Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dewil666

    őstag

    Sziasztok!

    Lenne néhány kérdésem.
    2 kis szoba ( 8nm, 9nm), 1 nagy szoba (18nm) és a konyha (6nm) egy része tapétázva van (házgyári panelről van szó) normál régi tapéta. 1985-ben épült a panel lakás.
    Ezt szeretném eltávolítani minden falról és kifesteni. Hogyan a legegyszerűbb ezt megvalósítani? Természetesen saját magam szeretném megcsinálni.
    Olvastam hogy a tapétát le kell áztatni a falról. Nem marad ez után ragasztó a falon? Vagy van valami speciális lemosó hozzá? Két teljes glettelés kell azt tudom mielőtt festem. Ezekre a felületekre mennyi glettanyagot kell vennem?
    Illetve valaki le tudná írni a tapéta leszedéstől a festésig milyen lépések szükségesek? Van valami sejtésem de nem akarok semmit kihagyni.
    Dulux festékcsaláddal szeretnék dolgozni.

    A másik kérdésem:
    Mennyezeti lapot szeretnék feltenni és ehhez hogyan kell a mennyezetet előkészíteni? Illetve milyen ragasztót érdemes használni (több variációt hallottam már)?

    Egyenlőre az utolsó kérdés:
    Étkezőbe-közlekedő-konyhába PVC van lerakva. Ezt szeretném felszedni és járólapot lerakni.
    Milyen módszer a legegyszerűbb a felszedésben és hogyan készítsem elő a felületet a járólap lerakáshoz?

    Köszönöm a segítséget!
    És elnézést a sok kérdésért!

    KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Új hozzászólás Aktív témák