Blade4 kollégának kérnék egy pirosat a sikeres üzletért, korrekt, gyors, megbízható. Köszönöm, a terméket meg használd egészséggel 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Kobold190
(fanatikus tag)

atti1848
(fanatikus tag)
Piros pontot szeretnék kérni loker kolégának egy Gigabyte alaplapért.Nem ez volt a vétel,de mivel a procim nem ment azzal a lappal, így kicserélte az alaplapot.Korrekt eladó,pontos és segítőkész.
Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

zoli03
(senior tag)

pump22
(újonc)
Piros pont RC9 kollégának és kitűnő ajánlás ezért a prociért.
Saját felelősségemre előre utalással fizettem, maximálisan rendben volt minden, megkaptam a terméket, ami mellesleg tökéletes.
Ajánlom őt mindenkinek! 
"Akik bíznak az Úrban, olyanok, mint a Sion hegye, amely meg nem inog, örökké megáll." Zsoltárok könyve 125/1.

Genius235
(újonc)

paprikusz
(újonc)
szeretnék kérni ezért[link] egy nagy piros pontot [wesaaa-nak] pontos és megbízható.
[ Szerkesztve ]

Xbboxxer
(újonc)
Nagy pirosat szeretnék kérni a DVD mesternek kicsirigo7 amiért beszámított nekem egy IHAS 624 B-s íróba ezt: Optiarc 7200S a tőle kapott IHAS624 B dvd író tökéletes, nagyon korrekt és kedves eladó!
[ Szerkesztve ]

distrelative
(újonc)
Vissza is wesaaa kollégának.
A bűnös elbújhat bárki elől, el az istenek szeme elől is, de nem rejtezhet el úgy, hogy saját maga ne szembesüljön tetteivel.

oldgeorge
(kvázi-tag)

Titan44
(tag)

nioskbn
(újonc)

Mr.Kilmister
(lelkes újonc)
Nagy piros jár wesaaa kollégának a gyors és pontos samsung s5230 ház eladásáért!
K.
Intel E8400 3ghz-1333mhz,8gb ddr2,1066mhz,500gb,asus eah 5570 1gb ddr3,Samsung 2243Bw

Morty1987
(lelkes újonc)
Psytech kollégának kérnék egy hatalmas pirosat!!! Egy Brother DCP-115C multifunkciós tintasugaras nyomtatót kaptam tőle teljesen ingyen!

Eladó cuccaim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=darkdead

zsoltizsolti
(újonc)
Birdiee piros , ezért az üzletért.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=zsoltizsolti
gazso007-nek kérek egy pirosat Lite-On táppal kapcsolatban. Kerestem tápot, ő pü-ben jelezte, hogy van neki. Megvettem tőle, hibátlan, viszont nincs hirdetés link, mert nem hirdette. Megbízható, pontos eladó! 
~i7 Power!~ hirdetéseim: href.hu/x/cxqg megbízhatóság: 1.: href.hu/x/cqx3 2.: href.hu/x/ctx8 3.új: http://href.hu/x/g241 Pontjaim: href.hu/x/b7xl 30-912-7553 - pü-t hamarabb észreveszem! -

Gdfath3r
(tag)
Szeretnék kérni piripontot lhenrik kollegának ezért a boltért: x1600pro , mert elöreutalt és türelmes, AA++ korrekt vásárló.
Továbbá RainerNoni kollegának ezért: Zalman VF900-cu Az egyik hütés az öve a kettöböl. 
És végül is de nem utolsó sorban a furcsa nevü kollegának: elad a WD Caviar Black biznicért aminek a linkje már nincs, de sikeresen létrejött a bolt, és ujjoncként ajánlom, mert korrekt, és megtette a pár mérföldet amiért létrejött a bolt. 
Hivhato vagyok Viberen
Küldenék egy piros pontot PöpecHolmik!-nak ezért az üzletért. "Másfél" passzív VGA hűtőt vásárolt tőlem... pontosan érkezett, és minden gyorsan, simán zajlott. Ajánlom mindenkinek!
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

vic911
(újonc)

zsolti1902
(tag)

BJanee
(kvázi-tag)
dlaccc üzletfélnek kérnék egy pirospontot korrekt vevői hozzáállása miatt! Ezt az alaplapot vásárolta tőlem. Minden renben ment! Köszönöm az üzletet!
Előző életemben valószínű, annyit d*gtam, hogy erre az életemre már nem maradt semmi...

3cHo
(lelkes újonc)

rx7tomy
(kvázi-tag)

rx7tomy
(kvázi-tag)
Szeretnék kérni Virocop kolegának egy nagy pirosat, videókártyát vett tőlem.

Chris78
(tag)

gabber01
(fanatikus tag)

JanR
(őstag)

nekim22
(újonc)
piros pontot kérek szultan83 kollégának ezért az üzletért.
gyors és pontos, köszönöm.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=nekim22&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Mr.Peter
(tag)

lemon99
(újonc)
[link] -nek egy pirospontot, az iPod touch üzletünkért 

szultan83
(újonc)
Szimtén egy hatalmas piros pontot nekim22 kollégának az üzletért. http://hardverapro.hu/apro/vodafone_252_mobiltelefon_elado_uj/hsz_1-50.html
Megbízható korrekt parner. Köszönöm.
Szeretnék egy piros pontot kérni zoli03 Fórum társnak korrekt üzleti partner ezt a laptopot vásárolta
Köszönet érte! 
Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/204662550

andrasrx8
(újonc)
Pirospont vittuka-nak a processzorért.
[ Szerkesztve ]

andrasrx8
(újonc)
Pirospont gabor901113-nak az alaplapér.

andrasrx8
(újonc)

andrasrx8
(újonc)

andrasrx8
(újonc)
Pirospont filmes88-nak a videókártyáér.

bercii
(újonc)
Szeretnék kérni egy piros pontot atti11 Fórum társnak korrekt megbízható üzletfél ezt vásárolta
Köszönet érte 
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/204662550

dsomogyi
(újonc)
Bátran ajánlom mindenkinek Quaresma-t, aki egy fejhallgatót vett tőlem. Pontos, határozott és rugalmas vásárlót ismertem meg benne, köszönöm neki a vásárlást!

BlazR
(kvázi-tag)

Quaresma
(fanatikus tag)

LeC
(PH! kedvence)

KraRe
(fanatikus tag)
pn199 fórumtársnak jár a piros, egy hátlapot vettem tőle! 
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.