Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) kaller1 válasza Szofusz (#100) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A memóriakártyán lévő megfelelő könyvtárakba másold a zenéidet(MyMusic mappa),videókat.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#102) Szofusz

Szofusz
(újonc)

Köszi a választ.Már megy:-)

(#103) maark15 válasza jFox (#95) üzenetére

maark15
(újonc)

szia sok helyről lehet le szedni játékot csak nem biztos hogy fog menni nekem is van ka09-es de nem tudok rá rakni játékot :( de pl se-portal.hu vagy zedge.net

(#104) jFox válasza maark15 (#103) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez így van, próbálkozni kell. Ezek még nem nagyon elterjed telefonok, legalább is erre felé, így nem sok játékot portoltak át rájuk.
De kínai nyelvű játék biztos sok van rájuk. :DDD

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#105) Szofusz

Szofusz
(újonc)

És azt tudja valaki, hogyan lehet képet hozzárendelni a hívóhoz?

(#106) kistacsko válasza gaabee24 (#75) üzenetére

kistacsko
(újonc)

Sziasztok!

Hogy lehet megcsinálni hogy ne gerjedjen hívás közben?
Mi az az árnyékolási hiba a végfoknál?

(#107) maark15 válasza jFox (#104) üzenetére

maark15
(újonc)

És nem tudnál adni egy ip-t ahol lenne pár ijen játék?? mert kéne xD azt megköszönném :C

(#108) maark15

maark15
(újonc)

kéne egy cím xD :K am thks előre!

(#109) jFox válasza maark15 (#107) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Én csak ezt ismerem, amin emberi nyelven vannak játékok. A hivatalos SciPhone lapon van egy pár játék, de szerintem azok kínai nyelven vannak.
Az az igazság, hogy nem sokat játszom. :N

kistacsko: szerintem próbáld meg PÜ-ben megkérni gabee24-et, hogy posztoljon erről a problémáról itt. :K

[ Szerkesztve ]

(#110) kistacsko

kistacsko
(újonc)

Sziasztok!

Ka08 minim van, telefonálás közben nagyon zúg, gerjed.. Nem tudjátok hogy lehet megcsinálni? Tegnap vettem :S
Láttam van aki azt írta hogy valami árnyékolás technikai hiba. Az mit jelent? Hogy kell megcsinálni?

Írjatok légyszi!

Barbi :F

(#111) maark15

maark15
(újonc)

Ez sem sikerült pedig nekem nagyon kéne rá progi meg játék is nincs vmi ötleted hogy mért nem olvassa be a java filet? kösz maark :F :W

(#112) kaller1 válasza kistacsko (#110) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Tegnap vettem
Hogy kell megcsinálni?

Úgy,hogy visszaadod az eladónak,és visszakéred az árát.... :U

maark15 java képes ez a telefon egyáltalán? Gyárilag van rajta,vagy van java beállítás menüpont?

[ Szerkesztve ]

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#113) maark15

maark15
(újonc)

azt hol nézzem meg??

(#114) maark15

maark15
(újonc)

és ha nincs tudok rá rakni vagy rakatni vhogy?

(#115) kaller1 válasza maark15 (#114) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem.

(#116) jFox válasza maark15 (#113) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk a menüben. :U
Úgy tudsz telepíteni egy java játékot vagy programot, hogy felmásolod a memória kártyára egy tetszőleges mappába a .jar file-okat - beteszed a kártyát a telefonba - ha olyan a menüje mint az I68-é akkor a Documents icon alatt tudod tallózni a kártyát és a mappákat, megkeresed hova másoltad fel - ráböksz - és install.

(#117) maark15

maark15
(újonc)

eladó a ka 09-em min 18 e van rajta kis kopás de hibátlan
2 gb memo kártya 1 head set 2 aksi 1 usb és egy töltő ha érdekel hívj:06303431579 vagy írj: juvemark@freemail.hu-ra!!!!

(#118) kaller1 válasza maark15 (#117) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Hamar feladtad a dolgot... ;]

(#119) maark15 válasza kaller1 (#118) üzenetére

maark15
(újonc)

hát nekem másik teló való nem ijen hanem síma xD

(#120) jFox válasza maark15 (#119) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

A göröngyös telefonokat én sem szeretem. :N :DDD
Mi volt a gond vele? Először nekem is nehézkesnek tűnt az érintő felület, de egy hét után mexokatm és most már egész jól tudom kezelni. Mondjuk az enyémnek jó nagy kijelzője van (i68+). De a menü (tudtommal) ugyan az.

(#121) nemistudom

nemistudom
(újonc)

Helló!
Én most vettem egy KA09-es teleefont és az a gondom, hogy engem tudnak hívni, de én nem tudok és valamilyen "WELCOME CAT" felíratú kép jön beközbe :O . Akiket hívtam azt mondták, hogy csörög de nem szól bele senki, nekem persze nem jelzett semit a teló. :( :(((
Már kezdem úgy érezni, hogy csak kidobott pénz volt ez a teló.
Előre is köszönöm, hogy segítetek és várom a választ.:)

(#122) jFox válasza nemistudom (#121) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem vidd vissza annak akitől vetted. :K

(#123) nemistudom válasza jFox (#122) üzenetére

nemistudom
(újonc)

Köszi a választ.
Meg fogom kérdezni az eladót is, de az a baj, hogy lejárt a gari és nem biztos, hogy vissza veszi.
(Ha tudna valaki mondani egy szervízhelyet, vagy valakit aki ért hozzá, azt megköszönöm.)

[ Szerkesztve ]

(#124) kaller1 válasza nemistudom (#123) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

de az a baj, hogy lejárt a gari

Milyen gari volt erre? :)

(#125) nemistudom válasza kaller1 (#124) üzenetére

nemistudom
(újonc)

Csak annyi, hogy csregarancia, kicseréli 3 napon belül a telót egy másikra, vagy vissa adja a pénzt. Azt hittem, hogy megbízható ember, sokan ajánlották. :O De majd meglátjuk, hogy mit mond, ha holnap felhívom, remélem azért korrekt lesz.

[ Szerkesztve ]

(#126) nemistudom

nemistudom
(újonc)

A F003 teló milyen, miket tud? Jobb mint az iPHONE?

(#127) kaller1 válasza nemistudom (#125) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Na nem nehéz kitalálni akkor,hogy honnan van... :D

A F003 teló milyen, miket tud? Jobb mint az iPHONE?

El ne kezd már Te is ezt a hülyeséget... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#128) nemistudom válasza kaller1 (#127) üzenetére

nemistudom
(újonc)

Mért szerinted honnan, nem hiszem, hogy lopott. :))
Azért sajnálom érter a pénzt :W

[ Szerkesztve ]

(#129) nemistudom

nemistudom
(újonc)

Köszi a választ kaller, holnapig nem lépek már be.

(#130) kaller1 válasza nemistudom (#129) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Na majd akkor ezt holnap elolvasod:

Kérd vissza a pénzed nyugodtan,hiszen egy hibás telefont kaptál.
Az F003 meg egy jól sikerült klón,de semmiképp nem jobb,mint az "eredeti".
Nagyjából ennyi. :)

(#131) kaller1 válasza nemistudom (#129) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Beduplázódott. :U

[ Szerkesztve ]

(#132) nemistudom válasza kaller1 (#131) üzenetére

nemistudom
(újonc)

Köszi a választ.
Beszéltem az eladvaóval, azt mondta, hogy megpróbál szoftvert frissíteni,de ha nem oldja meg vissza adja a pénzt.

(#133) borsodika

borsodika
(senior tag)

Sziasztok!
Tegnap vettem 1 i9-et és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám a memóriakártyán lévő zenéket berakni a zenelejátszóba? kiválasztom hogy memory cardról olvassa rányomok hogy refresh és kiírja hogy empty. Fájlkezelőbe látom az összeset és 1enként le is tudom játszani.

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#134) kaller1 válasza borsodika (#133) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A MyMusic mappába tedd az összes zenédet. ;)

nemistudom kíváncsi leszek én arra a "szoftverfrissítésre",sztem csak terelés az egész.... :U

[ Szerkesztve ]

(#135) borsodika válasza kaller1 (#134) üzenetére

borsodika
(senior tag)

Köszönöm a választ ki is próbálom. A másik kérdéseim amiket az eladónak is elküldtem de hátha itt elöbb kapok választ:
Hogy lehet a telefont néma vagy rezgő üzemmódra tenni? A beállításoknál találtam shake funkciót, de ha megrázom a telefont vagy elfordítom nem fordul vele semmi ill nem vált képet és zenét. ezt akkor hogyan kell? A fülhallgatóval lehet valamit csinálni, hogy hangosabb legyen mert így mind a zene mind az fm rádió eléggé halk.

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#136) kaller1 válasza borsodika (#135) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Vannak profilok,ott tudod a néma módot kiválasztani.A shake módot szintén be kell állítani.
Hogy ezek a menük hol vannak,ne kérdezd,mert kb. fél éve volt nálam az utolsó ilyen telefon.
A zenével nem tudsz mit csinálni,annyi ötletem van,hogy az mp3gain (google kidobja) progival a gépeden felhúzod a zenéid hangerejét.Sok sikert a kütyü használatához.:)

(#137) borsodika válasza kaller1 (#136) üzenetére

borsodika
(senior tag)

rendben akkor kicsit utánanézek ennek. Ph-n láttam jack átalakítót ehez a telefonhoz de most a kereső nem dobja ki. Ebben esetleg tudnál segíteni? I9 jack átalakító, hogy olyan fülest dugjak rá amilyen én szeretnék mert szerintem az hogy halk a gagyi fülesnek köszönhető, nekem kényelmetlen is és műanyag az egész..

(#138) kaller1 válasza borsodika (#137) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ja,tudok ilyen jack átalakítót szerezni. :)

(#139) borsodika válasza kaller1 (#138) üzenetére

borsodika
(senior tag)

mikorra és mennyiért? nekem sürgős mert pénteken van bnőm szülinapja és ezt kapja, csak addig én tesztelgetem :DDD

(#140) borsodika válasza borsodika (#139) üzenetére

borsodika
(senior tag)

most nézem a beállításoknál, az van hogy shaking dialing ill shaking see nest message és broken effect. Mindegyik on-ra van állítva és semmi nem fordul el ill vált. :(

(#141) kaller1 válasza borsodika (#140) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

shaking dialing ill shaking see nest message

Az első hívás lenne,a második meg üzenet(sztem) Rázásra hív és következő sms-re vált. :U

[ Szerkesztve ]

(#142) borsodika válasza kaller1 (#141) üzenetére

borsodika
(senior tag)

na akkor ezeket ki is kapcsolom ne egye az aksit :DDD
szerk: ha java játékot szeretnék rá telepíteni azt hova kell másolnom? (van rajta java)

[ Szerkesztve ]

(#143) kaller1 válasza borsodika (#142) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

A jar fájlokat mindegy hova teszed,telepítéskor majd megoldja magának.

(#144) jFox válasza borsodika (#142) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit visszaolvasol, egyszer már leírtam: [link]

(#145) kocstib

kocstib
(újonc)

Üdv!Eladó egy 1 hetes, KA09 mini (XpressMusic) mobiltelefon (KA09 2.0" Touch Screen Dual SIM Dual Network Standby Quadband GSM Cell Phone a pontos megnevezés). Érintőképernyő, dual SIM, bluetooth, FM radio, 1 GByte TF memory card, feket szín, stabil szoftver, hibátlan állapot. Tartozékok: 2 aksi, headset, adatkábel, töltő (kínai szabvány, de USB-n keresztül tölthető).Ár: 15.000 HUF. Ok:kaptam ajándékba egy másik telót, mire megérkezett..
Érdeklődni: kocstib@vipmail.hu-n.

(#146) borsodika válasza jFox (#144) üzenetére

borsodika
(senior tag)

:U :R

(#147) nemistudom válasza kaller1 (#134) üzenetére

nemistudom
(újonc)

Hát nem tom. mit terelne szereinted?
De köszi a segítségedet.
Majd azért elmondom, hogy mi lett/lesz a vége, nehogy más is belefusson ilyen hibába. :U

(#148) jFox válasza kocstib (#145) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó ár, de ez nem az adok-veszek rovat... :U
borsodika: sikerült?

[ Szerkesztve ]

(#149) borsodika válasza jFox (#148) üzenetére

borsodika
(senior tag)

hát sajnálatos közölni valóm lett! A telefon meghalt! :O Bekapcsolom eljut a bekapcsolási kijelzésig és utána kikapcsol. Olyan mintha lelenne merülve de ezt töltőn is eljátsza. Semmilyen módosítás nem lett rajta végezve. Ha 2 sim van benne bese kapcsol, ha 1 akkor a bekapcsolási kép néha eljut a menüig és kikapcsol. Vissza nem kapcsol csak ha aksi ki be és folytatódik előről, végtelen ciklus. Akitől vettem beszéltem vele, nem tudja mitől lehet de hnap kicseréli

(#150) kaller1 válasza borsodika (#149) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Akkor ebből már nem lesz ajándék.... :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.