- NVIDIA® driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
köszi a válaszokat, ezt a dolgot kicsit félretettem.
Van egy nagyobb probléma, vagyis kettő. A javas servletem, és ez egy wines gépen tökéletesen fut. Egy x86-os linuxos gépen is, OpenJDK7-el, egy ARM-os linuxon szintén openJDK-el, viszont SSL-es smtp-n keresztüli mailküldésnél elszáll ezzel: javax.net.ssl.SSLException: java.security.InvalidAlgorithmParameterException: the trustAnchors parameter must be non-empty
Guglin rákeresve valami default keystore-ról írnak, meg hogy hozzam létre... de lila gőzöm nincs arról hogy mi a fene ez a keystore és hol van. Eddig ilyesmi soha nem kellett, csak akkor ha szerverként akartam használni a programomat (ott inkább lemondtam az SSL-ről, mert annyira nem fontos), de most kliensként is ezzel szórakozik...
Ugyan ilyen leosztásban a servlet x86-os gépeken úgy működik ahogy kell (ha nem megfelelő requestet kap egyszerűen csöndben, van ha megfelelőt akkor válaszol), az ARM-os gépen pedig 500-as üzenetet "server error" dob az alkalmazásszerver mindenre, bár lehet hogy ez összefügg a fenti dologgal, mert a requestre a válasz SSL-en menne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő