- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mummy56
csendes tag
Nos,megérkezett a bontott teló,alaplap,usb panel átszerelve és láss csodát működik
egyetlen gondom van miui V5 4.8.11 verzió van rajt és nem sikerült magyarítani.Pedig megcsináltam Jbarttal a leírás szerint de semmi.Lecserélni nem akarom ezt a romot egyenlőre,mert minden(tényleg minden!)tökéletesen működik,pl. Igo,wifi 3g stb,stb....csak ez a fránya magyar nyelv.Ha valaki ebben tudna segíteni,megköszönném. -
Easy.2K12
tag
válasz
: iSiS : #3573 üzenetére
Köszönöm
eddig is volt álíva most megint állítottam rajta de ez valószínű ennyit tud mikor szét szedem kitakarítom (kijelző miatt )
De hát most a legújabb dolog észleltem hogy a telefon néha villog,nem veszi a töltést az usb panel gondolom ha jól tudom másnak is van vele problémája.
Keresek olyan embert aki már cserélte sok forrasztás , házilag itthon megoldható ?
az egész boardot vagy csak a kis portot kell cserélni , illetve melyiket javasoljátok ? -
Magicrat
tag
Nekünk tegnap jött meg
Kis szerelés után (a ragasztott rész még egyben maradva, kézzel félig szétnyílt állapotban cserélve a panel), simán cserélve, elsőre műxik
Remélem az új panel jobban bírja majd, bár jobban lesz rá vigyázva usb használatakor.Ebből kiindulva egyébként, tud valaki valamit a vezeték nélküli töltésről? Lehet ezzel a telóval? Mi kell hozzá? Tapasztalatok? Jó lenne, ha nem kéne minden nap fárasztani az usb-t...
Üdv
Magicrat -
balazstoth96
újonc
Sziasztok!
Nekem kb. egy hete olyan probléma állt elő a telefonnal, hogy nem hajlandó _semmilyen_ wifi hálózatra sem felcsatlakozni, se nyitott, se jelszavasra. Az itthonival sem működik, amire korábban automatikusan csatlakozott és nagyon szépen működött.
Mindig eljut az IP cím lekérése lépésig, de onnan nem tud továbbmenni. A mobilnet változatlanul működik, annak nincs baja. Hardveres hibára ezért nem is gyanakszom, ugyanis nem ejtettem le, illetve semmilyen ártalmas fizikai hatás nem érte a telót.Szerintetek mi lehet a gond? Hivatalos, de magyarított ROM van rajta, de ezzel a ROM-mal is működött korábban. Egy ROM-csere vagy újratelepítés megoldhatja a problémát?
Illetve nálam is fennáll az USB hiba, nálam is csak lefeszítve lehet tölteni. Ezek szerint forrasztani nem érdemes, inkább ki kell cserélni az egész panelt benne? Valamint ezzel a hivatalos ROM-mal a kamera lefagyás hiba nálam szintén fennáll, még én sem jöttem rá miért, viszont újraindítás megoldja. Remélem javították/kijavítják a következő verzióban.
-
Musaka
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest