ocso részére nagy piros pont
Megbízható, korrekt partner ! 
"Akik bíznak az Úrban, olyanok, mint a Sion hegye, amely meg nem inog, örökké megáll." Zsoltárok könyve 125/1.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

ocso részére nagy piros pont
Megbízható, korrekt partner ! 
"Akik bíznak az Úrban, olyanok, mint a Sion hegye, amely meg nem inog, örökké megáll." Zsoltárok könyve 125/1.

Helló!
Picur1992 kollégának ezért :[link] Kérek egy szép színű piros pontot!
Köszönöm.
mailban érdeklődj!! (vagy 20 480 97 20) Plagizáltam: az élet szomorú,de legalább a fizetésünk nevetséges. Ja! Árnélkül hirdetett ill. lopott cucc nem érdekel!!!

üdv.
még nem lett jóváírva a pont a 22970.
Valamit rosszul írtam?
Igyekeztem semmit se kihagyni

Kérek szépen egy piros pontot macko20 fórumtárs részére a lefogató keretért cserébe. Elhozta az alkatrészt személyesen, rendkívül korrekt, megbízható üzlettárs, ajánlom őt mindenkinek.

docatomaxi95 -nek megy a piros ezért az üzletért!
wehehehe.... no comment :-)

Kérnék egy pirosat vinikorn
kollégának-Ezért az üzletértTökéletes áru jó pénzért , ajánlom mindenkinek! 

merlinmester fórumtársnak kérek egy piros pontot a remek FSP táp miatt.
Only a Sith deals in absolutes.

pirospont jár netseft kolegának a 13 led-es USB-s lámpáért,gyorsan lebonyolítottuk az üzletet,megbízható tag
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...

Üdv Kérnék egy pirosat Ivan Iljicsnek a jó üzletért
Én! Állat barát vagyok! :D Szeretem az állatokat, főképp mikor közlekedem! :D

Pirosat kérnék mycsu29 kollegának, ezért az üzletért, és a rugalmasságáért
ha esetleg nem válaszolok, akkor dobj nyugodtan még egy üzit! - telón jobban szeretem megbeszélni a dolgokat.

Szeretnék egy pirosat kérni nubcsabee-nak: remek vevője volt a videókártyámnak.

Pirosat kérnék Felhőnek a Halo Warsért, jó vétel volt, korrekt módon ment a dolog.
[ Szerkesztve ]
"Do you know who I am?" http://youtu.be/Sv5iEK-IEzw - HTC Trophy 7 (gamertag Blyannn)
vitezlejszlo-nak jár a piros pont, egy Scythe Himuro-t vettem tőle.
Gyors, és korrekt.Köszönöm szépen.
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★
Szevasztok!
Stevewonder kollégának kérnék ismételten egy pirospontot. Vissza járó vásárló. Korrekt, üzletfél! Ajánlom mindenkinek! Egy FSP és egy LC Power tápot vásárolt!
Köszönöm!
Pető István --== +36306756585 ==--

Mewryck: piros pont 13 LED-es USB lámpa vásárlásáért.
Okostelefon (ZTE Blade) tartozékok, zsebmérlegek, kábel teszterek, egerek, kütyük és még sok apróság! -> http://picasaweb.google.com/sefteles/

Korrekt, pontos eladó, gyors posta! Szóval minden, ami egy jó üzlethez kell, egy helyen 
Kérnék egy piros pontot Sareth-nek ezért a termékért!
A termék Corsair Flash Voyager Mini
Mégegyszer köszi!
[ Szerkesztve ]

ch003067-nek jár a piros pont, egy Scythe Himuro-t vásárolt tőlem. Én postáztam kollega fizette, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve 
Laca
"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

Mehet a piros matthewgold kolléganak ezért az alaplapért Pontos, megbízható ügyfél.
Csak a kezdők szörföznek a világhálón, Én cirkálok.

Piros pont jár Vikingsanyi kollégának a korrekt,pontos üzletért
Lelassít,mint malackát a szembessssszél!!:) Könyörgöm ha kell valami a hirdetett termékeim közül akkor hivjatok!Nem véletlenül van telefonszám!:)

Picur1992 megbízható partner, sikeresen elcseréltünk a telefonjainkat. Pirospontot érdemel a srác. :-)
Faber est suae quisque fortunae...

Piros pont Toomy kollégának, ezt vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott. 

Kérnék egy pirosat eneen80-nak ezért [link] Gyors, pontos, megbízható, korrekt, vevő.

Piros: orkester --> [Viking XBOX360+FF14 PC játékokért].
[ Szerkesztve ]

Piros pontot kérek ferofacee fórumtársunknak! Ezt a videokártyát vásárolta tőlem. Minden a megbeszáltek szerint zajlott. megbízható vásárló! 
Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! HIMI-HUMI vizsga NEM MEGY!!! Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 (napközben Budapest XI.ker Kelenföld , este és hétvégeken Százhalombatta)
Ismét egy hatalmas PIROS pont ^Clown kollégának a matt Skate fóliáért! Gyors, pontos, kiváló minőség - mindenkinek ajánlom!
[ Szerkesztve ]
Flytouch 2 Superpad .:. ZTE Skate - IA II.
Adamis -nak kérnék egy pirosat a ZTE Skate matt fólia vásárlásért - minden rendben zajlott, ahogyan szokott 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo