- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Gergosz2 #12371 üzenetére
Hivatalos kresz teszt CD. Bármelyik tesztsorra kettintok kidobja az üzenetet, hogy "BLOB has been modified". A kérdésekhez tartozó képeket és néha a válaszokat ki se pakolja már, csak az idő számol visszafelé. Nyíllal átléptetve az 55 kérdést dobta a feliratot, hogy a meg nem válaszolt kérdések jönnek, aztán az időszámlálók kiakadtak 00-n és 0:00-n, ezek helyett pedig a hátralevő kérdések számlálója kezdte el számolni a másodperceket...
sz: Mivel újratelepítés sem segített, csak valami külső segédprogram hülyesége lehet, de nem találtam érdemi információt a témában.
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv urak.
Még mindig nincs megoldás a módosított BLOB-ra?
Újratelepítés sem segített rajta.
-
Dictator^
veterán
proginál megint előjött a hiba BLOB Has been modified. miez ? nem tudom elkezdeni tölteni se a tesztet...
-
Dictator^
veterán
eddig mindig ugy csináltam hogy rámentem hogy ''B'' kategória továbbléptettem a többi kérdést és csak a képeseket csináltam de ez igy nem vmi jó megoldás, a sima TESZTkönyv menüben meg mindig kijön az a hibaüzenet hogy ''BLOB has been modified''. (és persze a képes feladatokat nem találtam ott meg!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest