Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#151) borsodika válasza kaller1 (#150) üzenetére

borsodika
(senior tag)

hnap kicseréli az eladó 1 újra azt mondta nekem telefonba. Nagyon remélem hogy lesz belőle ajándék mert nincs más ötletem egyenlőre és ez hasznos is lenne asszonynak, de tudósítok mi lett az eredmény :R

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#152) jFox válasza borsodika (#151) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajna ezek ilyenek. Akitõl én vettem mondta, hogy elég sok a selejt ezek között. A kínai meó nem valami hatékony. :DDD
Õ csak olyan készüléket ad el, mondta, amit tesztelt. De még így is van néhány amivel gond van. (az enyém sem 100%-os, a hangerõ gombja vacakol néha, de nem vészes.)
Azért drukkolok neked, hogy legyen öröm! :C

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#153) borsodika válasza jFox (#152) üzenetére

borsodika
(senior tag)

Most ahogy olvastam már 1re színvonalasabb dualsimes telókat csinálnak a kínaiak , remélem hnap este már azt írhatom, hogy midnen rendbe és épp 1 java játékkal játszom :DD :R

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#154) borsodika válasza borsodika (#153) üzenetére

borsodika
(senior tag)

sajna viszonylag rossz hírem van! :O A pénzt visszakaptam és van félnapom, hogy 1 i9et jóáron beszerezzek :O

(#155) kaller1 válasza borsodika (#154) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sikerült? :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#156) jFox

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Opera mini-t használ valaki ezeken a kínai telókon?
Én használok, de az a bajom vele, hogy nagyon lassú. Nem az oldal letöltésre gondolok, mert az tudom hogy csak GPRS, hanem ha már bent van az oldal és tologatnám jobbra-ballra, akkor mint a tetű.
I68+ a telló és OperaMini 4.12.
Valakinek tapasztalat?

borsodika: asszem kaller1 is árul miért nem kérdezed meg?

[ Szerkesztve ]

(#157) borsodika válasza kaller1 (#155) üzenetére

borsodika
(senior tag)

:( :O
Mindjárt lehet írok neked privit vagy felhívlak ha felvan tüntetve az adatlapodon a számod te vagy az utolsó remény :U

[ Szerkesztve ]

(#158) borsodika válasza borsodika (#157) üzenetére

borsodika
(senior tag)

megyek vissza Bp-re lehet mégis csak sikerült embert találnom, drukkoljatok. hazaérek kb fél9 9 körül és tudósítok :R

(#159) kaller1 válasza borsodika (#158) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

jó volt a tipp?

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#160) borsodika válasza kaller1 (#159) üzenetére

borsodika
(senior tag)

Megnéztem amit beszéltünk de én pont onnan az 1ik emberrel beszéltem. Közbe itt a ph-n találtam 1 i9-et ami már a kezemben van :C

(#161) borsodika

borsodika
(senior tag)

valaki tudja, hogy i9-be hogy tudok belépni az engineer menübe? (szervíz menü) neten találtam 5 kódot és 1iksem volt jó. Tegnap mondták nekem, hogy azért halk a teló fülesen mert gyárilag visszavan véve de feltudom én is venni a hangerőt.
2009/12/25 18:29 a szoft kiadás rajta
version: N31_V1

[ Szerkesztve ]

(#162) jFox válasza borsodika (#161) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Ajánlom a Goggle-t. De szerintem inkább ne piszkáld ezeket a beállításokat.
(Mondjuk én is keresgéltem ilyen kódokat az elején, mert pl az UART-USB módot is csak itt lehet bekapcsolni, ami kell a szinkronizáláshoz, de olyat ami működik az én telefonommal énsem találtam. Sőt még a szoftver verziót lekérdező kód sem. De aztán megoldódott a gond egy USB bluetotth adapterrel. Úgyhogy nem kínlodtam vele tovább.)
Elég sokféle változat van még típusonkén is, uh. nem biztos, hogy működik a tieddel az ami egy másikkal működik.

[ Szerkesztve ]

(#163) borsodika válasza jFox (#162) üzenetére

borsodika
(senior tag)

már néztem de amit találtam 5db az nem működik :(

(#164) jFox

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Tudom ilyet nem illik, de csak a te kedvedért : itt van pár kód

(#165) borsodika válasza jFox (#164) üzenetére

borsodika
(senior tag)

köszi, kipróbáltam de sajna nem megy :(

[ Szerkesztve ]

(#166) jFox válasza borsodika (#165) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Na erről beszéltem...

(#167) borsodika válasza jFox (#166) üzenetére

borsodika
(senior tag)

hát igen, de nem adom fel :B
amúgy tényleg jó a telefon már csak a speed dials és ez a problémám

(#168) jFox válasza borsodika (#167) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért ha sikerül írd meg ide a kódot! Hátha nekem is működik... :DDD

(#169) borsodika válasza jFox (#168) üzenetére

borsodika
(senior tag)

így lesz :R :C

(#170) kabeba válasza borsodika (#169) üzenetére

kabeba
(újonc)

próbáld a *#3333#
de vigyázz, mert sok menünél nem kérdez, hanem 3 másodperc után a telefon újraindul üzenettel, akár be se tudod kapcsolni. csak azt változtasd amiről tudod, hogy micsoda. ja és cerkával bizergáld és a hangerővel scrollozz (csak tanács :)) )

[ Szerkesztve ]

(#171) borsodika válasza kabeba (#170) üzenetére

borsodika
(senior tag)

megnézem de úgy rémlik ezt a kódot is próbáltam már.

(#172) jFox válasza kabeba (#170) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nem csinál semmit ez a kód. :(

Más: Valaki nem használ véletlen Opera mini-t ? Melyik verzió ami tűrhető sebességgel fut MTK-s telefonon? Nekem a 4.2 van fent és scrollozásnál nagyon lassú.
Vagy valami használható böngészőt nem tudtok javasolni rá?
:R

(#173) borsodika válasza jFox (#172) üzenetére

borsodika
(senior tag)

nekemse megy ez a kód :O

(#174) kaller1 válasza jFox (#172) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ezekre a telókra lofi verziót tegyetek,mert a hifi-t nem nagyon bírják.

(#175) borsodika

borsodika
(senior tag)

közbe asszony feltett 2db kérdést amire énse tudok válaszolni:
1. smsbe hogyan tudok ékezeteket írni?
2. amikor sms-t olvas a felét nemtudja elolvasni mert nemtud lejebb menni hiába van oldalt a csúszka nemcsinál semmit.Erre mi a megoldás?
Köszönjük :R

(#176) kaller1 válasza borsodika (#175) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem kell az az ékezet,ne erőltesse. :D
Be van kalibrálva a kijelző?

(#177) borsodika válasza kaller1 (#176) üzenetére

borsodika
(senior tag)

igen bevan kalibrálva tökéletesen működik mindehol csak ez az sms-dolog idegesítő de ez érthető is.
még 1 kérdés. Hong kongi gyártótól honnan lehet ilyen dual simes csodákat rendelni?(gondolom olcsóbb mint itthon meg ebayen)

[ Szerkesztve ]

(#178) oil

oil
(tag)

Sziasztok!
Kb 4-5 hónapja vettem egy ilyen KA09-es telót! minden faxa volt vele kivéve a headset! visszaküldtem kicserélte az eladó! utána működött! már csak 2 problémám van...
1: hívás fogadás/indítás után a háttérvilágítás néha kapcsol csak ki, van amikor úgy marad!
2: az akksi az hulla! már a headset csere után is feltűnt, hogy nagyon gyorsan lemerül(cirka 16-24 óra) :W
ennek mi a xar baja van? mert akitől vettem és visszaküldtem azt mondta h 3 napot bír nála...
mondani bármit lehet!
sajnos ilyet nem tapasztaltam!
Mondjuk nem sok anyag lehet abban a pici, és könnyű akkumulátorban!
Kinek mennyit bír az akksija?
Ha valakinek van hozzászólni valója, akkor csak hajrá! :R

szerk: ha valakinek kell akkor odaadom olcsóért! nekem így is kur.a sokba van....

[ Szerkesztve ]

Akárki, akármekkora késztetést érez az iránt, hogy belerondítson más hirdetésébe, annak azt javaslom, hogy tűrje hátra a f.szát és üljön bele!

(#179) jFox válasza borsodika (#175) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet írni ékezetet az SMS-be, de egy kicsit bonyolult:
Az ÁÉÚ az olasz billentyűzeten van az ÖÜ pedig a németen.
(Options - Input methode nál tudod beállítani)
Azt a csúszkát meg a cerkával kell piszkálni. Elég vékony és kézzel nehéz.

(#180) borsodika válasza oil (#178) üzenetére

borsodika
(senior tag)

1. Másnál is ez a probléma én úgy olvastam szoftverszéria hiba a KA09-nél. Második: több féle aksi létezik ezekhez a telókhoz amikről én tudok: 700,1000, 1800 miniamperesek. nekünk az 1800-as van és ezzel bír ki telefonálással ill nap mint nap zenehallgatással másfél-2 napot a teló

(#181) borsodika válasza jFox (#179) üzenetére

borsodika
(senior tag)

köszönöm, asszony azt mondta inkább az ékezetet kihadja, a cerkás dolgot meg megnézi, csak én meg mondtam neki, hogy inkább csak kézzel birizgálja mert a cerka összekarcolhatja a kijelzőt főleg ha nem védi fólia

(#182) oil válasza borsodika (#180) üzenetére

oil
(tag)

Thx! :R
az akksim nekem is 1800-as 3,7 volt!
kb 30 percet beszélek telón naponta..
még1 a végére: a pc nem hajlandó felismerni....

[ Szerkesztve ]

Akárki, akármekkora késztetést érez az iránt, hogy belerondítson más hirdetésébe, annak azt javaslom, hogy tűrje hátra a f.szát és üljön bele!

(#183) borsodika válasza oil (#182) üzenetére

borsodika
(senior tag)

nekünk i9 van, ezek szerint az aksiba jobban bírja. Az viszont már érdekes, ha nem tudja a pc felismerni. Ez mit takar? rádugod és kiírja, hogy az usb eszközt nem lehet felismerni? Vagy rádugod és nemcsinál semmit stb..

(#184) oil válasza borsodika (#183) üzenetére

oil
(tag)

Rádugom! teló jelez h usb csatlakoztatva! válasszam ki h "Háttértár" "COM-port" "PictBridge"
akármelyiket választom a pc-csak ismeretlen eszközként hajlandó nemkezelni!

(#185) borsodika válasza oil (#184) üzenetére

borsodika
(senior tag)

másik pc-n is próbáltad?

(#186) oil válasza borsodika (#185) üzenetére

oil
(tag)

Természetesen!
sztem ez a teló egy ratyi .zar!
nem kételkedem benne hogy vannak hibátlan darabok,de én kifogtam egy ilyet hibásat, ha lehet hibásnak mondani!

(#187) borsodika válasza oil (#186) üzenetére

borsodika
(senior tag)

Igen akkor itt valószínü, hogy a telefonnal lesz a baj. Ahonnan vetted nem tudod velük kicseréltetni?

(#188) jFox válasza oil (#182) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem I68+ van és 1200-as akksival normál használat mellett (mindkét kártyán beszélek + egy kis internet) 1-1,5 napot bír. Most vettem hozzá egy 1800mAh-s akksit majd referálok, hogy mit bír.

ITT van egy China Phone Suit nevű program. Próbáld azzal macerálni a gépről, hátha sikerül.
Ez meg itt a driver hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#189) oil válasza borsodika (#187) üzenetére

oil
(tag)

Cserén már volt a headset miatt!
a felismerésre meg írta az eladó, hogy nála felismerte.....nem lehet h az ismerőseim gépe mind-mind rossz....mind1! már így is sokba volt a + postaköltségek miatt...

(#190) jFox válasza jFox (#172) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Akinek kell, (kis segítséggel) találtam egy használható web browser-t MTK-s telefonokra.
BOLT browser
Java képes telefonokon elfut.

(#191) kabeba válasza borsodika (#171) üzenetére

kabeba
(újonc)

(#192) borsodika válasza kabeba (#191) üzenetére

borsodika
(senior tag)

igen

(#193) kabeba válasza borsodika (#192) üzenetére

kabeba
(újonc)

guglival
próbáld így: sciphone enginering menu
a regisztrált forumokba néha:-) bele lehet tekinteni, ha a tárolt változatot nézed meg;-)

[ Szerkesztve ]

(#194) jFox válasza kabeba (#193) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Te olvasol is vagy csak írsz? :U
Kicsit korábban ugyanezt az oldalt linkeltem be neki és szintén a google-t javasoltam.

(#195) kabeba válasza jFox (#194) üzenetére

kabeba
(újonc)

;] csak írok
:Y

(#196) borsodika válasza jFox (#194) üzenetére

borsodika
(senior tag)

ez így van, de mielött feltettem itt a kérdésem, átlapoztam én is elött e a google-t.

(#197) borsodika válasza borsodika (#196) üzenetére

borsodika
(senior tag)

lemaradt:
még 1 kérdés. Hong kongi gyártótól honnan lehet ilyen dual simes csodákat rendelni?(gondolom olcsóbb mint itthon meg ebayen)
Másik: kérdezgettem az sms lapozgatást. Nos asszonykám rájött, hogy a teló lehalkító gombjával megy lefele az sms :DDD

(#198) jFox válasza borsodika (#197) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon helyes. :K
Kérdezd meg ITT ezt a srácot, szerintem tud segíteni.

(#199) monel válasza oil (#178) üzenetére

monel
(újonc)

Hello!
Tegnap vettem egy ka08 minit!
Első ránézésre tényleg nagyon tetszik, szép, nincs gond a két aksi használattal, jól lehet vele telefonálni, zenehallgatás is jól megy:D, a shake funkció is tökéletesen működik.
Az egyik legnagyobb problémám viszont az hogy az aksi kisütés, megfelelő idejű töltés után, össz vissz 45 percet bír!!!!!!!!!!!!! És ebből csak 20 percet beszélek, a többi idő alatt meg semmit nem csinálok! Kiakaszt!
A másik meg hogy úgy vettem hogy "ÚJ", erre mi van, a bluetoothnál már 5 név hozzávan rendelve....:S Lehet hogy én vagyok hülye, de szerintem ez nem lehetne így.
Egyébként nekem nagyon bonyolult az egész telefon, miért nem tudják olyan értelemmel megcsinálni a menüt mint a magyarországon kapható telefonoknál....mindennél szenvedek...
Pl: háttérképet nem tudok beállítani, a rezgést nem tudom levenni róla( mikor rányomok vmi ikonra), interneten egyenlőre semmit nem találok hozzá...:(, nem is sorolom tovább...
Nem szeretem ha valami bosszúságot okoz amire kiadom a pénzt, de ez a telefon egyenlőre főleg az aksija miatt, azon kívűl hogy mennyire jól néz ki így rózsaszínen:D, nem sok örömforrás....

(#200) kaller1 válasza monel (#199) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kitől vetted(gondolom vatera) és mennyiért? Jöhet pübe is. :)

A 45 perc egy vicc,én visszavetetném... :U

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.