Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz Chaser #70076 üzenetére

    Ha te azt hiszed, hogy napi 15-ért találsz normális kőművest (valami nagyon elmarad régiót leszámítva), és ennyiért nem max. körberöhögnek, akkor nem sok tapasztalatod van még a témában.
    Aztán meg az, hogy kontár volt akkor derül ki pl. mikor locsolod az aljzatbetont (mikor már nagyjából megkötött) és észreveszed, hogy nem úgy áll meg a víz ahogy gondoltad... (és szerencsés amikor csak aljzat-kiegyenlítőzni kell majd mert az roppant olcsó a betonmaráshoz képest).
    Meg amikor már áll a fal (a csemperagasztó elég gyorsan köt) legalább 1 része és ránézésre sem 90-fok (volt amikor megnéztem a falat digitális szögmérővel 85 fok volt 90 helyett...).
    Nem ismerem a fizikumodat, de mikor napokig tonnákban mérhető anyagmozgatás van azért a segédmunka is húzóssá tud válni (személy szerint csak sitt kipakolásában volt részem, ahol még az idő sem sürgetett annyira).

    Egyébként tapasztalatom szerint a tetőlécre kartonozást csak akkor szokták használni, ahol rövid lécek kellenek és ott is könnyű elrontani. Minden másra profil.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák