Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ecaddsell

    aktív tag

    válasz gerisz23 #65348 üzenetére

    Most viccelsz? Az ETI tök korrekt Szlovén cég, elsősorban EU-ban gyárt, a prémium kategóriás termékeket konkrétan Németországban.

    Ehhez képest tróger villanyszerelők akik előszeretettel hangsúlyozzák, hogy náluk kb. fele anyag fele munkadíj (nem tudom minek, azt úgyis mindenki egyből leveszi, hogy ez így nem működhet akkor meg minek a vetítés) pl. 4.5kA-as Himelt raknak be mert így darabonként megspórolnak kb. 100 Ft-ot (ahhoz képest, ha pl. egy minőségibb 6kA-est raknának be).
    És vannak még XBS és társaik is...

    +Andris837
    Egyébként leszámítva, hogy tényleg kevés a kismegszakító, nem látok semmi extrát a dologban, ki kellett fizetni az alanyi jogon felül járó amperekhez a hozzájárulást azt meg, hogy milyen darus kocsi meddig dolgozott és milyen kábelt rakott fel nem látjuk, de ha látnánk se biztos tudjuk megítélni (én biztos nem).

    Csak egy mellékes megjegyzés: kismegszakítók számával is át lehet esni a ló túloldalára, nálunk amikor a társasházban kiment a mikró a lakáselosztóban semmi sem ment le, hanem konkrétan az egész szint hozzá tartozó fázisa esett ki. Szóval a gyorsabb nyert. Sajnos erre vonatkozólag kevés adatot láttam még, pedig ez is számít, úgy tűnik nem is kicsit. Bár nem kevés kismegszakító volt az elosztóban, hiába lett volna akár 2x annyi is gyanítom akkor is a gyorsabb nyert volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák