Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Azurooandrew

    tag

    válasz gombocda #23701 üzenetére

    Nálam nem pusztán a digitális kábel tv forrás esetében (93-95% erősség és 100% jelminőség mellett) jelentkezett a probléma (de itt észleletem először); sajnos tapasztaltam a médialejátszó használata és sima fotónézegetés közben is. Illetve egy alkalommal tapasztaltam kép - hang elcsúszást is, de ez nem volt jellemző.

    Mindent végigjátszottam, mert a tunnere gyanakodtam eleinte: kihúztam, másik kábel(ekel), csak a tv közvetlenül kapott jelenet, frissítettem, újrahangoltam, stb, de a hiba megmaradt.

    Sajnáltam, mert megint jöhettem el a munkahelyemről előbb, hogy visszatudjam szállíttatni; + szedhettem szét a szekrénysort megint mint mikor megjött...

    A tv külseje impozáns, gyönyörű, simán a legjobb megjelenésű slim tv-k között van még 2013-ban is, és esztétikai szempontból nem veszik el egy csúcskategóriás samsung vagy sony mellett sem. Az LM 765S talán a legszebb volt a 2012 modellek közül.

    LG LM765S

    Felhősödést, bevilágítást, pixelhibát nem tapasztaltam, ám ezek helyett sajnos bosszantóbb volt "képelvesztés" jelenség...

    Különböző beállítás variációkkal (Trumotion fokozatok) sem múlt el az mkv, mp4 anyagok lejátszásakor az olykor látható pillanatnyi szaggatás. Feketékben, részletességben, színek tekintetében viszont nagyon megnyerő volt a végeredmény. A sportközvetítések jól vizsgáztak, nem volt utánahúzás a labdánál vagy a gyorsabb mozgásoknál.

    A hangjával se volt különösebb bajon (nem rezonált), a tv adásokhoz jó volt, filmezéskor meg bekapcsoltam az erősítőt, összefoglalva tehát ezeket tapasztaltam az LM 765S kapcsán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák