Piros atos19881101 kollégának ezért!
Korrekt!
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap
Piros atos19881101 kollégának ezért!
Korrekt!
GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

Szeretnék egy pirosat [rento] nak. Egy Asus házat vetten tőle, előre utalással, és minden rendben ment az üzlet során.
0630/353-03-29

Freemil kollégának egy nagy pirosat XFX 850W Pro Series tápért 
Ha írok tisztelj meg azzal hogy vissza írsz

Piros pontot érdemel kicsitrash,ezértaz üzletért,korrekt partner volt.Köszönöm!
3dfx Fan *<:-)

Kérnék egy pirosat TheRockFirm kollégának.
Ezt a kártyát vette tőlem. Minden rendben volt, csak ajánlani tudom.

Sajnos, szeretnék kérni egy Hatalmas Fekete pontot[G.:.R] hp felhasználónak, a történet röviden annyi hogy vettem tőle egy tökéletesnek hirdetett schieftek tápot, ami nem működik, én persze azonnal felhívtam nem értem el, 15 sikertelen próbálkozás után felhívtam egy másik idegen számról, legalábbis ő számára idegen nekem egy barátomé volt, ezt persze azonnal felvette és akkor a telefonba azt mondta, hogy visszaveszi a tápot és visszaadja a teljes vételárat, meg is egyeztünk egy időpontba ez mostanában lenne, de azóta nem ír vissza sem hp-n és a telót sem veszi fel, nem károsított meg túlságosan, de akkor sem hagytam szó nélkül, egy szemét utolsó ígérgető csaló, aki teheti kerülje el nagy ívben a vele való üzletelést, helyileg győri a srác, szép napot mindenkinek!!
[ Szerkesztve ]
zsirai

Piros pontot szeretnék kérni Sky D. -nek, mivel vett egy laptop hűtőt, és egy USB kábelt tőlem.
Ajánlom! 
www.sipibazar.gportal.hu

Hando88 nak kérek egy pirosat . Gyors , korrekt kis üzlet volt.

Jár a piros pont somogy-nak, aki merevlemezt vásárolt tőlem, előreutalással, meg jót alkudtunk! 
... itt vagyok.
piros pontot kérnék vakeszqe részére, aki egy iPodot vett tőlem.
Nem volt minden rendben.
A Magyar Posta részére óriási fekete pontot kérek, amiért az ajánlott elsőbbségi levél kézbesítése 14 naptári napba telt.
Ennek ellenére vakeszqe türelmes és megértő volt, igazi úriember.
Highly recommended user.

"the internet has gotten a lot weirder since Russians started using cameras"

Navtsi0815 forumtárs részére kérnék egy pirosat. Egy Raden 9250 vidókártyát vett tőlem (bocsika linkelni nem tudom, mert már töröltem a hirdetést). Gyorsan simá zajlott a biznisz - korrekt vevő 

Egy szép pirosat kérnék Ili-nek aki egy telefont vásárolt tőlem és minden korrekt volt és a megbeszéltek alapján történt. 
Kérnék egy pirosat killergyuszi kollégának ezért az üzletért!
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

WhiteNemain : szeretnék pirosat kérni neki, egy merevlemezt adtam el neki.
[ Szerkesztve ]

Kérnék egy pirosat Atke kollégának a kébelharisnyáért!

Paci89 kollégának kérnék szépen egy piros pontot, ezért az üzletért.
Perfekt és gyors üzleti partner!
Illetve egy másik piros pontot kérnék szépen bejegyezni 25zsozso úrnak ezért az üzletért! 
Szintén megbízható, pontos vevő!
Ezúton még egy tisztelet mindkét félnek! 
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

Kérnék szépen egy pirosat ScrapUnit kollegának a mai wifi stick business-ért. Korrekt és pontos vevő.
>> ЯeSpΞkT <<

Vissza is jár a pirospont FuRiONight kollégának, korrekt, megbízható vásárló. Ezt vette.
Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

Piros pont kiadimundi fórumtársnak ezért az üzletért.
Utánvétellel külde, minden rendben volt.
Megbízható, korrekt eladó 
The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

Piros pont kriszute kollégának, ezért a bizniszért. 
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

Egy nagy
piros pontot érdemel Borokafa,megbizható eladó!Videó kártyát vettem tőle.
[ Szerkesztve ]

Konflikt kollégának egy piros pont.Korrekt üzlet, maximális segítőkészség a telefon bemutatására. Egy Samsung Spica telót vettem hibátlan állapotban! THX! 

[ Szerkesztve ]
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!

Kérnék egy hatalmas nagy piros pontot zoli911 kollégának egy asus lapot vettem tőle és n
agyon gyors precíz ajánlom mindenkinek! 
AMD Phenom II X4 955 3.2GH, Kingston HyperX DDR3 4GB 1600, Asrock M3N78D, ASUS ATI Radeon HD 5870, Chieftec 650w, 1TB WD