Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) moco22 válasza moco22 (#399) üzenetére

moco22
(fanatikus tag)

"Sziasztok. Nem tudtok véletlenül KA-08-ast kb. 15.000 körüli áron,................."

storno megoldva :)

[ Szerkesztve ]

SGS II (XXLP7)

(#402) jFox válasza moco22 (#401) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Samu Galaxy S és Nokia 5800 mellé mire kell neked még egy KA08? :C

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#403) moco22 válasza jFox (#402) üzenetére

moco22
(fanatikus tag)

jaj dehogy nekem kell :D
húgomnak vettem anno, - használtam azért én is 2 napig! próba képpen :D - csak összetörte és annyira imádta, hogy szeretne egy másikat.

SGS II (XXLP7)

(#404) Manome2005

Manome2005
(újonc)

Sziasztok!
Én is nemrég tudtam olcsón ilyen(KA09) telefont vennem!
Segítségre lenne szükségem!Nem akarok magyarosítást a telefonra,ezért csak angol nyelven tudom használni,nekem meg kicsit kevés az Angol tudásom!:)Arról lenne szó hogy a memóriakártyára ráraktam a zenét,de a lejátszóba nem tudom áthelyezni a zenét!Kérek valakit írja le részletesen milyen lépésekben tudom ezt megtenni!A választ előre is köszönöm!Miki

(#405) kaller1 válasza Manome2005 (#404) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ha a mymusic mappába tetted, akkor látnia kell. Ha nem látja, próbálkozz kisebb bitrátájú mp3-akkal.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#406) Manome2005 válasza kaller1 (#405) üzenetére

Manome2005
(újonc)

Köszi a gyors választ!
Sikerült már felismeri a zenét, csak hiába raktam át a zenéket mindegyikből csak egy részletet játszik le! legalábbis amit eddig próbáltam!
Köszönöm a további válaszod is!

(#407) kanesz

kanesz
(újonc)

sziasztok....

Csak eggyetlen kerdesem lenne feletek...
Kineztem magamnak egy KA 09-es mini mobil-t...
Az elolvasott megjegyzesek utan azon toprengek hogy meg e vegyem ezt a telot...
Varom a valaszokat...

[ Szerkesztve ]

(#408) jFox válasza kanesz (#407) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha hajlandó vagy kompromisszumokra, (VGA kamera, gyenge processzor, gyenge akksi, meglehetősen egyszerű médialejátszó) vagy kell egy olcsó kétkártyás mobil, mert csak telefonálásra használod akkor mindenképpen igen a válasz.

Ha nem kell a két kártya akkor inkább nézz valami olcsó márkásabb tapimobilt! (LG, Samu, Alcatell)

(#409) Betta00

Betta00
(újonc)

Sziasztok.Tegnap vettem egy KA 09-es dual sim mobilt. Az lenne a gond a vele hogy nemtudom hol lehet benne beállítani a háttérképet.Olvastam amit régebben írtak hogy hogyan lehet: "A háttérképet pediag a Settings - Phone setup - Display characteristic -wallpaper -nél." Na a Display characteristic-ig stimmel de abban a menüpontban nincs olyan hogy wallpaper.Én jól tudok angolul de nem írja sehol hogy wallpaper (háttérkép). :( (És más menüpontban sem találtam). A Display characteristic-ben csak ezek vannak: 1.power on display 2. power off display 3. LCD backlight. :W
Légyszi minnél hamarabb válaszoljatok.
Lenne még 1 kisebb problémája hogy akármit küldök bluettoth-on azt írja hogy nem sikerült az írás (gondolom a küldésre gondol) de szerintem ha rakok bele meókártyát akkor megjavul ez a probléma..... Lécci segítsetek minnél hamarabb a háttérrel való problémámban. :U

(#411) jFox válasza Zsóka73 (#410) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Eladni nem itt kell! Itt a problémákat, tapasztalatokat beszéljük meg.
Adás/vételre ott vannak az Aprók!

(#412) Dia84 válasza jFox (#395) üzenetére

Dia84
(újonc)

Az MMs beállítással kapcsolatban:
Beállítottam mindent, amit azon az oldalon találtam.De van még a beállításoknál Adat figyelés és Csatlakozás is, amit nem tudom, hogy mire állítsak be.Az adatfigyelés címszó alatt GSM adatok, és Gprs almenü van.A csatlakozásnál pedig Connection_Oriented és HTTP a választható.Tudnál erre mondani valamit?Köszi :)

[ Szerkesztve ]

(#413) jFox válasza Dia84 (#412) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos nem, az enyémben nem volt ilyen. :(

(#414) Dia84 válasza jFox (#413) üzenetére

Dia84
(újonc)

:O Azért köszi! ;)

(#415) zzzed

zzzed
(újonc)

Sziasztok!

Segítsééég! KA08 as MINI telefonban hogy lehet beállítani a hívószámküldést??
Szolgáltatómnál nem tudom alapértelmezetté tenni (Céges), telefonban lehet?
Magyar nyelű, 3 oldalnyi ikon van benne, ha ez segít... és flash a fényképezőgépe mellett!!

PLS help

(#416) Szimy18 válasza jFox (#395) üzenetére

Szimy18
(újonc)

Szia.Ááá én ehhez nagyon szőke vagyok.:S megnéztem ezt a táblázatot,de nem tudom hova beírni az adatokat. k08-am van,magyar nyelvű.nekem az internettel van baj,amikor belépnék vhova azt írja ki h gprs nincs aláírva.amikor be akartam állítani ezeket az adatokat,nemis találtam olyat,ahol ip címet kéne beírni :S

(#417) jFox

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Akkomlátor problémára lehet egy megoldás az AkkuFresh. Kínai telón nem próbáltam még, mert már eladtam az enyémet, de a Samsung D780-omnál kb. 1 nappal kitolta az akku kapacitását. :Y (Ja és két kártyával!) Olyan 1500-2500Ft között mozog az ára.

Szimy18: bocs, már eladtam a kínai telómat, így nem tudok utána nézni, hogy mi - hogy van benne beállítva. :(

(#418) Juccc

Juccc
(újonc)

Ááááh ez a telefon egy rakás sz*r! :((( Senkinek se mondok újat, ha az 1 napig jó aksit említem, úgyh nem is kezdem el szidni. Csak gondoltam beírom, h aki fontolgatja h ilyen telit vegyen, az ne tegye! :N Kivéve az, akinek annyi elég ha egy telefon cuki rózsaszín...

(#419) jFox válasza Juccc (#418) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem véletlenül adnak hozzá két akksit gyárilag... :C
Egyébként nem egy rossz konstrukció azért a pénzért, csak hát az akksi...
Van olyan típus is, amibe bele lehet tenni gyári Nokia, SonyEricsson akksit is azzal gondolom tovább bírja.

(#420) Juccc válasza jFox (#419) üzenetére

Juccc
(újonc)

Igen, sokra megyek 2 aksival, ha mindkettő sz*r....pfff
Jah és telós boltba mondta a pasi, hogy nem lehet venni bele aksit.
De tökmindegy, már vettem egy másik telót! ;)

[ Szerkesztve ]

(#421) nyugi 30

nyugi 30
(újonc)

Sziasztok.
Tudna valaki segiteni?Van egy mini KA 08-as telefonom,az érdekelne,hogy hogyan lehet vele kézirással sms-t irni,ha bármit berirok megjelenik a képernyön,de utánna eltünik és viiszajön a gombsor menü.Át kell állitani valahol vagy egyszerüen csak nem ismeri föl a betüket?Mit lehet ezzel kezdeni?

(#422) jFox válasza nyugi 30 (#421) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem olyan volt a kézírás felismerés az i68-on, hogy ha odakanyarítottam egy betűt akkor alulra kiírta egy sorban, hogy ő milyen betűknek gondolja azt. Onnan ki lehetett választani azt amire gondoltál. Ha nem választottam akkor asszem az első betűnek értelmezte ami a sorban volt.

juccc: bár már nem aktuális, de a vatera, tesz-vesz tele van hozzá való akksival. :K ondjuk azok sem sokkal jobbak mint a gyári, de van! :)

[ Szerkesztve ]

(#423) mitsukocsi2

mitsukocsi2
(újonc)

Sziasztok!

Van valaki, aki megpróbálkozott a végfok árnyékolásával, hogy a telefon ne gerjedjen? És ha igen, akkor hogyan kell ezt csinálni? Mivel árnyékoljam le, és hol?
Köszi a választ, sürgős lenne!

(#424) donbos12

donbos12
(kvázi-tag)

Üdv!

Nekem egy olyan kérdésem lenne ,hogy hogyan lehetne magyar menüt tenni a telóba (lehetőleg ingyen)?

Előre is kösz

Üdv

PSN ID : bosco111

(#425) Dohry15 válasza CS_D (#2) üzenetére

Dohry15
(újonc)

Valaki tudna segíteni? Nekem is ka09-em van angol menüs de nem tudom hogy hol lehet beállítani a háttérképet. az biztos hogy lehet mert egy csomó kép van róla az interneten és más háttérrel ugyanez a telefon. Va :( :F :( aki kérem segítsen ha tud...

[ Szerkesztve ]

(#426) Dohry15 válasza jFox (#419) üzenetére

Dohry15
(újonc)

szerintem a ka09 jobb mint a ka08!! szerintem mert nekem ka09-em van :)

(#427) Dohry15 válasza Rajok (#369) üzenetére

Dohry15
(újonc)

én azt nemtudom hogy hogyan kel beállítani a hátteret. vagy lehet e egyáltalán mert az enyém angol menüs.

(#428) Dohry15 válasza Hajnii (#380) üzenetére

Dohry15
(újonc)

milyened van? hátha tudok segíteni!!

(#429) Dohry15 válasza Ariell (#302) üzenetére

Dohry15
(újonc)

Nekem is olyan telóm van!! tudok segíteni. Menj be az MP3-romba és ott van a kijelző jobb oldalán egy csilag formájú jel. Arra menj rá és utána kijön a beállítása. A legfelső az hogy honnan játsza le a zenét ott válaszd ki a memo kártyát. alatta van egy olyan hogy on/of. az off-ot jelöld ki utána okézd le. aztán a list gombra nyomj rá ot van hogy add és ki tudod választani milyen zenéket játszon le. én sajnos azt nemtudom hogy hogyan kell beállítani a hátteret.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.