- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
köszi a válaszokat, ezt a dolgot kicsit félretettem.
Van egy nagyobb probléma, vagyis kettő. A javas servletem, és ez egy wines gépen tökéletesen fut. Egy x86-os linuxos gépen is, OpenJDK7-el, egy ARM-os linuxon szintén openJDK-el, viszont SSL-es smtp-n keresztüli mailküldésnél elszáll ezzel: javax.net.ssl.SSLException: java.security.InvalidAlgorithmParameterException: the trustAnchors parameter must be non-empty
Guglin rákeresve valami default keystore-ról írnak, meg hogy hozzam létre... de lila gőzöm nincs arról hogy mi a fene ez a keystore és hol van. Eddig ilyesmi soha nem kellett, csak akkor ha szerverként akartam használni a programomat (ott inkább lemondtam az SSL-ről, mert annyira nem fontos), de most kliensként is ezzel szórakozik...
Ugyan ilyen leosztásban a servlet x86-os gépeken úgy működik ahogy kell (ha nem megfelelő requestet kap egyszerűen csöndben, van ha megfelelőt akkor válaszol), az ARM-os gépen pedig 500-as üzenetet "server error" dob az alkalmazásszerver mindenre, bár lehet hogy ez összefügg a fenti dologgal, mert a requestre a válasz SSL-en menne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest