Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironskin
csendes tag
Hello!
Régóta nem szóltam a fórumhoz, de folyamatosan figyelem
Kicsit olyan vagyok mint a székely bácsi, ritkán szólal meg, de akkor ÜT.
Az ITX mániám nem csökkent, de úgy döntöttem az ION platformot kihagyom az életemből, most inkább a játékos gép ITX méretesítése foglalkoztat. Fő szempont a szabvány SFX tápegység és a teljes méretű ODD. Az egyik fórumtrs írt egy házikóról APEX MI-008 amiről jó tesztek születtek, és elkezdtem vadászni rá.
Rövidesen kiderült, hogy Gongguang-ban készül Kínában és a Gaepoong nevű cég forgalmazza Koreában. A teljesség igénye nélkül az alábbi neveken forgalmazzák:
Ripple CA-M79B
APEX MI-008
Supercase MI-008
Spire PowerCube SPM210B
MI-09Idehaza 2 cég árulja, de jobbára konfigban, Qwerty Mini, Albacomp Atom PCAlbacomp Atom PC
A gyártóval tötént megbeszélésből kiderült, hogy az ára 32USD(kb 6000Huf) 200W-os PSU-val. Erre rájön a szállítás (500.000Huf/200db), Vám és az Áfa. Qwerty el is adja nekünk 21.400 HUF bruttóért...
Szerencsére az Albacomp kicsit kevésbé nyerészkedő, így a házikó 11.250Huf Bruttó áron a miénk lehet
Én már rendeltem, kb 4 hét. Elnézést, hosszú voltam, remélem segíthettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest