Új hozzászólás Aktív témák

• pakriksz

őstag

köszi a válaszokat, ezt a dolgot kicsit félretettem.

Van egy nagyobb probléma, vagyis kettő. A javas servletem, és ez egy wines gépen tökéletesen fut. Egy x86-os linuxos gépen is, OpenJDK7-el, egy ARM-os linuxon szintén openJDK-el, viszont SSL-es smtp-n keresztüli mailküldésnél elszáll ezzel: javax.net.ssl.SSLException: java.security.InvalidAlgorithmParameterException: the trustAnchors parameter must be non-empty

Guglin rákeresve valami default keystore-ról írnak, meg hogy hozzam létre... de lila gőzöm nincs arról hogy mi a fene ez a keystore és hol van. Eddig ilyesmi soha nem kellett, csak akkor ha szerverként akartam használni a programomat (ott inkább lemondtam az SSL-ről, mert annyira nem fontos), de most kliensként is ezzel szórakozik...

Ugyan ilyen leosztásban a servlet x86-os gépeken úgy működik ahogy kell (ha nem megfelelő requestet kap egyszerűen csöndben, van ha megfelelőt akkor válaszol), az ARM-os gépen pedig 500-as üzenetet "server error" dob az alkalmazásszerver mindenre, bár lehet hogy ez összefügg a fenti dologgal, mert a requestre a válasz SSL-en menne.

Új hozzászólás Aktív témák