Piros pontot szeretnék kérni
Gigi01[link] fórumtársnak a második[link] korrekt üzletért. 
Üdv:ertt ....................PH értékelés:36+
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Kiváló ajánlás:
Laross (adatlap: http://hardverapro.hu/tag/laross.html , linkelni most nem engedett a gépsárkányom) részére : piros pont, mert hozzásegített 1 gyönyörű Omnia 2-őhöz nagyon korrekt üzlet keretén belül.
[ Szerkesztve ]
Benjamin1976 kollégának ismét 2 piros mert házhozjött a CPU-ért és az egyik csomag RAM-ért.
Ajánlott partner
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Szeretnék adni egy pirospont-ot pocak1987-nek ezért a bizniszért!
Csereerre-Cserecuccom
[ Szerkesztve ]
Hibás Mobilokat keresek! Ha van dobj egy pÜ-t:) HA VALAMIT HÍRDETSZ ÉS TALÁN EL AKAROD ADNI AKKOR VÁLASZOLJ AZ ÜZIKRE%

Pirospontot érdemel vorik , ezt a lapot vette tőlem.

Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

Kérnék egy Piros Pontot teglasz kollégának ezért az antenna üzletért! Nagyon jó az árú és korrekt az eladó! Köszönöm! 

Old fox-nak szeretnék kérni egy piros pontot a Sata 2.5"-os külső házikóért! Megfelelően működik! Köszönöm szépen! 
Jah, és előre elutaltam neki a portéka árát, mert kellőképp megbízhatónak találtam! 
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!
Piros pöttyöst kérek HaZsolt-nak. Hűtőket vettem tőle, ebből a topikból. Újak és olcsók, ahogy hirdeti...
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

Szeretnék kérni egy nagy pirospontot Találtgyerek kollégának ezért az üzletért!
Korrekt, megbízható partner, csak ajánlani tudom!
Megbízhatóságom: http://href.hu/x/fiav

Kérek tabby00 -nak egy pirospontot pontosan érkezett, korrelt üzletpartner volt.
BigApple

ICE kollégának kérnék egy piros pontot a korrekt üzletért.
Q8400@3360, Giga EP35-DS3R, 2*2+2*1 GB Black Dragon 800 dual kit Cl4, Gigabyte HD6970 OC, Hyper TX2

Piros pontot kérnék kp78 phs társnak az alábbi nagyon korrekt üzletért Megbízható , rugalmas, ajánlott!
FACEBOOK trükk! Nyisd meg a saját üzenőfalad, majd nyomd meg az f13-at! Nézd meg mi történik! ;)

Piros a szeruuu barátomnak!
Perfekt vásárló

Egy nagy piros pötty brunomars kollégának, ezért a bizniszért: asus 7300se! 
bera

szucsi19 fórumtársnak kérnék egy piros pontot, megbízható,korrekt vásárló ! Ezt a terméket vásárolta tőlem : Fm transmitter
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy köszönöm
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Kérnék pirosat macko20 részére ezért az üzletért.
Köszönöm 

Egy nagy piros pont jár Antimatrix kollégának. Egy ilyet vettem tőle!
Gyors, megbízható eladó! 

szemtelen fórumtársnak kérnék pirosat, nagyon korrekt, megbízható, rendes srác. (sőt a focit is szereti
)
Üzletünk tárgya: X10 mini pro
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

Rolly fórumtársnak pirospont. Egy Sapphire 6570 VGA-t vettem tőle. Minden a legnagyobb rendben ment. 
"pont olyan hülye mint én, csak értelmesebb"

[x.Koki.x] felhasználónak kérnék egy piros pontot adni [ezért] a telefon megvételéért. Minden rendben ment, ajánlani tudom mindenkinek! 

piros pont jár colos890721 -nek ezért az üzletért!

Pufokaboka kolléga részére küldenék egy piros pontot a vele kötött sikeres üzletért.
Az alaplap tökéletesen működik, problémamentesen.

Repsol600 nak kérnék szépen 5 darab pirosat, jól bevásároltam nála ezekből az alkatrészekből (2db WD 120 + 2db Samsung + 1 cd olvasó) megbízható eladó! Ajánlom, minden a megbeszéltek szerint ment.
[ Szerkesztve ]

Pirospontot javasolnék ezért az üzletért (baphomet) kolegának..Megbízható rendes ph-s!!!Ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést... 
Unatkozók kíméljenek!!!

Mehet a pirospont knapci kollégának a bika gépért, a megbízhatóságért. 

Szeretnék adni vinibali kollégának egy nagy pirosat ezért az üzletért!
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
Padree fórumtársnak pirospont. Egy Sapphire 6570 VGA-t vett tőlem. Minden a legnagyobb rendben ment.