még a nem orrában USB-és verzióval is.
Nekem ő lenne a harmadik Logitech egerem és már fent van a setpoint a mostani öregecske MX 1000-es jóvoltából. De nem tapasztaltam semmi féle setpint problémát sőt. Csatlakoztattam az egeret Win7 felajánlott egy telepítést és utána setpointban benne is volt mind két egér. A távolság: nekem az asztal alatt van a gépem de az asztalon keresztűl az egér és vevője között kb van 80cm. Ez alatta rövidecske teszt alatt nem tapasztaltam semmiféle akadást.
Amitől én vissza riadtam egyedül töltésénnek a megoldása amitől tartok.
De ez az én problémám mert én szoktam COD4-ezni és emiatt valszeg nem biztos, hogy bírna 8 hónapot (úristen 8hónap).
Még egy valamit meg próbálok.
De ha valakit érdekel az egér itt megtalálja. -
Én tettem rá egyedi, nem hozzá való a tefloncsúszkát. Gyári nem tudom létezik-e. Egyszerűen egy kocka alakból ollóval vágtam ugyanolyan formát, mint ami az egér alján lévő. És sokkal jobban is csúszik vele. Meg a Prontó is megy rá néha...
A vastagsága egyáltalán nem olyan vészes, még így is csak olyan 1mm-re van a pad felett. Vagy legalábbis az én csúszkám csak ~cirka vastagabb papír vékonyságával bír. -
ImI87
őstag
Rakott már v.ki teflon talpakat az egérre?
Létezik v.mi gyári szett erre, vagy csak egyénileg lehet megoldani?Amúgy ha külön teszek rá talpakat, akkor az egér magassága a felülettől megnő 2-3 mm-rel, szerintetek ez befolyásolna bármit is?
-
dolezsal
tag
Nah nekem is lett egy ilyen rágcsálóm. Nagyon jó. Kérdésem, hogy az gáz ha a kisujjam meg a gyűrűs ujjam lelóg és nem fekszik rá a jobb oldali barázdára? Meg, azt szeretném megkérdezni, hogy aki fpsel játszik, az nem tudja, hogy lehet beállítani a rejtett gombot újratöltésre a fegyverben? Hasznos lenne...
Köszönöm! -
troland26
őstag
valaki dobhatna linket..vagy adhatna tippet , hogy hol van még oem egér készleten ...mert én google-val nem találok (lehet béna vagyok)
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Nektek is szokott lenni vételi problémátok? vagyis nem reagál az egér nekem néha pedig kb 1méterre sincs a vevő az egértől. -
balbla
tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen egeret, légyszíves mondjátok már el, hogy kell-e valahol látnom amikor a felbontást állítom?
köszi
-
darky4e
tag
Ha minden igaz vasárnap én is kézbe vehetem a saját MX 1100R-emet ipon comp.-nak köszönhetően! Ott már nem lehet sajnos kapni a kedvezményes áron!
Én még 5800 Ft ellenében juthattam hozzá.
Sajnos most már nem lehet az OEM-hez hozzájutni ott! De aki kitartó és ismeri a google címét az 6000 Ft körül talál rengeteget
Én rengeteg helyen találtam! Amint hozzászoktam írok majd véleményt!
-
-
nyunyu
félisten
bibi van csak vele: Hogyan lehet beállítani, h a rendszer hangerejét lehessen csökkenteni/növelni?
De lehet, hogy ez uberoptions specifikus.
Ha gyari SetPointban nincs, akkor tedd fel ra az uber-t. -
nyunyu
félisten
Ugy tunik, kifuto modell az MX1100R, azert akcios.
Logitech weblapjarol mar levettek.Szoval akinek kell, az most vegyen, mert kesobb nem lesz
-
SSlyTR
senior tag
Én is átvettem 5600ért egy nagyon jó vétel.
1 bibi van csak vele: Hogyan lehet beállítani, h a rendszer hangerejét lehessen csökkenteni/növelni? Egyszerűen nem találom meg a setpoint-ban. (win7-em van) -
Sasal1ty
tag
Hy!
Milyen egérpadot ajánlotok hozzá ? Most asztalon használom. -
Tin
veterán
Ja, eléggé lement. A doboz szerint 2008-09-23-i gyártású, szerintem ezek ilyen készleten maradt darabok, amiket most akciósan kiárulnak. De kit érdekel, tökéletesen működik minden, és nagyon kényelmes. Aki ilyesmin gondolkodik, szerintem ne habozzon, ilyen egeret ennyiért a jövőben sem lehet venni.
A SetPoint elég vacak sajnos. Most felraktam az előző, 4.72 verziót, most már újraindításnál nem vágja felül az "OS implementation" pipát, hanem normálisan megy az oprendszer beállításokkal. Azért sem örülnék ha felülírná, mert a notebookon szoktam a touchpadot is használni néha, szóval jó lenne ha megtartaná az oprendszer beállításokat is.
Neten olvastam, sokan szidják. Most az asztali gépen fent van, a notin viszont nincs, így anélkül annyiból szar, hogy nincsenek next/back illetve görgő bal/jobb gombok. De szerintem ez nem fog igazán zavarni.
Az 1-2 napos megszokás nálam is játszani fog, ma leültem, és megint állítottam picit, de most már kezd jó lenni
-
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Átvettem az egeret mint kiderült ez az újratölthető verzió megvagyok elégedve vele jó kis egér ennyiért meg szerintem nagyon megérte. -
Tin
veterán
válasz
Sasal1ty #377 üzenetére
a tölthető, MX1100R. hétvégén rendeltem, ma hoztam el. papírdobozos, van egy receiver, egy usb-miniusb töltőkábel, az egér, benne egy tölthető AA akku, és egy papíros soknyelvű manual. hibátlanul működik, ennyiért nagyon megérte.
viszont, órákon át próbálgattam beállítani a setpointot. végül leszedtem az egészet, egyszerűen nem tudtam jól beállítani. így anélkül windowsban tök jól megy (pointer speed=4, enhance on), bár 1-2 funkció nem működik, de legalább jól van beállítva az egér.
sima windowsban, webezés, stb, ti hogy használjátok? hogy lehet úgy beállítani, hogy a setpoint ne csessze szét a windowsos beállításokat? 4.80-as verzió.
-
-
Sasal1ty
tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen egér vételén, az elnne a kérdésem , hogy mi a különbség a tölthető és nemtölthető között, mármint ha a nem tölthetőt veszem és rakok bele egy akksit akkor tudom tölteni vagy ez eleve nem lehet ? Tölthetőhöz van valami dokkoló mint pl mx1000 hez? Árban mennyi a különbség a 2 között? Köszi -
Egen, akkor a távolsággal nem lehet gond... Nekem is kb. méter, ráadásul egy asztallapon keresztül, mégis jó.
Illesztőprogi a legújabb? Bár az ilyet nem kéne, hogy csináljon, inkább hardvergond lesz szerintem.
Nem is tudom, esetleg próbáld meg egy másik számítógépben... kizárandó minden más hardvert. -
bmw535d
csendes tag
Sziasztok nekem is ilyen egerem van (mx1100) elég sokat elakad, kihagy aztán jó egy félórát majd megint vacakol, az elem jó :-)
Valakinek ilyen tapasztalata? -
szutyis
tag
Sziasztok
Kérdésem a következő lenne.
Elkezdtem tölteni az egerem (USB) honnan fogom tudni ,hogy készen van? (most zölden villog)
Átlagos töltési idő szeretnék még tudni.
Előre is köszi a választ. -
HXY
addikt
válasz
canniball #360 üzenetére
Szerintem nem. Oda kell visszavinned, ahol vetted, és annyi garancia van rá, amennyi a számlán, vagy az üzlet garjegyén van.
Samsungnál tutira így van. Sok üzlet szürkeimportból hozza a készülékeket, amiket a magyar Samsung szervíz nem vesz át. Gondolom a Logitech-nél is így van.
-
mpepe20
tag
nekem besz@rt 1,5 éves korában...persze 1év gari volt rá...
-
válasz
canniball #352 üzenetére
Az mondjuk átlag napi nyolc órai használat. Úgy igen sokáig bírta, már-már hihetetlen... Viszont ha rendszeresen nem vagy ott, akkor ugye elmegy az egér pihibe.
Magam jóval kevesebbet tartom bekapcsolva, ellenben akkor használom is.
No ebből se számolunk ki semmit...Mindegy, ha elmenne egy fél évet, azt mondom szuper jó.
Köszi. -
canniball
nagyúr
Ezúton szeretném tudatni a kedves topiklakó társakkal, hogy az egeremhez kapott és március 21-én üzembe állított Duracell elemek november 19-én az örök elemmezőkre távoztak. R.I.P.
-
Attici
őstag
Nekem kb. fél éve van meg az egér és még az eredeti elemek vannak benne, amiket adtak hozzá! Teljesen felesleges a tölthető változat hacsak nem lehet benne egyszerűen akkut cserélni. De a hagyományosba rakni ceruza akkut sokkal egyszerűbb!
Szerintem. -
KPepe
senior tag
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy ez a tölthető verzió pontosan mit takar? Beépített akksija van, mint az 1000-esnek, vagy a Revolution-nek, és dokkolóra téve töltődik, vagy csak akksit adnak hozzá elem helyett?
És egyáltalán hogy lehet megkülönböztetni, mert boltokat nézegetve nem nagyon találtam akkus verziót? -
siti
őstag
nekem egy sokéves (4-5?) MX1000-em van. a beépített aksi 3 év után megadta magát, (kb 2 napot bírt a kezdeti 2-3 hét helyett (folyamatos WoW). cserélni csak utángyártottal lehetett, mert logitechnél nincs külön aksi értékesítés, de ez alapból nem bírt többet 1 hétnél, pedig már csak napi 1-2 órát megy. Az egér még mindig tip-top, de az aksi miatt néha földhözvágnám. Szóval inkább elem mint beépített nem cserélhető aksi.
-
HXY
addikt
Én ma vettem meg a sima elemes változatot.
Ehhez nem adtak hosszabbító kábelt.Varta Ready2Use akkuval használom, és 300 napot ír ki.
(ez ugyanaz, mint a Sanyo Eneloop, csak ennek nagyobb a kapacitása)Anno volt Desktop Wave-m (egér+bill), na ahhoz járt hosszabbító kábel is.
Sok tesztben olvastam, hogy játékra is ajánlják.
Szerintem játékra használhatatlan. Legalábbis FPS-re semmiképp se.
Érezhető egy "kis" késés a vezetékeshez képest.
De már nem CS-zek, a gépem meg kevés a modern warfare 2-höz, így ez nem zavar.Nagyon elégedett vagyok vele!
szerk.: Ja és a legjobb az egészben, hogy már Windows 7-en is elérhető az OSX Exposé-ja
-
ImI87
őstag
Hello!
A tölthető verziót fogom megvenni. Az lenne a kérdésem, hogy egy feltöltéssel mennyit bír az egér, illetve hogy az aksi mennyi idő után kezd jelentősen veszíteni a kapacitásából?
És ugye ehhez is az a pendrive-szerű USB-s vevőegység van. Adják hozzá azt a hosszabbító kábelt is?
Köszi!
-
majd küldj privibe egy mail címet arra elküldöm ami van.De levenni még lelehet de vissza már elég macerás lenne rakni,bár ki tudja te lehet ügyesebb vagy
A gombot ha meghúzod felfelé akkor látni hogy kereszbe van egy kis müanyag,a gonbra 4 kis pöcökkel van felfogatva,azalá ha picicsavarhózoval alá nyulsz,akkor lelehet pattintani,de ha takaritani akarod akkor elég egy oldalon 2 és nem esik le teljesen a gomb.Csak nem tul erős az az x alaku kis müanyag ezért ,csak a gomb alatt feszegesd lehogy eltörjön,de képen majd jobban megérted mire is gondolok
-
Ja várjál.. én azt hittem csak úgy elölről le lehet pattintani a gombokat. De akkor Te szétszedted az egészet...
Örülnék a képeknek, ha elküldenéd.Most így hirtelen nem látom át milyen is belül.
És így utólag, ismerve a belsejét, tuti nem lehet elölről lepöccinteni törés nélkül egy gombot? -
én szétszedtem és jó is lett
Ki volt akadva az egyik kis tartó,de igy nem látszott,csak ha teljesen szétszedtem csináltam képeket ha esetleg érdekelnek majd elküldöm.Egyébként csak akkor szedd szét ha már nem garis mert nem birtam ugy szétszedni hogy,megmaradjon a gar,szal ugrott az enyémről is
Na meg kell hozzá ideg mert vagy 2 óráig tartott mire szétszedtem,meg összeraktam
-
Szia.
Ördögöd van, magam is egy Illuminated-et használok...
Viszont a problémádat a space gombbal én nem tapasztaltam soha. Éppen olyan érzékeny, mint az összes többi.
A leszedés jó ötletnek tűnik, hátha valami piszok, akármi akadályozza. De én sem mertem nagyon erőltetni, így feladtam. A Z és Y karaktereket cserélném meg... Ha rájösz, hogyan kell leszedni, meséld el nekem is légyszi. -
sziasztok!
Bocs hogy ide írok de nem találtam a billemhez topikot.A lényeg ma vettem egy Logitech illuminated billt,és ha van valakinek akkor azt szeretném megkérdezni hogy másnál is erösebben kelll nyomni a space billt?Mert a többi az nagyon jó érzékeny de a space-t elég sokszor kihadja,mert erösebben kell megnyomni mint a többit.Müködik,csak nem olyan érzékeny mint a többi,ez normális? egyébként lelehet venni valahogy?gondoltam megnézem nincs e alatta valami piszok stb,de nem tudtam levenni,nagyon feszegetni meg nem mertem.Köszi a választ.
-
Szia.
Én a PCLand-ben vettem. Lentebb csak az esetleges tölthető verzió miatt tanácsoltam a PH!-s forrást.
Ott én dobozos (nem tölthető) verziót vettem 8,8K-ért és 3 év kisker garival. A dobozában volt az egér, az USB-s adó-vevő bigyó, valamint egy zacskónyi leírás, CD, akármi. Utóbbit ki sem bontottam. Letöltöttem a legújabb drivert. Nomeg összeraktam egyedül.
Aztán meg jöttem ide kérdezni... -
ImI87
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy az "ismertebb" boltok közül hol lehetne kapni a tölthető verziót?
Ahol néztem, ott csak elemeset találtam. Ha a linkelés esetleg probléma a reklám miatt, akkor jöhet priviben is! Köszi!
-
válasz
canniball #318 üzenetére
No, akkor ez az alvás így igazán jól ki van találva.
Jó-jó én sem esztergapadon tartom a gépem...
Egyébként kicsit teszteltem ezügyben és meglepően jól viselkedett. Ha függőlegesen vágtam rá az asztalra nem tudtam akkorát ütni, hogy felébredjen. Csak vizszintes és nagyobb behatásra éledt fel.
Normál asztalszerű használatot simán viseli alvás közben.Közben pedig már annyira megbarátkoztam ezzel, hogy meg is hirdettem a korábbi egerem. Tetszik, na.
-
canniball
nagyúr
"Ha nem kapcsolom ki a mechanikus kis pöcökkel az egeremet a napi használat után, akkor is kibírja több hónapig?"
Március óta használom ugyanazon elempárral kikapcsolás nélkül, ugyan egy ideje már pirosan világít de még bírja. Igaz ha nem ülök a gép előtt én nem verem az asztalt... -
-
válasz
canniball #315 üzenetére
Aha, ezt majd kifigylem, köszi.
Ha már az alvó állapotról van szó... Ha nem kapcsolom ki a mechanikus kis pöcökkel az egeremet a napi használat után, akkor is kibírja több hónapig?
Illetve mi van, ha mondjuk ki van kapcsolva a gépem, az egér viszont csak úgy magától "alszik". És eközben dolgozom valamit az asztalomon, az meg közben kapcsolgatja be az egeret a rázkódásokkal? Vagy nem, mert nincs rádiós kapcsolat, ezért nem ébred fel az egér?
Vagy hogy van ez? -
Kipróbáltam és nagyon tetszik. Jó ez a sok gomb, meg tekerő, meg rejtett gomb... azt se tudom hová kapjak. Majd még szokom.
Kicsit tényleg lomhább hirtelen a Copperhead után, de azt sem látom inkább "érezni". Az ergonómiája viszont mindent feledtet. Látom már, hogy megmarad nálam.
Egy kérdés hirtelen. A tetején láttam (képeken) van egy led, vagy lámpa. Nekem nincs, vagy rossz, vagy mikor kellene világítania?
Köszi. -
No, itt van a kezemben egy ilyen egérke. Majd este otthon lesz kipróbálva, itt melóban most csak megtapogattam. Na ez a gömbölyű forma hiányzott eddig a Razer-ből.
Ellenben félek, hogy ahhoz képest hogyan viselem majd az esetleges reakció lassulást. De adok magamnak néhány napot, hogy megszokom-e... -
Magicrat
tag
válasz
8nemesis8 #302 üzenetére
Hm, nem.
Betojt a G7-em, a kereskedő megszűnt azóta akitől vettem (és csak 1 év garit adott rá egyébként), erre felhívtam a Logit, hogy most akkor mi legyen.
Erre Ők: küldjem el a számlát szkennelve, oszt meglátjuk. Elküldtem, visszahívtak: válasszak az oldalukról árban hasonló egeret. Választottam: MX1100 (próbáltam MX1100R-t, de az vagy nem volt, vagy nem lehet külön). Mondták, hogy ok küldik, 2 hetet kell mondaniuk, sima postán küldik.
Gondolom azért hamarabb ideér, hacsak nem kínából küldik
Egyébként nem tudom honnan küldik, mert ugye a Callcenterük valahol Írországban van(?)...a fél másodperc késés belefér, nem gamézok online, ahol pl számítana...
Köszi
Mr -
Magicrat
tag
válasz
8nemesis8 #297 üzenetére
Hali!
Igen, elolvastam az egészet, de arra lettem volna kíváncsi, hogy most-éppen van-e valakinek valamilyen észrevétele, esetleg hiba ami előjött pl fél éves vagy több használat után...
Egyébként megrendeltem már a kicsikét, 2 héten belűl bármikor befuthat. Azért remélem nem lesz annyi.A laggolás az mennyi időnként jön elő, csak néhány alkalmazásban/játéknál, mennyi ideig tart (pl az én G7-es egerem van amikor 10-15 mp-ig is leállt, bár az már fagyás inkább)?
Köszi
Üdv
Mr
Aktív témák
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA® driverek topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest