Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#351) kaller1 válasza orosnusi (#349) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

1. Lehet,hogy nincs benne java, azért nem megy.
2. Passz.
3. A memóriakártya My Music mappájába másold a zenéidet.
4. Passz, meghülyült a szoftver, vagy elfogyott a memória és nem tud több bejegyzést kezelni, töröld a régieket... :U

txt probléma: nem kezeli azt a karakter kódolást, amiben feltetted. (ékezetes karakterek, stb.)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#352) orosnusi válasza kaller1 (#351) üzenetére

orosnusi
(újonc)

1. igaz, ezt olvastam itt valahol, hogy mégsincs benne JAVA.
2. nem érdekes, megszokható a KATTT
3. hiába másolom a memokártya mymusic-ba, sajnos a telcsi nem játssza le a számokat a menü lejátszó-ikonjáról indítva. Csak ha a rádióból felveszek zenét ...
4. igazad van, elfogyott a memória. Csak törölnöm kellett :)

nagyon köszi a segítséget, biztos, hogy még néhányszor segíteni kell rajtam :)
nagyon köszi mégegyszer

(#353) orosnusi válasza kaller1 (#351) üzenetére

orosnusi
(újonc)

és még egy kérdésem lenne: akkor milyen szöveget tud olvasni? vagy hogy kódoljam át a txt-t?

(#354) kaller1 válasza orosnusi (#353) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem tudom, csinálj pár demo txt fájt, legyen közte ékezet nélküli szöveg is, majd csak jó lesz valamelyik.

Az mp3 zenéid milyen bitrátában vannak?

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#355) jFox válasza orosnusi (#352) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

Egy tipp:
Nézd meg, hová menti a rádióból felvett hangokat és másold oda az MP3-akat.

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#356) freesite

freesite
(újonc)

Sziasztok! A KA08 = mini iphone, a KA09 = nokia 5800 clone ?? Csak dobozban térnek el egymástól vagy software is?? Ugyan az mindkettő procija? Köszi!

(#357) birehm

birehm
(újonc)

Sziasztok Mindenki!
Nekem is van már kb: 1 éve egy ilyen K 08 -am és mostanában elromlott az érintő-kijelzője. ícsak akkor müködik ha kb: legalább 20 C van ha ennél hidegeb egyszerűen nem reagáll semmire!!!
Valakinek nincs ilyenje vagy nem tudja kijavitani?
bihazai@gmail.com
Köszönettel előre is.

(#358) jFox válasza birehm (#357) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Nézz szét a vaterán, tesz-vesz-en, stb. Szoktak árulni érintő felületet. :K

(#359) llateszll

llateszll
(újonc)

Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy : a KA09 mini telefonoknál hol lehet beállitani a hívószám kijelzést? :( mert rejtett számot ír ki amikor hívok :s

(#360) freesite válasza llateszll (#359) üzenetére

freesite
(újonc)

Hello! Nekem H710 mindig kiírja a hívószámot és nem tudom menüből kikapcsolni! Cserélünk? :D

(#361) freesite

freesite
(újonc)

Már beszéltünk róla hogy a mini KA08-ban nincs JAVA,de mégis ugy hírdetik a külföldi portálokon hogy "nes Games",a régi nintendo használta a .nes kiterjesztésü rom fájlokat,valamikor volt egy mp3 lejátszóm ami tudta futtatni a .nes játékokat.Vaqlaki kipróbálhatná,nekem nincs KA08-am.. :R

(#362) wwhy

wwhy
(PH! addikt)

eladó 3,5-ös érintőkijelző,

[ Szerkesztve ]

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#363) wwhy válasza wwhy (#362) üzenetére

wwhy
(PH! addikt)

elkelt

Érmekollekció felbecsülése, felvásárlása korrekt áron! << Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >> << XTC Clip -- Androidos HTC telefonok ROM/bootloader cseréje, frissítése, főzött romokhoz szükséges S-OFF beállítása!! >>

(#364) nqmad válasza freesite (#339) üzenetére

nqmad
(újonc)

Én is szemezek a H710-essel, magyar aukciós oldalon találtam, ráadásul a bordó szín nagyon megtetszett! Tudnál mondani róla pár szót? Használati tapasztalatok érdekelnének. Általános minőség (nem esik-e szét 1 hónap után), akksi üzemidő, ékezetes betűket tud-e (SMS és névjegyzék), meg bármi, ami neked előjött pozitív, vagy negatív. Elsődlegesen telefonálásra, kis SMS-ezésre használnám, de elég sokat. Amiket eddig írtál, már elolvastam... Köszi...

(#365) freesite válasza nqmad (#364) üzenetére

freesite
(újonc)

Hello! A H710,akku idő normál használat mellett 2 nap,ékezetes betüket tudja,sms-ben is,közel 1 hónap alatt egyszer sem sikerült lefagyasztanom,nem tudom miért de teljessen megbízhatóan működik mindíg(ez nem megszokott a kínai telefonoktóll)!
SMS-t lehet írni a képernyőre írással is!
A burkolat minősége szerintem kíválló,nem recseg ropog,fogása a bordás hátlap miatt igen jó!
Két (számomra) nem tetsző dolog,a kijelző erős napfényben nehezen látható,olyan pici hogy nem érezni a nadrág zsebben sokat keresgélem hova is tettem! Meg kell szokni.Ha van kérdésed szívessen válaszolok.

(#366) bence78

bence78
(fanatikus tag)

üdv,

egy olyan kérdésem lenne (igaz végigolvasva a fórumot még nem láttam választ), hogy a telefon billentyűzárjának hangját mivel lehet elnémítani? kicsit zavaró, hogy halk üzemmódban is kiadja...

esetleg javas alkalmazásai, programjai vannak valakinek rá?

egy dual simes, wifis, tv-s, rádiós "csodamobilról" lenne szó, 1 napos
ha valakit esetleg érdekel, akkor lehet eladom, nem vagyok meggyőződve, hogy az én világom ez az érintőképernyő :D (ezesetben privi)

Egyéni vállalkozók könyvelése, számvitel oktatás - érdeklődni privátban

(#367) freesite válasza bence78 (#366) üzenetére

freesite
(újonc)

Szió! Milyen tipusod van?? (Ha nem tudod vedd ki az akksit ott van alatta a matricán).Az enyém (H710) nem csinál hangot ha üzemmódot váltok! Viszont ezek a kínaiak nem egyszerüen találták ki a GPRS beállításokat,majd 1 órát nyomkodtam mire rájöttem,most már az is döcög szépen Java-s Opera böngészővel..

(#368) borsodika

borsodika
(senior tag)

i9-nél telefonálás közben idegesítő búgás van mindg. Ezzel mit lehet kezdeni?

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#369) Rajok

Rajok
(újonc)

Hali
Van egy KA09 XpressMusicom, de nem tudok rá tenni játékokat.
Próbáltam, de azt írja, hogy ful memory, valaki mondana ötletet?

(#370) Dia84

Dia84
(újonc)

Sziasztok!
Tudja valaki mit lehet tenni azért, hogy a KA09 tudjon MMS-t fogadni?
Mikor letölteném az MMSt azt írja ki, hogy nem fizettem elő Gprs-re. :O :O

(#371) Tomcsy

Tomcsy
(újonc)

Sziasztok!
Nem tudja valaki, sima micro USB kábel jó hozzá? Vagy az kicsit más, és nem működik vele?

(#372) freesite válasza borsodika (#368) üzenetére

freesite
(újonc)

Nem csak az I9 csinálja a bugást,több kínai telónál is olvastam a problémát,szerintem sim kártya vagy hálózati próbléma lehet mert ha átmész egy másik területre (celába) akkor megszünik,egyes sim kártyákkal nem jelentkezik a probléma.. Ha van valakinek erre ötlete szóljon!

(#373) jFox válasza Dia84 (#370) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Be kell állítani az MMS elérési pontokat. (Apn, Adatfiók, stb.)
Asszem korábban már leírtam lapozz vissza kicsit.

(#374) borsodika válasza freesite (#372) üzenetére

borsodika
(senior tag)

én valahol olvastam, hogy szétszedték a telót és forrasztottak rajtva vagy leragasztottak valamit és megszűnt a búgás. csak már nem emlékszem , hogy hol olvastam.

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#375) Hajnii

Hajnii
(újonc)

Sziasztok!! (:
Nekem van egy KA08-as minim..
és szeretnék kérdezni..mert nekem angol menüs
1.Hogy lehet lenémitani?
2.Ahogy feloldom ezt a kattanást levenni?
3.Ne váltogassa a háttérképeket?!
Előre is köszi ha valaki tud válaszolni!!

(#376) kaller1 válasza Hajnii (#375) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Némítani a profiloknál lehet.
A képváltást (rázásra?) meg a g szenzor kikapcsolásával.

(#377) Brií

Brií
(újonc)

Nekem van egy Ka09-es telefonom és lenne egy olyan probélmám, hogy nem ismeri fel a simkártyám (t-mobilos). Probáltuk beletenni Pannonos és Vodafonos kártyákat felismerte, a t-mobilost nem hajlando. Tudnátok ebbe segiteni, hogy mit csináljak?
Vegyek másik kártyát, vagy ezt valahogy helyre lehet hozni???

(#378) Hajnii

Hajnii
(újonc)

Légyszíwes magyaráztok el nekem hogy-hogyan lehet lenémítani lépésről-lépésre mert nekem angol menüs...meg ugyértem hogy magátol váltogatja a háttereket.ezt hogy lehet kikapcsolni??(B)(I)(/I)(/B)Köszi előre is!(K)

(#379) Hajnii

Hajnii
(újonc)

Jaa és ka08-am wan.. (:

(#380) Hajnii

Hajnii
(újonc)

Megtaláltam..xD
Már csak az kéne hogy miért nem tudok a Média Playerbe zenét lejátszani??

(#381) Rajok válasza Hajnii (#380) üzenetére

Rajok
(újonc)

A telefon jelzi a számokat?
Nekem mindig ki kell kapcsolni, ha rakok rá új zenét és akkor már meg lesz.

(#382) kaller1 válasza Hajnii (#380) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

mymusic mappába kell tenni 128, vagy max 160 bitrátájú mp3-at.

(#383) Hajnii

Hajnii
(újonc)

Csak az a baj hogy ahogy rácsatlakoztatom a gépre.. a Mymusic mappába nincs elég hely a memória kártyát a gépen meg nem nyitja meg..ilyenkor miwan?

(#384) kaller1 válasza Hajnii (#383) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Vegyél egy kártyaolvasót.

Ne használd állandóan a félkövér kiemelést, pls.

(#385) Hajnii

Hajnii
(újonc)

SMS not ready yet..ezt irja ki ha belépek az sms-be meg else tudom olvasni ha jön sms-em..miért van?

(#386) Hajnii

Hajnii
(újonc)

Hogy lehet beállítnai h ne rejtvel legyen a számom?:O Köszí

(#387) jFox válasza Hajnii (#386) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Setting - General cal settings - SIMx - Caller ID - Send ID vagy Set by network ha ez az alapbeállítás a szolgáltatódnál.

(#388) zjozsef

zjozsef
(újonc)

Helló!
Van 1 AK09 esem es nemtudok pár dolgot hátha valaki itt tudna segiteni.

-menü ikonokat nem e lehetne átrendezni mert eléggé öszevisza van?
-csak ugy lehet felvenni hogy ha hívnak, bele kell menem a kis menüben és ott kikell választanom az anvsert nincs egyszerübb modja?
-nagyon halkan hallom a másik felet nem lehet e valahogy azon hangositnai?

Ha valaki tudna válaszonl valameikre elöre is köszi!

(#389) patnori

patnori
(újonc)

hali!
Van egy Ka 08asom, kijelzőhibás :((( ha valakit esetleg érdekel, írjon(alkatrésznek vagy vmi :D) tudok hozzá szerezni érintőkijelzőt is (nekem már nem érné meg-másodjára is- kicseréltetni) :(((

[ Szerkesztve ]

(#391) jFox válasza zjozsef (#388) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

-menü ikonokat nem e lehetne átrendezni mert eléggé öszevisza van?

Nekem az I68+.on úgy lehet átrakni, hogy megnyomod az ikon egy picit nyomva tartod, majd amikor elkezdenek mozogni áthúzod oda ahová rakni szeretnéd.

(#392) Sznepi

Sznepi
(újonc)

sziasztok!

jFox írta:
Be kell állítani az MMS elérési pontokat. (Apn, Adatfiók, stb.)
Asszem korábban már leírtam lapozz vissza kicsit.

Le tudnád írni még 1-szer?Én nem találtam... :F

¤¤¤Járt utat járatlanért HAGYJ EL¤¤¤

(#393) Juccc

Juccc
(újonc)

Hali!
Nekem K08-asom van. Meg tudná valaki mondani, hol állítom be azt, hogy a számom ne inkognitóba legyen! Az egész telefont átnéztem, de nem találom!! :W
Ja és még képet se tudok hozzárendelni ahhoz aki hív, pedig tudom h lehet!
Aki valamelyiket tudja hogy kell, légyszi segítsen!

(#394) Juccc válasza Juccc (#393) üzenetére

Juccc
(újonc)

sorry visszaolvasva megvan ez első kérdésemre a válasz :U
de többen kérdezik, h a billzár kikapcsolásakor lévő hangot h lehet kikapcsolni, erre nem láttam választ. (lehet h sehogy?)
és a hívóazonosító kép kérdésem is még él.

(#395) jFox válasza Sznepi (#392) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

ITT megtalálod a különböző szolgáltatókhoz tartozó beállításokat.
Text - MMS - MMS Settings - Server profil - SIMx - Profile x - Edit Profile - értelemszerűen kitölteni.

Jucccc : nem lehet kikapcsolni.

[ Szerkesztve ]

(#396) szalytogy

szalytogy
(újonc)

Sziasztok!

Nekem egy KA08-am van, és az a problémám hogy nem bírom feltölteni, mivel a kábel végén, a piros vezetéken kívül elengedtek a forrasztások. Valaki meg tudná mondani, hogy melyik lábra melyik színű vezetéket (zöld, fekete, fehér, piros) kell forrasztani?
Köszi!!

(#397) gigiboy

gigiboy
(újonc)

Sziasztok Valaki tudna nekem segíteni Mini ka08-ra kellene magyar menü honnan tudok ilyen programot szerezni de ha valaki tudna nekem segíteni. Kérem küldje el nekem emailba. croma88@citromail.hu Előre is köszike

gigiboy

(#398) jFox válasza gigiboy (#397) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudsz ilyen programot szerezni. Vannak emberek akik meg tudják csinálni. Keresgélj! Pl. a Vaterán aki árul magyar menüset, az valószínű, hogy meg tudja neked oldani.

(#399) moco22

moco22
(fanatikus tag)

Sziasztok. Nem tudtok véletlenül KA-08-ast kb. 15.000 körüli áron, újat, eladót? Jó lenne, ha nem külföldről kéne rendelnem. Már nézelődtem itt-ott, de nem nagyon találok. Köszi :)

SGS II (XXLP7)

(#400) moco22 válasza gigiboy (#397) üzenetére

moco22
(fanatikus tag)

itt is láttam vagy 2-3 hirdetést pont ezzel kapcsolatban.

SGS II (XXLP7)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.