Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) errerr válasza papesz28 (#250) üzenetére

errerr
(tag)

Azért én nem írnám le ennyivel a Nokiát..nem vagyok megrögzött Nokia fan, bár tény, hogy egy Nokiám biztosan mindig volt és általában ezek voltak a legmegbízhatóbb telefonjaim.
Lehet, hogy az LG fejlődik, sorra jönnek ők is az új típusokkal, hiszen konkurencia van rendesen a piacon, valahogyan lépést kell tartani..viszont tapasztalataim alapján ez a megbízhatóság rovására is megy. Persze ez elmondható a Samsungról is...
A Sony Ericssonról nem nyilatkozom, sosem szerettem, nem is volt ilyen készülékem. A barátnőmnek van egy, ami megbízható, már évek óta nyúzza, de ebből még nem vonhatok le messzemenő következtetéseket.
Visszakanyarodva a fórum témájához, szerintem amennyiért manapság hozzá lehet már jutni ezekhez a kínai telókhoz, annyit megérnek. Se többet, de kevesebbet :DD

(#252) jFox

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Nos én konkrétan a két kártya miatt vettem az i68-at, meg az érintő képernyő is vonzott.
Az akksi problémát leszámítva semmi problémám nincs vele. (mondjuk a kamera lehetne egy kicsit jobb...) Öcsémnek szintén Samsungja van, a sima candybar, és ő is meg van elégedve vele. Ez a D980 amit írt itt a kolléga, ez is teccik, de nem tudtam rólla, hogy a Samu is gyárt érintős DuoS telefont.
Mondjuk 56k-m akkor sem lett volna rá. :O

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#253) errerr válasza jFox (#252) üzenetére

errerr
(tag)

Ez a lényeg. Dual SIM érintőképernyővel ebben az árban felejtős a kínai telókon kívül.

(#254) peterkiss21

peterkiss21
(újonc)

Sziasztok. Tegnap vettem a feleségemnek egy KA 09 MINI telefont. Szomorúan tapasztaltuk, hogy a menüje igaz magyar, de:
1. az ikonok alatt nincs feltüntetve, hogy mi micsoda ( beállítások, galéria, stb...)
2. A menü színeit nem lehet, vagy nem tudtuk módosítani, így egy ronda fekete menünk van, ami egyáltalán nem nőies.
3. Elég kevéske memória van a telefonon, ( 256K ) így egy épkézláb háttérképet nem tudunk beállítani rajta. Képszerkesztőt sem találtunk rajta, hogy a képeket le lehessen kicsinyiteni, hogy ráférjen erre a mini memóriára, így a háttérképünk is egy gusztustalan gyári kép. Szeretném ebben a segítségeteket kérni, hogy lehet e egyáltalán a menü színein valahogy módosítani, valamint a telefon memóriáját növelni valahogy?

Valamint 4.-ként, érdekelne, hogy a képnézőbe hogyan tudom betenni a képeket a memóriakártyáról. Próbáltam amit mondtatok, hogy a my photos mappába áthelyezem, de így sem jelentek mega képek a képnézőben.

Segítségeteket előre is köszönöm.

(#255) kaller1 válasza peterkiss21 (#254) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha nincs a beállítások között "téma" váltás, akkor nem lehet a kinézetet cserélni.
Háttérképet a gépeden csinálj 240x320 pixel felbontásúra.
A telefon memóriáját memkarival bővítheted.
A fájlkezelővel keresd meg a telefonon azt a képet, amit megjelenít a képnézegetőbe, és abba mappába kell másolni a többit (talán my pictures?).

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#256) borsodika válasza kaller1 (#255) üzenetére

borsodika
(senior tag)

a teló témájáról én azt olvastam, hogy van valami kínai pc suite amivel lehet témát csinálni és az eredetit felülírni, de sok a fagyás állítólag.. :U

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#257) jFox

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Újabb tapasztalatok az akksi problémához:
1) A vaterán, tesz-veszen kapható 1800mAh és hasonló akksik - bár nem drágák - egy kalap szamócát nem érnek.
Én vettem 2 félét is és még kevesebbet bírtak/bírnak mint a "gyári" aranyszínű 1000-1200mAh-s. (az arany kb. 1 nap normál használattal, a fehér 1800-as kb 0,5 nap!!)
2) Nem a fali töltővel, hanem a PC USB portjáról töltve a telefont kb. 1,5 szer tovább bírják az akkumulátorok. (De ez lehet hogy csak az én töltőmmel van így. Én ezt tapasztaltam.)
Mondjuk azt soha nem értettem, hogy mitől függ, hogy a töltőn lévő zöld led mikor villog és mikor világít? Mert nekem össze-vissza csinálja, nem látok benne logikát.

Így néz ki egy i68+ akksi belülről:

A képen jól látszik, hogy egy jóval kisebb "töltelék" van a dobozban és ki van bajlágolva műanyag távtartókkal.

[ Szerkesztve ]

(#258) kaller1 válasza borsodika (#256) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ja, csak egy átlag user nem fog kínai progikkal a telefonjában turkálni... :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#259) sofie

sofie
(újonc)

sziasztok!
budapestenm hol lehet magyarositani a mini phonet 4000 ft alatt?
légyszi segitesetek.
köszönöm

(#260) errerr válasza jFox (#257) üzenetére

errerr
(tag)

Én minden ilyen kínai csodával azt tapasztaltam, hogy a hálózati töltő felejtős, csak számítógépről szabad tölteni és ha bárminek felismeri a gép, a töltéshez "hardver biztonságos eltávolítása". Ez igaz a kínai mp3-mp4 lejátszókra is, nekem csak így töltötte föl rendesen, bármivel is próbálkoztam. Volt olyan kütyüm, amit a hálózati töltő 10!! percig töltött, majd abbahagyta :F Még jó, hogy észrevettem, de PC-n ugyanez volt a helyzet, amíg "el nem távolítottam". :Y

(#261) kaller1 válasza errerr (#260) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szerencsére nálam eddig csak normális kütyük jártak, nem volt egyikkel sem probléma hálózati töltés esetén sem. :)

(#262) errerr válasza kaller1 (#261) üzenetére

errerr
(tag)

Akkor én vagyok a szerencsétlen.... :O
Ha eladok ilyesmit, inkább nem is adok mellé hálózati töltőt, mert fölösleges..
De ezek szerint csak én nyúlok bele a "jóba" rendszeresen.. :D

(#263) jFox válasza errerr (#262) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Meg én is... :O
Vettem a telefonhoz olyan töltőt, amibe bele lehet tenni az akksit. Az első darab "felfújta" az egyetlen viszonylag használható akksimat, szóltam az eladónak, kicserélte. Tegnap kaptam meg a csere darabot, annak meg elsőre letört az akksi érintkezője. :W
De már nem kínlódok vele inkább szétszedem és megjavítom.

(#264) kaller1 válasza jFox (#263) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

EU szabvány (nem átalakítós) USB fali töltőd nincs hozzá?

(#265) Dia84

Dia84
(újonc)

Sziasztok!Tudja valaki hogyan kell kikapcsolni azt a förtelmes kínai indító zenét, ami bekapcsolás után a főmenü megjelenésekor hallható?KA09 minim van. Köszi!

(#266) jFox válasza kaller1 (#264) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

De, olyanom van. :K
Arról írtam az elöbbieket, hogy össze-vissza villog a töltést jelzõ zöld led rajta, és hogy, szerintem nem tölt rendesen. Azóta a pc-rõl töltöm és tovább tart az akksi.

(#267) jFox válasza Dia84 (#265) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbáld itt:
Settings - User profiles - General - Customize - Tone setup - Power on - Silent - OK

(#268) Dia84 válasza jFox (#267) üzenetére

Dia84
(újonc)

Köszi! Műxik!
Csak azt nem értem,hogy eddig is így volt beállítva, csak magyar nyelven.Most átállítottam angolra, megcsináltam a beállítást, kikapcs, bekapcs, és a hang eltűnt! :C Végre!

(#269) Dia84

Dia84
(újonc)

Nem tudja vki, hogy tudok e a Minivel video telefonálni?
Az én aksim jól bírja, 5 napot bírt legutóbb, pedig telefonáltam, smseztem.
Egy baj van vele, gerjed. De kipróbáltuk kihangosítva, úgy egész tűrhető.
Csak gáz mindenkivel kihangosítva csevegni. :(((

(#270) errerr válasza Dia84 (#269) üzenetére

errerr
(tag)

Én úgy oldottam meg a gerjedést, hogy teleraktam a mikrofon körül árnyékolóval.
Mert pont az antenna alatt van a mikrofon, semmi árnyékolás, nem csoda, hogy gerjed...
De miután ezt megcsináltam, teljesen jó lett.
Video telefonálni nem tudsz vele, 3G hálózatot nem tudod használni vele.

(#271) Dia84 válasza errerr (#270) üzenetére

Dia84
(újonc)

Köszi a választ. Gondoltam, hogy nem lehet, mert nem találtam semmi 3Ghez tartozót a telcsin. Csak gondoltam, ha már két kamerás, esetleg...

(#272) errerr válasza Dia84 (#271) üzenetére

errerr
(tag)

Két kamerás?... :U
Hát ezt erősen kétlem. Bár nincs már nálam ilyen teló, max. egy fény érzékelőt tudok elképzelni az előlapra, vagy esetleg annak is csak a helyét.

[ Szerkesztve ]

(#273) bigct válasza errerr (#272) üzenetére

bigct
(kvázi-tag)

Több tipusban is van előlapi kamera,igaz nem tudom minek,mert egyik sem 3g-s...

Eladó dolgaim: http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=bigct

(#274) errerr válasza bigct (#273) üzenetére

errerr
(tag)

Azt tudom, de KA09-ben még nem találkoztam ilyennel..

(#275) Dia84 válasza errerr (#274) üzenetére

Dia84
(újonc)

Pedig az enyémben van elől is kamera, és működik is, mert ha átkapcsolom, látom magam a telcsin. :K

(#276) errerr válasza Dia84 (#275) üzenetére

errerr
(tag)

Akkor az tényleg egy kamera:)
Én még nem láttam ilyet, de ezek szerint van :B

(#277) borsodika

borsodika
(senior tag)

Asszonykám megint előrukkolt 1 kérdéssel és énmeg felteszem itt:
i9-nél a kamera hangot hogyan lehet levenni?

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#278) Dia84 válasza errerr (#276) üzenetére

Dia84
(újonc)

Az én telómat jan 31én hozták be M.o.ra.Lehet hogy az újabbakban már van 2 kamera!?
Eddig nem ismertem ezt a telcsit, szóval nem tudom, hogy hogy két kamerás. :U :U

(#279) bigct válasza errerr (#276) üzenetére

bigct
(kvázi-tag)

Én is azért írtam mert volt már két kamerás KA09-em.Kicsit szélesebb,nehezebb masszívabb mint a régebbiek.

(#280) errerr válasza bigct (#279) üzenetére

errerr
(tag)

Akkor ez tényleg újabb lehet. Egy ideje nem foglalkoztam ezzel a típussal, mert elég sok volt vele a probléma. Egyébként a gyártó is úgy árulja, hogy 2 kamerás, vagy randomba jön olyan, amilyen? :D

(#281) bigct válasza errerr (#280) üzenetére

bigct
(kvázi-tag)

Ezt úgy is hírdetik,dual kamera stb.,nincs rajta express music felirat,csak egy mini felirat van a kijelző alatt.

ilyesmi:

(#282) jFox válasza bigct (#281) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Esetleg az "msn"-hez nem lehet használni az előlapi kamerát? :U

(#283) bigct válasza jFox (#282) üzenetére

bigct
(kvázi-tag)

Azt nem tudom...

(#284) errerr válasza jFox (#282) üzenetére

errerr
(tag)

Hát, ha valahogyan kivitelezhető rajta, akkor arra jó lehet...egyébként max. tükörnek :D

(#285) jFox válasza errerr (#284) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja! :K Lányoknál ez sem utolsó szempont. :DD

(#286) Hony9326

Hony9326
(újonc)

Ma kaptam meg a telóm (ka08 mini) .. és 3 napom van arra,hogy eldöntsem,h maradok-e nála, vagy sem... hamar lemerült (tudja valaki,h kb meddig bírják átlagban)... és felraktam töltőre ,de nem kapcsol be és nem tudom használni. Töltés közben tényleg nem működik? :S ... illetve olyan kérdésem lenne még,h amikor képet csinálok vele, miért nagyít rá annyira... én zoom-ot nem láttam.. visszavenni nemtudok belőle.. azt írja,h 1,3 mp kamera,ahhoz képest elég rossz minőségű képet csinál.
TUD NEKEM VALAKI SEGÍTENI? SÜRGŐS LENNE!!
:) :(

(#287) jFox válasza Hony9326 (#286) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

A kamera szinte biztosan csak VGA! Bármit is írt rá a gyártó.
A nagyítás érzete is valószínűleg e-miatt van. Kicsi a felbontás és nagyobbnak látszik a kijelzőn. Nem tudom meddig bírhatja az akksi, nekem az i68+ olyan 1-1,5 napot bírt a gyári akksival. Most vettem hozzá egy "gyárinak látszó" (értsd: ugyanolyan színű) akksit, amivel már túlléptem a 2-napot is. De ha jól tudom a 08-asban másfajta akksi van.

(#288) Dia84 válasza Hony9326 (#286) üzenetére

Dia84
(újonc)

Az én telcsim mikor megkaptam 2 napot bírt, bár sokat is nyomkodtam.Most átlagos használattal, kibír akár 4-5 napot is.Azt vettem észre, ha töltőn van, nem hallanak telefonálás közben, és nem a beállított hangon ébresztett. :(

(#289) jFox válasza Dia84 (#288) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy vagy két kártyával?

(#290) Iness

Iness
(újonc)

Sziasztok! Segítsetek légyszi, hogyan kell a ka09-en beállítani sms írásnál a kézírás bevitelt? Írok egy betüt a kijelzőre, ott van, de nem veszi be. Köszi!

(#291) Dia84 válasza jFox (#289) üzenetére

Dia84
(újonc)

Egy kártyával használom.

(#292) jFox válasza Dia84 (#291) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Na hát ez az.
Úgy lehet, hogy bír 3-4 napot, de én pont a két kártyás mivolta miatt vettem és két kártyával szeretném használni. :O

(#293) Dia84 válasza jFox (#292) üzenetére

Dia84
(újonc)

Nekem csak egy kártyám van, szóval nem tudom, hogy két kártyával mennyit bír az aksi. :U Nekem nagyon megtetszett a telefon, ezért vettem meg, nem kifejezetten a dual sim miatt.

(#294) Dia84 válasza Iness (#290) üzenetére

Dia84
(újonc)

Én is próbáltam így üzit írni, de sok betűt nem ismert fel, pl A szerinte I.Elég csúnya az írásképem, de azért annyira nem durva sztem, hogy ezt a két betűt nem lehet megkülönböztetni. :O

(#295) luigi82

luigi82
(újonc)

Üdv mindenkinek!Nem olyan problémám van hogy ka08-as telom van és szerintem nincs rajta java mert nem lehet rakni rá játékokat!Erre van valamilyen meg oldás???elöre is köszi!

(#296) kaller1 válasza luigi82 (#295) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nincs. Legközelebb olyat vegyél, ami java képes.

(#297) freesite

freesite
(újonc)

Sziasztok!
Kezembe került egy Mini Ka08,az első benyomások jók, annak ellenére mennyi rosszat írnak róla! Minden mükődik kivétel a kamera,ez lenne a kérdésem hogy "Camera module not ready" hiba üzenet miért jelenik meg,mikor a fotó vagy videó menüt indítanám? Találkozott-e valaki ilyen problémával?

(#298) kaller1 válasza freesite (#297) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Lehet, hogy csak sw hiba, újra kellene szoftverezni. Amúgy semmit nem veszítesz a kamera hiányával. :D

(#299) Dia84 válasza freesite (#297) üzenetére

Dia84
(újonc)

Volt, hogy nekem is írta, hogy a kamera modul nem áll készen, kiléptem, beléptem, aztán megjavult. :F

(#300) freesite

freesite
(újonc)

Köszi szépen a gyors választ! Akkor nem adom fel a reményt hogy orvosólható,már írtam is egy szakinak hogy meg tudja-e csinálni! Bárki bármit mond ennyi pénzért elég sokat tud,valóban meg kell szokni a kezelését,nálam több napos használat után is hibátlanul müködik,leszámítva ezt a kis bibit.. Az akkuja 2 napot kibírja!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.