Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fuze

    őstag

    Sziasztok!

    Vízvezeték szerelőt és burkolót keresek fürdőszoba, konyha kialakítására Budapesten. Tégla építésű társasház, teljesen felújítandó lakás.

    A fürdőszoba terveim szerint a kamra és a WC helyiségek összekötésével valósulna meg. Ide mosdót és zuhanyzót szeretnék létesíteni, ehhez kéne elsőként a vízcsöveket megvalósítani. A köztes fal kibontását magunk elvégezzük.

    (Illetve van még egy fal-lambéria kombó a konyha és az előszoba között, azt is ki fogjuk a munkálatok előtt venni)

    A burkolási feladat a fürdőszoba padlóra és csempére terjed ki, illetve a konyha-előszoba padló burkolására és a falrészek csempézére. A padlólap egységes lenne teljesen, egyedül a konyha és fürdő csempék különbözhetnek. Csempe méreteket tekintve, normál nem feláras méretekben gondolkodom, illetve az ülőkád helyén gardrób lesz, oda is bekúszhatna a padlólap :)

    A kamra-wc kettősből a WC ajtó maradna meg. Itt minimális kőművesmunkára is szükség lehet, amennyiben a vállalja a burkoló. A kamraajtó befalazása, illetve a másik ajtó korrigálása az új szabványméretekhez. (Ez nem biztos, mert még az is lehet, hogy kikapjuk az egészet és kap egy gipszkartont.)

    A vízcsövek létesítését november végén- december elején tervezem, illetve a burkolást január végén- február elején.

    Mellékeltem egy nem 100%-ig pontos alaprajzot (Ezt majd októberben korrigálom, mert újra kell mérni), illetve egy egyszerű kis 3D modellt is, meg egy-két képet.


    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    Segítségeteket előre is köszönöm! :)

    [ Szerkesztve ]

    adms.hu | UI Designer

Új hozzászólás Aktív témák