Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
koszonom, hogy nem irjatok le tobbszor, hogy szerintetek semmi ertelme levenni a kupakot es azt sem, hogy ti le sem vennetek..
vagy esetleg ejjeli szabad oraitokat azzal toltitek, hogy forumrol-forumra jarkalva hangoztatjatok, hogy szerintetek minek nincs ertelme?? ez egy szakmai forum, nem pedig egy kozvelemenykutatas
kicsit gondolkozzunk mar el
(az a nagy szerencse, hogy nem vagyok moderator.. az ilyen jellegu hozzaszolasokat azonnal, barmilyen indoklas nelkul torolnem..)
[Szerkesztve] -
Enclave
aktív tag
Eddig abban a képben voltam,hogy a dual-core procik fizikailag is 2 magból állnak...
Erre itt egy nagy lakik a kupak alatt... Hogy mik vannak!
Akkor az a fekete kerámia (vagy mi) tokon belül lehet a két mag?...
Tudja valaki mi az a 7 pár ''aranyhidacska''a Manchester bal oldalán?
És mi az a másik 26 db ''8 lábú'' a mag körül szétszórva?
Hogy tanuljak is valamit
Thx!
[Szerkesztve] -
Oliverda
titán
Most 22 fokos a 2200MHZ-n szaladgáló Venice procim. Ha leveszem akkor 14 lesz?
-
marcee
addikt
válasz
Dare2Live #44 üzenetére
(Ha megnézed Csaba éppen ezt írta. Itt viszont nem ez történt, csak egy elírás. Ráadásul éppen negatív irányba, szóval nem hiszem, hogy ettől elterjedne, hogy lehet west-hez vinni a procikat, mer kis munka és garanciavesztés árán ugyan, de be tud fúteni 10-12 fokkal egy ocska gyári procinak alapórajel és feszültség mellett. Mellesleg már nagyonrég kár a szóért ebben a témában.)
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Csaba_20_ #43 üzenetére
nézdcsak meg a TT Bigwater topicjat 10en állítóttak szentül, hogy ha lassabban halad a víz akkor több ideje van leadni a hőt a radiban és több ideje van felvenni a blokkban ergo jobb ráadásul valami oldalt is találtak mint megdönthetetlen bizonyíték onnan magyarázhattam el akárhogy a végén lehülyéztek, hogy még eztse értem és ezekután amikor az egyetemi jegyzeteket mutogattam akkor megmondták, hogy azért tart ez az ország ott ahol mert szar az oktatás és hülyeség a jegyzetem is.
szóval sokminden keltheti... -
Slax
senior tag
válasz
Overlocker #41 üzenetére
Én levenném, mint ahogy anno az 1,4-es pIII prockómról is levettem. Csak lusta vagyok kibontani a rendszert, mert nem két nap volt így összerakni, és a tuning/hő sem indokolja.
-
tts
addikt
válasz
Overlocker #39 üzenetére
Naná, hogy nem - mert azonnal jönne a kérdés, hogy akkor mi értelme is van az egésznek? És tényleg mi?
-
Dare2Live
félisten
mielött kialakul egy újabb hamis urban legend (mint a lassabb vizaramlas jobb mert többideje van felevenni a víznek a hőt a blokkban leadni a radiban)
A kupaktalanítással javul a proci hűtése és nem romlik!
Ettől függetlenül én senkinek se javasloma kupaktalanítást AMD64 esetén ígyis egy hűvös proci, neméri meg kockáztatni azért a 2-12Cért!
(Mondom én aki vízzel hűtök és simán megtehetném!) -
Andie
őstag
Hamár itt barkácsolós generáció van, egy OFFbal bepofátlakondok, max kirúgtok mint macskát sz..ni.
Öcsém gépe (asrock+2800athlon) olyat csinálgat, hogy 30-40 perc mp3 vagy movie után elkezd iszonyatosan akadni. Gügyög az mp3, és akad a film. Ha leállitja, pár perc múlva megint mehet, de egy idö után megint akad. Játékok viszont gyönyörüen mennek. (thief 3).
Telefonon kértem, hogy nézze meg a proc hömérsékletét, meg a bordát, és a biost. Nincs a bioson (vagy minek hivják azt a kis procit az alaplapon) semmiféle borda, vagy hütés, de aszonta süt! Sztem itt lehet a gond. Szerintetek?
De a fö kérdés (ha igen), hogy hogyan tudnék erre bordát tenni? Mivel lehet felragasztani egy passziv bordát, hogy hövezetés megmaradjon?
Kösz, és elnézést az offért. -
westlake
félisten
nem is irtam, hogy rakok ra barmilyen hutot
a gyari hutot nem tudod rapplikalni, csak ugy, ha kicsit modositot.. termeszetesen a kieso kupakvastagsagot valahogy kompenzalni kell.. aki nem teszi vissz a procira a kupakot, az nagy valoszinuseggel blokkot teszt ra.. azt meg altalaban csavarral rogzitik az alaplaphoz... -
westlake
félisten
-
westlake
félisten
azert jo, mert ''mi'' ilyen barkacsolos generacio vagyunk.. kivancsisagbol..
azert jo, mert gyarilag gyakran elrontjak a pasztazast..
igen, ez passzio is, hogy lassuk a magot.. mint mondtam, kivancsiak vagyuk..es igy elegitjuk ki, hogy levesszuk a kupakot..
ha a ''vissza lehet tenni a sapkat'' kerdes alatt azt erted, hogy latszatra ugyanugy visszatenni, akkor a valaszom nem.. ha ugy erted a kerdest, hogy hatasfok szempontjabol vissza lehet-e tenni, akkor meg igen a valaszom.. az esetek tobbsegeben a kupak leszedese, a mag ujrapasztazasa es a kupak visszahelyezese utan csokken a proci hutesi hatasfoka..
5-10fokig -
Bubu79
addikt
-
westlake
félisten
helloka...
egyre tobb proci van, amirol lekerul a kupak..
van mar nehany kep ezekrol a procikrol, de eleg gyerek.. nem ertem, hogy az emberek miert nem tudnak minosegi munakt vegezni
a linken talahato ''listat'' egy japan srac csinalta, de nem valami nagyok a kepek
(a ottani toledo kep az enyem)
[link]
en is csinaltam mar nehany fotot, azokat is kozzetesztem
E6 Venice
E6 Manchester
erdekes, hogy az uj e6-os manchesterek valoszinuleg butitott toedok, mivel a magjuk ugyanakora.. az e4-es manchesterek magja kicsit vekonyabb volt
a cpuid progik nemelyike eleve toled-512kb-nak nevezik el
(ha uj kepeket kesziktek, akkor majd megkerem valamelyik mod-ot, hogy rakja ebbe a hozzaszolasba)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest