Pirosat kérnék csereman fórumtársnak, ezt vette tőlem.
PH Megbizhatosagom 31 pont es csak pozitiv...

Szeretnék kérni egy piros pontot peto.istvan fórumtársnak ezért az üzletér , korrekt és megbízható eladó.

Én is viszonoznám a piros pöttyöt goyo206 kollegának ez a lap megvásárlásáért. Korrekt, türelmes, és megbízható vásárló. Csak ajánlani tudom.
pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

Kérnék egy nagy pirosat egy csere-beréért AaronBass kollégának!
:-]

Egy újabb pirosat szeretnék pceker fórumtársnak egy újabb házikóért: maxdata favorit 5000.
Gyors, korrekt és megbízható. Ajánlom mindenkinek.
"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

Üdvözlet!
Szeretnék kérni 1 pirospontot P.Miki
fórumtársnak eme sikeres üzletért.
Korrekt,megbízható és baromi masszívan csomagol. Bátran ajánlom mindenkinek.
T.:
Kelta
Az a baj,hogy sok ember azt hiszi,feltalált valamit. ...én nem keverném a hülyeséget a penicilinnel...

Hatalmas pirosat kérek mazsi70 fórumtársnak a lemezjátszó utánvétes megvételéért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, nagyon korrekt vevő. Ezúton is köszönöm a vásárlást és örülök, hogy jó helyre került a lemezjátszó 
Teljes körű PC, laptop és nyomtató javítás, toner töltés, merevlemezek javítása, adatmentés, digitalizálás!!! +36702768576 - Hirdetéseim: http://href.hu/x/ea5j

tommjee felhasználónak nagy piros pont az MX518-as egérért! 
[ Szerkesztve ]

Kérnék egy pirosat Lui82 részére, ezért a szép Desire-ért. 

Sátán44-nek piros pont ezért: Samsung HD502HJ F3 500 GB. Gyorsan és korrektül ment minden!

Jár egy piros center182 kollégának a jó kis erősítőért. A leírásnak megfelelő állapotú volt a cucc és az üzletet is sikerült gyorsan nyélbeütni.

Üdv
Szeretnék egy hatalmas pirosat kérni Sampe kollégának.
Ezt a terméket vette meg tőllem:
http://hardverapro.hu/apro/elado_egy_intel_core_2_duo_e8200-as_processzor/hsz_1-50.html
SOD

Piros pötty markzolee[link]fórumtársnak ,hogy türelemmel várta az adás-vételt !
Korrektül ment minden !

[ Szerkesztve ]
Nokia1610-Alcatel OT-Alcatel302-Nokia3310-SiemensM35-Nokia3510-MotorolaE365-SEZ600-Nokia3660-SEK750-SEP910i-Nokia9300i-E51-Samsung i780-N95 8gb-E90-C6-Se Satio-LG P920

Helló,én Zé_Mester -nek szeretnék piros pontot adni,egy telefon vételem volt tőle.
Nagyon korrekt,rugalmas,megbízható eladó,ajánlani tudom mindenkinek.
UPP!! 

Üdv!
Pirospontot kérek HANDO88 kollégának
mert, vettem tőle 3db légkavarót!
Nagyon megbizható korrekt és rugalmas eladó!
Csak ajánlani tudom! 
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!

Nagyon köszönöm a vásárlást Yodamaister kollegának! Rendkívül szimpatikus fórumtagot ismerhettem meg a személyében, ezért (is) jár a piros. 
MAEMO rocks

Szeretnék egy pirosat suttogotibi kollégánknak, egy TV-t vettem tőle, vásárlás elött után is kedves és segítőkész volt mindvégig! Köszönöm még egyszer! 
Facebook készítője több mint 2hete kórházban van. Állítólag Chuck Norris bökte meg...

Egy Nagy Pirosat kérek Hastalavista kollégának a laptop táskáért.
Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

Piros pontot kérek Joe fiú kollégának a CD olvasókért.
Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

Egy nagy piros pontot szeretnék kérni ÁDÁMKÁD felhasználónak, egy P4-es prociért!
Üdv. 
Ha sikerrel zárult a megkötött üzletünk, kérlek honoráld piros ponttal!

macko20 -nak szeretnék kérni 1 pirosat
megbízható ügyfél

Piros pontot GBotond kollégának a DVD íróért.

Óriási pirosat küldök Vatericsinek ezért a tévécsodáért! Megvárta amíg összeszedem rá a pénzt, tényleg korrekt üzlettárs.
Nem mindegy hogy római pápa vagy pápai roma!

Kérnék egy pirosat [elekesb] kollégának a [dokkoló-bizniszért] !!!!
Cuccaim: href.hu/x/el2n
vistyan kollégának mehet a piros ... Ezt vette tölem ...Minden rendben zajlott 
Elnézést nemtudja merre van xy utca? De a szalonagyár után forduljon jobbra! Szia édes ...Na mivan ruhában meg sem ismersz?

Egy piros pontot kérek nagyjani65 kollégának
ezért az üzletért pontos megbizhato!

Piros pont jár atti1848 kollegának eme nagyszerű lapi táskáért. Köszönöm.
Nagy elmék ötletekről beszélgetnek, átlagos elmék eseményekről, kis elmék hallgatnak.

K
szi X1.
[ Szerkesztve ]
Nagy elmék ötletekről beszélgetnek, átlagos elmék eseményekről, kis elmék hallgatnak.