Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • darál0w

    Jómunkásember

    válasz Gyuri27 #41830 üzenetére

    hűségem van még 2 honapra, de mivel itt a telefonado így ászf felmondási jog 2003-as törvény 132 paragrafus 5. bekezdése alapján felmondhatom bármiféle kötelezettség nélkül.

    bementem, mondtam, hogy 3 előfizetés van a nevemen, ebből 2-re számhordozási nyilatkozatot szeretnék kérni, a 3. szám egyelőre marad, mert kell ez a flotta is.

    oké, telefon jobbra-balra. majd mondja a csávo, hogy csak akkor nem kell kötbért fizetnem, ha a számot hagyom a picsába...mondom az ugy nem jo...telefon megint jobbra-balra...adott valami nőt. azt mondja nekem, hogy mit akarok. elmondtam neki is...erre kérte, hogy magyarázzam el, hogy miért...semmi köze hozzá, de elmondtam, hogy ugyan ennyi pénzért jobb szolgáltatást kapok és olcsobban jutok tellefonhoz...mondta oké, 25K kártyánként akkor is, ha nem kell a szám. WTF? hivatkoztam neki a fentebb írt törvényre, erre mondja, hogy az csak arra vonatkozik, ha én a telefonado miatt akarom felmondani...mondom azért is, csak eddig nem neveztem pontos nevén a problémát...aztán még vagy 10 perc felesleges csacsogás más tarifákrol meg fasságokrol...és végül beadták a derekukat.

    papír kinyomtat és hello...

    de most ha oda megy egy hozzá nem értő...azt vagy lehuzzák a picsába, vagy nem tudja felmondani? elég gáz...

    Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

Új hozzászólás Aktív témák