- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Telepítettem egy mint 17.2-t xfcevel 3 problémám lenne:
1.: panelre kitettem egy cpu-információk nevezetű elemet, amit ha megnyitok lehetne állítani a magok órajelét a legördülő sávból plusz az irányelveket a gond az hogy hiába állítom én át a frekvenciát vagy az irányelvet pl 800 MHzre vagy powersavre, nem marad úgy, legalábbis ha ránézek akkor vándorol a freki feljebb szépen, mit kell csinálnom hogy jó legyen?
2.: indulásnál mindig kapok egy hibaüzenetet, hogy tudnám eltüntetni?
"VboxClient: the VirtualBox kernel service is not running. Exiting."3.: beállítottam hogy egy terminálablak /ha számít a terminatorról van szó/ automatikusan induljon bekapcsolásnál szóval belépek és az megnyílik magától ez oké, olyan kérdésem lenne még hogy hogyan érhetném el hogy az alak középen legyen? vízszintesen és függőlegesen is középen legyen, ne a képernő bal felső sarkában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest