- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feribax2
csendes tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Már mondták,hogy a novemberi frissítésben állítólag javítva lesz a hiba.Remélem kibírja addig a gép(na meg persze én is
). -
Feribax2
csendes tag
Akkor mindenféleképp KIS eltávolítás?Szerinted KIS 7 telepítése megoldhatja(most 6 van),vagy ez sem jó?
-
Feribax2
csendes tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Pedig annyira megszerettem KIS-t
.AVG volt fent régebben,de nem jött be. -
Feribax2
csendes tag
kicsitomi88:igen,KIS-t használok.Igazából nem tudok hú de nagyon angolul,ezért nem sok mindenre jöttem rá.Van valami megoldás?
Gyomman:megpróbálom az általad javasolt tennivalókat,írok majd a fejleményekről.
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Feribax2
üzenetére
Szia!
Csak alapszinten értek hozzá, de nekem is hasonló volt. Azt hittem, hogy hardver v. memohiba (ami amúgy lehetséges, tehát ha nem jönne be amit most írok, akkor memtest-et futtathatsz) de nem az volt a gond. Valószínű, hogy túl van terhelve a géped. Selejtezzél a programok közül (pl. én tűzfalat szedtem le elsősorban, bár arra szükség lehet még)! Illetve pl. Spybot-ot töltsd le, vagy PCMedik vagy BootSpeed-et, és takarítsál a gépen egyet! (spybotnál bal oldalt eszközök/belső rendszerproblémák)! Remélem segítettem! -
Feribax2
csendes tag
Sziasztok.
A gépem randomra újraindul vagy lefagy,épp amilyen kedve van.Ma pl Cod2 közbe 2szer újraindult,te tegnap csak msn ment és fagyott.Van, hogy újraindulásnál ezt dobja be:
[link]
Mit jelenthet?köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- DXRACER Prince L gamer szék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
.AVG volt fent régebben,de nem jött be.