- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz B-L-A-C-K #73350 üzenetére
Mert igazából az nincs alapból lassítva (ezért is lehet ide-oda húzn ia csúszkát, hol lassítson), hanem anni, hogy 120p, ne ma szokásos 30 vagy 60.
A képek effekteléséhez hasonlóan csak egy xmp fájban tárolja a módosításidat, az alap fájlhoz nem nyúl szerkesztés esetén sem. Furának tűnik, de így akárhányszor újraszerkesztheted a képeidet, lassíthatod a videódat.
Azt ne kérdezd, miért nincs egy export vagy save as fülecske, hogy külön lerendereld lassítva is...
-
Arcképgyáros
Megjött az 1400 forintos SGP SLIM ARMOR tokom ebayről, sajnos nem eredeti... de passzol, nem sorjás, csak az alján a hangszóró lyukak férre vannak csúszva.
Inkább mint 8000-ér.
-
galaxys80
veterán
Nos nem találtam rá megoldást, hogy a gyári naptár leszinkronizálja a FB szülinapokat.
Sőt a google naptáramhoz hozzáadott FB szülinapok és sportesemények sem jelentek meg az istenért sem.
Így végül maradt az itt ajánlott Sunrise naptár a gyárinak meg minden jelzését kikapcsoltam, hogy ne két helyről jöjjön az értesítés.
Az tökéletesen megjelenít mindent.
Egyetlen hátránya (ha ez az), hogy bizonyos időnek el kell telnie (15,30 vagy 60 perc), hogy a Sunrise-ba beírt események megjelenjenek a gyári naptárban és ezáltal az értesítési sávban.
Én 30 percre állítottam.
Viszont nem tudom, hogy ez mennyire fogja enni az aksit, hogy 30 percenként szinkronizál. -
galaxys80
veterán
-
Arcképgyáros
válasz roberto211 #73363 üzenetére
Enyim nem esett még szerencsére. ~koppkoppkopp
-
bundli
tag
Szerintetek egy gagyibb hordozható akksi tönkre tudja tenni a telefont, vagy a telefonban nem tud kárt tenni, mert annyira kicsi áramerősség van benne?
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék hogy ugye a fekete i5 nek a szélei kopnak stb,és hogy az i5s nek az űr szürke változata kopik ?
Köszi előre is•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
válasz B-L-A-C-K #73369 üzenetére
Köszöntem
Igen nekem aranyba van kb 2 hete zsebben hordom de kopás nincs,gondolkodtam hogy lecserélem szürkére,szerinted ?•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
danolopeti
tag
Még mindig mikor rá nézek az 5c színeire, vagy az ios 7 megjelenésére egyre erősebben fogalmazódik meg bennem az a tény, hogy egy ratyi homi volt a tervezői csoportban, ha nem mindenki az volt...
Black Berry Q10 & Z10 The king...
-
Ragnar95
félisten
-
Smile8822
senior tag
-
Ragnar95
félisten
válasz Smile8822 #73373 üzenetére
A szín szerintem nem sokat befolyásol az eladhatóságon, mindkettőre van kereslet. A szürke szolídabb, konzervatívabb, viszont az aranynál ott van az újdonság varázsa + az egyediség...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
buci30
addikt
Mindenki a Safari böngészőt hasznalja ?
Ha nem akkor melyik ami jobb es miert?
Pro-kontra?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Smile8822 #73370 üzenetére
Ez teljesen ember függő, nekem space grey van, mivel a többi színben nem tetszik... Az arany elég csajos, de nem az a lényeg hogy nekem illetve XY-nak mi tetszik, hanem az hogy neked tetszen, hiszen te használod.
buci30: Én igazából az sem tudom milyen a safari, mindig is chrome-t használtam, sose volt semmi bajom vele.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz buci30 #73376 üzenetére
Safarit használom a kezdetek óta, mivel nincs semmi, amit hiányolnék belőle, de cserébe az iCloud lapokat + az iCloudon keresztüli könyvjelző szinkronizációt csak ez tudja.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
insight
aktív tag
válasz buci30 #73376 üzenetére
Próbáltam Operát, Chrome-ot, meg régebben talán Firefox is volt (mintha az eltűnt volna?!), de a legjobb mindig a Safari maradt.
A másik kettő instabil volt, ami Androidon lehet, hogy normális, de iphone-on nekem ne inogjon meg :-)
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike
-
buci30
addikt
válasz Ragnar95 #73379 üzenetére
Igen ez fontos !
Most probaltam chrome ha bejelentkezni akkor itt is szinkronizal könyvjelző stb.
Egyet nem értek ,a weboldalakat nem engedi nagyitani sehogy se uj
mozdulat semmi...
Szerk: ezen a fórumon engedi de pl Origo oldalon semmi...De gyorsabbnak tűnik mint a Safari.
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
VoidXs
nagyúr
Szóval a videóimat szeretném átpakolni a gépre. A probléma:
"Az eszköz nem működik megfelelően, mert a Windows nem tudja betölteni a szükséges illesztőprogramokat. (Kód: 31)
Kevés a rendszererőforrás az API végrehajtásához."
Elég erőforrásom van bármi végrehajtásához.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz buci30 #73388 üzenetére
Sose csináltam böngésző szinkronizálásokat mert nem volt rá szükségem, de ha logikusan gondolkozok talán az lenne a legegyszerűbb ha gépre letöltenél egy chrome-ot, az megkérdezi majd úgyis hogy szeretnéd e a firefox könyvjelzőket importálni, átrakod, és ezt már tudod szinkronizálni a telefonon lévő chrome-mal.
Totheground: Egy fekete öltönyhöz szerintem a szürke/feketével is jól megy, de amúgy is nem nyakba akasztóval hordod vele, hanem a zsebedben van nagyrészt így ugyan mind1.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
Eddig volt fent a chrome
Sikerult a könyvjelző szinkron stb de telefonon egyszerűen nem akarta megjegyezni az Fb jelszót.
Van 3db mindig egyet jegyzet meg csak.
Meg az automatikus kitöltés végig irta az e-mailt de a .com vagy .hu elhagyta folyamat ,de a jelszót beírta.
De ha ugye befejeztem en ,hogy .com az e-mail akkor meg az elmentett jelszó eltűnt
Kitoroltem menüből ,h felejtse el de ugyan ezt produkálta igy chrome törlésiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
B-L-A-C-K
titán
Egy kis saját 120fps slow motion teszt: link
-
galaxys80
veterán
7.1 alatt ti el tudtátok érni, hogy a névnapok megjelenjenek az értesítési sávban a naptárnál?
-
atirag
őstag
lenne egy problémám. Van egy album a telefonomon amit le szeretnék törölni,de nem tudom hogyan lehet. Egyesével lehet ,de rengeteg dal van benne.
Lehet ilyet vagy csak így egyenként?
Itunes match-om van.Még egy: Ebből az előadóból van még 4db dal amit nem is tudok törölni. Azt miért nem lehet? A felhőből nem szeretném törölni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest