Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lipi67

    veterán

    válasz kicsigeri #2338 üzenetére

    Hali!
    Szerintem ha Vista(gondolom 64bit)s 4giga,akkor nem a tuning a fő szempont,így drága,márkás ramokat nem érdemes venni.Nekem(már bánom is)a PQI 800-as ramok nagyon bejöttek,de ha ramra(is)mennék talán kingmaxot vennék.Fura,de ha majd 1x nem tuningolok..hogy nagyon érezzem a különbséget 4x2gigát rakok bele.4Gigával jó és gyors a 64-es,de inkább azért,mert 2gigán szemved.S kutya ez a 64bit.Server 2003nál(vistánál is)kvra éreztem amikor 5,ill. 6giga volt a gépemben.ultimate..Azéer szép,s zabál is,de 6-8giga rammal(ami kingmaxban nem vészes ár)gördülékeny..Ott már le fogod szarni,hogy 850-en vagy 980-on mennek a ramok,a sebességkülönbség a mennyiségből jön majd.
    Vegyél olcsón 2x2giga kingmaxot,s ha lesz keret rá,még 2x2-t.(sztem)

    fekeandras : ???Remélem,nem a fogad miatt van.Miért ingázol???Mi a baj?

    tsigalko87: Mi történt?(Ha a főnöködnek 60 évnél fiatalabb felesége van,s tudod,hol lakik,nem kell válaszolnod... :D
    Te!Kicsit(hazudok, :B nagyon)átnéztem ezt a deszkát,hűtésre rásegítettem egy 12-es ventivel,és..még alulfeszen vagyok de:[L:Psigalko87][ :D ][/L]Jó ez a proci basszus!!!
    2,6kellett volna,hogy kihajtsa a vga-t,erre a szaros 3,1-en lubickol,s még azt se tudja,hogy húzva van! :DDD Köszíííííííí!!!!!!!!! :R :C

    [ Szerkesztve ]

    Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"

Új hozzászólás Aktív témák