Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
fullextra
tag
válasz
plus44 #14992 üzenetére
Nezd. Reggelente 6 körül veszem le a töltőről, és 4.3.3mal este 7-8 körül már fel kellet tennem mert mindig 10% alatt volt, gyakran teljesen lemerult.
5.0val, ugyanígy még bőven 30% körül vanPl. Most is van még 15%, pedig ma is 6kor vettem le... Igaz szombat nyugisabb nap... De szamottevo differencia nincs, ilyenkor meg tobbet netezek rola..
-
bepe79
addikt
válasz
Csabee. #15012 üzenetére
Fapadosnak a beállítások?
Androidon? Az iOS-hez képest?
LOL. A legapróbb részletekig beállítható Androidon minden, nem kell mahinálni mint IOS alatt a custom csengőhangokhoz és saját ébresztődallamhoz (http://www.simonblog.com/2010/09/06/how-to-create-ringtone-for-iphone-on-itunes-10/) , átlátható, és egyszerűen kezelhető (pláne az SGS2-nek a Touchwiz 4 felülete), progival beállítható, hogy új SMS / hívás esetén újra jelezzen-e, ha igen, akkor hányszor jelezzen, beállítható, hogy villantsa-e fel a képernyőt, beállítható, hogy milyen erősen rezegjen a rezgőmotor benne, beállítható, hogy milyen ütemben rezgesse (!), beállítható, hogy ismételgesse, hogy milyen időközönként ismételgesse, hogy milyen hangerővel tegye mindezt, stb. stb. És kb. a többi beállítás is ilyen szinten szabható benne személyre. Az iOS sehol nincs az Androidhoz képest (szerintem), de mivel nekem egy egyszerű, letisztult, gyors felület kellett, meg kíváncsi voltam, ezért SGSII után most i4-et használok. -
Jojo5
őstag
válasz
máyköl #15008 üzenetére
csont újjat kaptam tudtommal
(még kérdeztem is a hapit, hogy nem-e refurbished-et kapok amire a válasz egyértelmű nem volt...) Ha refurbished lenne akkor már kéne benne "üzemidőnek" lennie nem ?De ha jól rémlik akkor a Backupommal a régi időket látom és ez igaz is, de amikor a gépre rádugtam nekem "szűznek" tűnt
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest