-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, kis segítség kéne.
van egy textarea-m amiben van szöveg, ezt elmentem egy area nevű változóba, majd egy ilyen kódot csinálok:
var digit = /[0-9]+(.)[0-9]+(\s)(Ft)/g;
var match = digit.exec(area);
area = area.replace(match[0],"[M](C)"+match[0]+"(/C)[/M]");Ez most azt csinálja, hogy a szövegben lévő első -a digit regExp általál megtalált találatot, ami esetünkben egy ilyen alakú szám: "12.000 Ft"- találatot lecseréli, a találata plusz hozzárakja ezt: "[M](C)"+match[0]+"(/C)[/M]"
Nekem olyan kód kéne, ami végigmegy a szövegen (area változó) és minden egyes találatnál lecserélné a találatot magára a találatra, de elébiggyesztené ezt: "[M](C)"(/C)[/M] , valamint mögé ezt:[M](C) "(/C)[/M]"
Gyakorlatban amit szeretnék:
példa szöveg:
Alaplap GIGABYTE GA-H55M-UD2H 1 db 22.538 Ft
Processzor INTEL Core i3-540 3.06Ghz 1156 BOX 1 db 26.650 FtEzt most lecseréli erre:
[B]LAP:[/B] GIGABYTE GA-H55M-UD2H [M](C)22.538 Ft(/C)[/M]
[B]CPU:[/B] INTEL Core i3-540 3.06Ghz 1156 BOX 26.650 FtDe amint látjátok, csak az első találot cserélte le az árnál, a másodikat már nem
Tudom, hogy jelen esetben a match[0] miatt teszi, de így legalább csinált valamit
üdv és köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest