- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendorsrac
tag
válasz
Mecy_Lacee #4199 üzenetére
Köszi, várok a szakik véleményére. Illetve ha ebben a romban működik normálisan a gps, azt is jelezzétek, mert akkor nem buherálom. :-)
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
rendorsrac #4198 üzenetére
Elvileg rálehet rakni. De majd a szakik megmondják a kósert.
-
rendorsrac
tag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem az 1.0.8 gps vicces felrakással kapcsolatban, de ott más volt a helyzet, mert alapból olyan rom volt a telón, a mostanin viszont 1.0.6 van és a 850/2100 v4 változat. Olvastam, hogy nem mindegy, hogy 900/2100 vagy 850/2100 van belül. Erre feltolhatom a nídromos gps vicces 1.0.8 romot? A télen or probléma nem érdekel, másik két szolgáltató kártyáját használom, csak nem szeretném téglásítani a telót.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #4194 üzenetére
Concorde frissítések oldala Majdnem letöltöttem az új szoftot.
-
RosszQtya
csendes tag
köszönöm urak, akkor ezt(is) kihagyom..
közben gondolkoztam a myaudio blade-n... elmentem boltba, 2-ből kettőn nem ment az nfc
a concorde 5005 nfc-sen meg olvasom, hogy xar a gps... remek kilátások -
Lucnaor
újonc
Hétfőn érkezett meg a iNeW V3-s telefonom. Egyből ki is próbáltam, és a következő problémám van vele. Csak ott hajlandó működni ahol először kipróbáltam. Másol nem kapcsol vonalat és nem is elérhető, annak ellenére hogy látja a hálózatot és a térerő is maximumon van. Írtam az ügyfélszolgálatnak, de még nem válaszoltak. Lövésem sincs mi lehet vele a probléma, valaki találkozott már hasonlóval? Gondolom egy rootolással meg lehetne oldani, de ha van egyszerűbb megoldás, akkor nem nyúlnék bele.
-
RVR400
veterán
Fura, ilyenről még nem hallottam volna, hogy ez bekavarhat, és egy indítás megoldja.
Rootolás után a SU-t, a MUT-t és a Root Explorert fel szoktam tolni a Droid Tools-szal, azért van rajta Neked. Amúgy hasznos cucc, ha állítgatni akar az ember bizonyos dolgokat. De így legalább egyszerűen megoldódott, nem kellett resetelni.
-
emery2
tag
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
077Peti #4178 üzenetére
Passzolom a Telenor kérdést, mert nincs és nem és nem is volt ilyen kártyám. Elvileg olyan rom van a készüléken, ami telenoros. S nem is nagyon van olyan ismerősöm itt, akinek volna net előfizetése a telenornál.
Próbáról csak annyit, hogy nekem 17 óra után jó minden nap, illetve hétvégén nem vagyok. -
077Peti
újonc
válasz
Mecy_Lacee #4176 üzenetére
Az is Paks környéke. Nálad működik a Telenor? Mikor tudnám kipróbálni?
-
077Peti
újonc
Sziasztok!
Már egy ideje nézegetem ezt a telefont, de félek a Telenoros bugtól
Valakinek nincs Paks környékén ilyen telefonja kipróbálásra? Egy másik fórumon beszéltem egy sráccal, aki egyszerre vett két ilyen telefont. Az övén nem megy a 3G, a barátnőjének meg igen ugyanazon szolgáltatónál. -
RosszQtya
csendes tag
sziasztok!
szeretnék venni egy ilyen teló "iNew V3 Quad Core Dual Sim"
nem szeretnék ROMot cserélni rajtam, mondjuk úgy mezei user vagyok
szerintetek érdemes beruházni rá? általában nem dobálom a telefonjaim, 95 óta még egy telóm se halt meg!
vannak ismert hibái a készüléknek? vagy csinálni kell neki újat?
előre i köszönöm az észrevételeket!
-
junkpod
veterán
Concorde-osok kaptak egy új szállítmányt ami állítólag telenorral is jó és a gps is. Kíváncsi lennék rá!
-
mrgymisi
tag
OGS kijelző van a telefonon így a digitizer és az lcd is egy panelt jelent. Nem rendeltem még meg, mert találtam egy eladót itthon, amiről szerdán derül ki hogy elviszi az előző érdeklődő vagy megmarad nekem, de ha elviszi akkor szerdán rendelem az új panelt. Amihez amúgy jár a két fém sáv a power és a volume gombok, valamint a felső vízszintes ív. Úgyhogy szerintem jó ha veszel egy ilyet mert az esés során nálam pl jócskán torzult a kasztni.
-
-
emery2
tag
Üdv fórumtársak !
Érdekes jelenség jött elő nálam. A telefon nem érzékeli ha kinyitom a gyári fliptokot, ha felhivnak sem tudom felvenni a kis ablakon. Azonkivül csinált 2x olyat, hogy aktiv beszélgetés közben átváltott "repülőgép" üzemmódra. Lehet valami elállítódott ?
-
mrgymisi
tag
Így néz ki az enyém. Amúgy ezen az oldalon amit küldtem, a legolcsóbb a kijelző. Mindenhol szétnéztem már és ilyen 100 dollár környéke mindenhol. Ez a 60 dolcsi a legolcsóbb. Néztem hogy az EUban lehet-e kapni hogy ne kelljen rá várni egy hónapot.. De sajnos nem. Úgy hogy kell várni egy hónapot sajnos és 12ezer az új kijelző. Addig meg üzembe helyezve a régi samsung ..
-
b.ben
csendes tag
-
mrgymisi
tag
Szia!!
Nekem tegnap még kiakart esni a kijelzőm mert elengedte a ragasztó, aztán hajszárítóval visszaragasztottam és tökéletesen megjavult. Erre 15 percre elejtettem a telefont és ripityára tört a kijelzőm.
DDD
Sorsszerűség..D pofám leszakad. a kis samut meg még direkt is földhöz vágtam és még most is telefon.. de hát.. az nincs is ilyen szép mint ez ( volt )
Nézd csak ezt: http://androidcarts.com/lcd-display-screen-touch-screen-assembly-replacement-for-inew-v3-p-1041.html
-
b.ben
csendes tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem!
Tegnap összetört a touch a telómon, szükségem lenne gyorsan egy új touchra, honnét tudnék rendelni? Alig hét múlva repülök amerikába, és nagy szükségem lenne rá! Meg egy megbízható de olcsó szervizesre is.Előre is köszönöm
-
Gaabe
tag
Én telekomos vagyok, nekem minden jó a telefonnal, még a gyári 1.04 van rajta, gps akármikor működik, ha van net, ha nincs, 1 percen belül van mindig jel, akkor pontos, ha a szélvédő közelében van.
-
Laza...
addikt
Nekem mióta nincs (~1hete), 21db-ot tudtam volna eladni belőle. De már nem hozok egyet sem, túl sok a nyűg, volt akivel 170(!!!) üzenetváltásom volt. Ez a gyönyörű telefon a szoftverezettségnek "hála" majdnem a sz@r kategórába került nálam
-
Emirabdul
tag
Én meguntam a várakozást a romokra
Meg a telenor hibával sem békültem ki...
Tehát este felteszem hardverapróra....
40be csak elviszi valaki. -
mrgymisi
tag
válasz
Vjankovics82 #4141 üzenetére
Miért nem vitted még be egy független szervizbe?
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
mrgymisi #4140 üzenetére
hát hallod nem akarlak elszomorítani de nekem már volt ilyen visszaküldés és tényleg 3 hónap volt és nem csináltak semmi a telón! szerinted miért nem küldtem még vissza? ezért! nem válaszoltak semmi emailre chatre! lehet megpróbálom szétszedni és veszek egy olyan kétoldali ragasztót!
amúgy hajszárítóval csak éppen a szélét felmelegíted és nyomod a kijelzőt és visszaragad! egy darabig!
-
mrgymisi
tag
válasz
Vjankovics82 #4138 üzenetére
Szia !
Hát én sajnos nem fogok nekiesni hajszárítóval mert nem hiányzik neki a melegedés meg igazából fogalmam sincs hogy hova hajszárítózzak. Amúgy én visszaakartam küldeni kínába csak félek hogy rámvernek egy 100 dolcsis csekket.
-
janek69
senior tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Már azt hittem baja lett a telódnak,pedig ez nem hiba hanem tulajdonság. Sajnos a kínaiak szeretik ezt a ragasztást,de a minőség nem nagyon akar nekik jóra sikerülni. Szokták javasolni,hogy vegyél 2-3mm széles 2 oldalas 3M ragasztószalagot és azzal ragaszd meg. Persze ehhez kell egy kis műszaki érzék,mert igazán jól csak akkor lehet megcsinálni,ha teljesen szétbontod letakarítod és úgy ragasztod meg. Ebayen lehet szalagot kapni. [link]
Ha a hajszárítót választod mint gyors megoldást,akkor azért nagyon óvatosan azzal a melegítéssel.Egyéb ragasztókat ne próbálj,pl. pillanatragasztó...... -
mrgymisi
tag
válasz
raulicio #4135 üzenetére
Milyen szervizre gondolsz? Esetleg a mobilshop szervize? Amúgy ez eléggé szomorú.. Észrevettem ha egy pindurkát fentebb húzom a kijelzőt, akkor látom a ragasztó szálat ahogy lóg a levegőben. Viszont ha nem én vagyok az első akkor szerintem garira megcsinálnák.. :S nem akarok tovább tétovázni mert ha a lapkábel sérül akkor heló :S
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!!
Március 20. án került a kezembe az új inew v3. egy héttel ezelőtt leejtettem és egy picit meglepődtem azon amit láttam. szőnyegre esett, ám a jobb alsó sarkával ért először földhöz. az esésnek lett egy picike nyoma a karosszérián de gondoltam jól van belefér. teltek a napok és egyre inkább azt vettem észre hogy valami nem jó.
Napról napra romlott a helyzet, és tegnap már így nézett ki a kicsike :
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_07_26_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_07_54_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140529/WP_20140529_17_08_10_Pro_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpgPandawill.com ról rendeltem, ahol azt mondták hogy küldjem vissza önköltségen(3000ft) és eldöntik hogy garanciálisan javítják-e. De 100% ig biztos vagyok benne hogy nem, hiszen észre fogják venni az esés nyomát. Viszont nem tudják megmondani hogy ha nincs gari, akkor mennyibe kerülne a javítása. Viszont nem fogom visszaküldeni 3000 forintért és nélkülözni a telefonom 2 3 hónapig, mire kiderülne hogy annyira drága a javítás hogy inkább veszek egy új telefont.
Mi a véleményetek erről?
-
törölt tag
Erre valaki?
[link] Illetve win 8.1 en működhet?
-
woteska
csendes tag
Ezt az ÁJ mondta?
Csak mintha azt mondták volna kész az 1.1.4.
A kis hazudósak..
Ha tényleg a KitKatet csinálják, ha ki is jön hónapok múlva, biztosan lesz benne hiba, és várhatjuk az azt javító frissítést :/ -
junkpod
veterán
Mindeközben a Galaxis egy távoli szegletében...
Újabb olasz csoda-rom jelent meg az új kernelre alapozva. Needromról lehet tölteni.
-
junkpod
veterán
Állítólag (cpa) az 1.1.4 fejlesztés már nem lesz kiadva. Teljes erővel az Android 4.4-en dolgoznak.
Ez most jó vagy rossz, döntse el mindenki maga... -
nandozo
tag
Sziasztok, a napokban a telefonom új dolgot produkált. Autóban töltéskor azt írta ki, hogy "Túl magas töltőfeszültség válassza le a töltőt" (lehet, hogy pontatlan az idézet, de a lényeg ez). Más tapasztalt ilyet? Természetesen eddig semmi baja nem volt ezzel a töltővel...
-
noresz01
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #4119 üzenetére
itt elég részletesen taglalják a kérdést:
[link] -
Vjankovics82
senior tag
Valaki próbálta már a 13 gb-ot megfelezni? ha igen leírná hogy kell megcsinálni!
-
junkpod
veterán
válasz
laci laci #4116 üzenetére
Szívesen
Szóval agps-t kapcsold ki, mobil és wifi helymeghatározást kapcsold ki, epo bekapcsolni és letölteni, menj ki ég alá, inditsd el az MUT-engineer mode-mtk engineer-ygps progit. Itt az info fülön nyomj egy full indítást és várj. Kapcsolj persze vissza az első fülre, hogy lásd mi történik. -
laci laci
addikt
válasz
junkpod #4112 üzenetére
Üdv mindenkinek.Tudom,hogy aki h.lye hozzá és még nem is érti az ne is foglyon hozzá,de picit másabb szavakkal leírnád a folyamatot?köszönöm.
- Gps 111: akinek nem jó most, kipróbálhatná, hogy csak epoval, ygpsben full inditás után működik-e?
Előtte minden mást ki: agps ki, mobile hely ki. Várom a tapasztalatokat, nekem így jó a gps.... -
siskad
őstag
Sziasztok! Én is hozzájutottam egy ilyen telefonhoz. Az lenne a kérdésem, hogy a Gravity box-ban állítgattam dolgokat. Ha letörlöm a Gravity box-ot, akkor egy újraindítás után minden visszaáll?
-
törölt tag
Sziasztok! Xp sp3-on próbálok frissíteni és problémák akadnak az adb driver telepítésénél, olvastam valakinél hogy nembiztos h megy xp-n. Esetleg valaki próbálkozott frissítéssel xp-n? Előre is köszi a válaszokat!
-
ctibor
senior tag
válasz
woteska #4110 üzenetére
Bővebb beszámolóra sajnos most nincs időm, de két nap után határozottan állítom: jobb az akkuidő!
Tegnap este 75 százalékon volt, a szokásos mérsékelt napi használat után (3-4 telefon, kb. annyi sms, e-mailek olvasása és kevés netezés, Bluetooth végig bekapcsolva). Rom csere előtt ugyanennyi használattal estére 30-40 százalékon állt.
Azt meg már korábban írtam, hogy megszűntek a random képernyő feléledések.
Szóval eddig tök jó!
-
junkpod
veterán
válasz
woteska #4110 üzenetére
Ne flashelés előtt hanem utána kell a wipe, azért, hogy a userdata és a cache alapállapotba kerüljön, így a rom első indulása feltölti afatokkal ezeket és más romokból eredő beállítások nem okoznak gondot.
900-asra eddig csak az 1,0,1 volt tuti jó. Bár írták, hogy az 1.1.1 system teljesen megegyezik a 8-as sytemmel, csak a kerner más. Érdekes lenne az 1.1.1-be felflashelni az 1.0.1 system imaget, hátha ez ehy jo hibrid lenne és menne a telenor is.
Gps 111: akinek nem jó most, kipróbálhatná, hogy csak epoval, ygpsben full inditás után működik-e?
Előtte minden mást ki: agps ki, mobile hely ki. Várom a tapasztalatokat, nekem így jó a gps. -
Secretknight
aktív tag
válasz
noresz01 #4102 üzenetére
Feltettem a német 1.0.8-at ,ez úgy néz ki most jó.
Az 1.0.1-el az volt a bajom,hogy egy hónap után ,minden töltés előtt ki kellett vennem az akksit a rendes töltés miatt.Ha nem vettem ki ,30 perc alatt feltöltötte és 6 óra alatt le is merült
Semmi humorom két naponta lefeszegetni a hátlapot.Semmi más bajom nem volt az új 1.0.1-el.De ez éppen elég. -
woteska
csendes tag
Aki feltette az 1.1.1-et, valami bővebb tapasztalati beszámolót, élménybeszámolót legyen szíves írni!
Zsírüberhájgprofesszoroktól kérdezem, hogy mivel korábban csináltam egy téglát, amit sikerült visszahozni, most felttenném majd én is pozitív tapasztalatok esetén az 1.1.1-et. A kérdésem, hogy flashelés előtt wipe cache és factory resetet kellene nyomni zökkenőmentes cseréért, ha jól tudom. (Ez maradt ki legelőször, így lett tégla
) Mivel csak FT formattal tudtam feltenni annó a jelenlegi 1.0.8-as romot, ezért az IMEI-m törlődött. A másik kérdésem, hogy megoldható-e valamiképp, hogy ne kellejen minden egyes flashelésnél visszaírni a saját IMEIM-et, mert sejtem, hogy ismét el fog tűnni.?! Köszönöm a válaszokat!
-
laci laci
addikt
Nekem 850/2100 v4.Ma próbáltam a gps-t.és kuka,mit csináljak?1.1.1 és nem a needromos.
UI
sak nem jó a gps
-
karikusz
tag
válasz
Secretknight #4101 üzenetére
Van német és cseh is. Először a németet tettem fel, ment is szépen, míg valamit feltelepítettem és újraindulgatott. De másik 2 telefonon szépen megy olyan 1 hónapja. Tegnap feltettem a csehet gyorsan felállt a gps (1-2 perc minden beállítás nélkül). Egy kicsit lassabbnak érzem, de ha stabil marad ez .
Sok Sikert!
-
noresz01
csendes tag
válasz
Secretknight #4099 üzenetére
Sajnos az a Rom a 850/2100 V4.0-ra való, de ott is vannak GPS gondok, sajna. Nem néztem igazán körül, mert nekem 850/2100-as van, de úgy láttam, hogy csak az 1.0.1 működik a 900/2100-ason.
-
karikusz
tag
válasz
Secretknight #4092 üzenetére
1.0.8 a te embered GPS fix-szel
A többi romnál csak online GPS működik....
-
Laza...
addikt
válasz
Másnál is, ott a hozzászólásoknál:
"GPS still now working for me"
Ez a jó teló tellesen hulladék a szoftvernek "hála"
Gyakorlatilag folyamatosan kijavítanak egyet, cserébe raknak bele kettőt. Pedig az összes bug javítva van már, csak egy romba még nem sikerült összegyúrni a (nem)fejlesztőknek.
-
noresz01
csendes tag
válasz
Secretknight #4094 üzenetére
mi van a telefonod hátlapján? 850/2100 vagy 900/2100? jobb alsó sarokban van egy verzió szám az mi?
-
noresz01
csendes tag
válasz
melyik rom-ot raktad fel?
A V3 official cxq 1.1.1 fajtáról azt írják, az csak a 850/2100-ashoz jó, a 900/2100-asnál vannak problémák.
A 900/2100-ashoz csak az 1.0.1-et ajánlják. -
Secretknight
aktív tag
Felraktam az 1.1.1 rom-ot ,az új 1.0.1 volt rajta. Most egyáltalán nincs gps...de semmi.Előtte teljesen jó volt.
850/2100-as lett ,előtte 900/2100 volt.
Hova tünt a gps?? -
noresz01
csendes tag
-
domesz
aktív tag
Üdv.
Ezt viszont tényleg nem tudom már.
Tettem egy 1.0.8-at + touch reco, majd rootoltam és quick boot-tal indítottam a recoveryt de az meg nem látja a belső memóriát -
noresz01
csendes tag
Lenovo Super Camera 3.6.6 első tapasztalatok
Letöltés: [link]
Én az LenovoSC_v3.6.6.zip-et szedtem le.
Telepítés.
* CWM-ből zip fájlként simán megyNa de milyen is:
* indításkor feldob egy hibaüzenetet, hogy nem kompatibilis az eszközzel, ezt csak simán le kell okézni, aztán fut a program
* eddig nem akadt, megy a fényképező és a kamera is
* sok effekt állítható
* kép minőségben szerintem ugyanazt hozza mint az alap program, de lehet, kicsivel rosszabb
* van itt minden, panoráma kép, HDR, hegyek völgyek...
* a használata is egyszerűnek tűnik
* első és hátsó kamera is működik
* nyelv nem állítható, vagy csak én nem találtam
* kamera érzékenység max 13Mp, a Rom-ban lévő 18-at mutat
Röviden ennyi, majd még nézegetem, de az biztos. hogy többet tud mint a gyári.XDA link: [link]
-
domesz
aktív tag
Gyors kérdés, stock 1.0.6 van a telefonom és nincs benne usb hibakeresés mód :S Ötlet?
Már meg is van, bocsi
-
laci laci
addikt
válasz
junkpod #4083 üzenetére
-ha arra gondolsz, hogy rezzen egyet amikor a kapcsolat létrejön...Igen erre gondoltam.Idegesít nagyon.
Valamit,valahol ki kell törölni?Másik kérdés:próbáltam apk.fájlokat telepíteni,de a TELEPÍTÉS gomb nem használható.Ki mivel szokta telepíteni?
Ha valakinek kell a camera bravo apk.Nagyon jó ez isItt van:[link] -
junkpod
veterán
válasz
laci laci #4082 üzenetére
ha jól emlékszem arra nincs egyszerű menuből elérhető beállítás, különböző tweak-ekkel ki lehet kapcsolni valahogy (ha arra gondolsz, hog yrezzen egyet amikor a kapcsolat létrejön).
Ha a rezgő csengésre gondolsz, azt a beállítások, audió profilok, az aktuális profil beállításai résznél tudod kapcsolni. -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Valaki nem tudja,hogy a hívásnál a vibrátort hol lehet kikapcsolni?
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Hangerő fel + le gombok nélkül van esélyem másik romot telepíteni?
köszi
-
eJeti
csendes tag
válasz
karikusz #4067 üzenetére
Camera Zoom FX tudja ..
Az a vicces gomb :-) szerintem használható silicon tok mellett is (legfeljebb le kell vágni a "fület".)
-
hazidokika
újonc
Köszönöm a segítséget megpróbálom!
-
Emirabdul
tag
Sziasztok.
V3 racer air colors final romot feltette mar valaki ?(chinaphonearena)
Elvileg kesz a vegso verzio. 1.0.8 gps fixeses verziót kell felflesselni es arra mehet sd rol cwm el ez a rom.
Nalam viszont megall az android logonal.
Valaki kiprobalna ? En vagyok ennyire noob ?
Koszi -
karikusz
tag
Arra van valakinek okossága, hogy mivel lehetne beállítani, hogy a hangerő gombbal lehessen fotót készíteni?
Találtam ilyet de használhatatlan.
VolShutter Camera
-
karikusz
tag
válasz
noresz01 #4046 üzenetére
Végre egy értelmes ember...
...nem fikáz, hanem segít másoknak...
Lehet, hogy egy full formatálás a flash tool-lal, megkímélt volna a vissza küldéstől...bár ki tudja. Én úgy tapasztaltam, hogy hardverileg nincs baj a v3-mal, csak nincs egy értelmes rom rá.Ahogy te is írtad a 8-as használható én is csak azt ajánlanám. Ott nincs sok bug, megy offline a GPS...stb.
-
-
noresz01
csendes tag
válasz
hazidokika #4061 üzenetére
javaslom a Next Launcher-t, azzal ezek a dolgok megoldódnak. :-) De más Launcher is jó lehet, pl. Go, nekem a Next jött be.
-
hazidokika
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Ma egy új INEW V3-as készülék tulajdonosa lettem és lenne pár kérdésem.1. A fő képernyőről fent a Google sávot hogyan lehet eltüntetni?
2. A főmenüben a különböző alkalmazásokat hogyan tudom rendezni? (sorrendre gondolok)Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
noresz01
csendes tag
válasz
junkpod #4058 üzenetére
magyar szótár AOSP billentyűzetre:
Ami kell hozzá:
* root-olt telefon, szerintem kell, de nem biztos, mert az enyém root-olva van, azon megy
* AOSP billentyűzet
* Root explorer vagy hasonló
* egy User Dictionary Manager 4.0 nevű program Play-en elérhető
* magyar wordlist.txt file, innen letölthető, ahol az angol részletes leírás is megtalálható képekkel: [link]Hogyan:
* UDM program telepítés
* magyar wordlist.txt file másolása SD kártyára
* UDM indítás -> Import -> external - file location from / sdcard kiválaszt -> next, majd csinálja a másolástHa jól emlékszem ennyi.
-
szucs7
újonc
mikor jön új frissités a v3 ra?
-
noresz01
csendes tag
Sziasztok,
Próbálta már valaki a Lenovo Super Camera v3.6.6 programot? Vélemény, tapasztalat?
Köszönöm!
-
janek69
senior tag
-
laci laci
addikt
válasz
junkpod #4048 üzenetére
Szerintem nem biztos,hogy addig kell várni és az első hozzászólásba kell.egyet csinálni és azt linkelni mindig.Van egy haier w910 telom és volt olyan,hogy naponta 2-er is romoltam.csak a szak szavak nem ugyanaz.(ja és a gps-nél kell külön valamit csinálni,mert nem nagyon talál jelet?Kár hogy nem orosz gps-t használ.)
-
junkpod
veterán
válasz
janek69 #4045 üzenetére
Nálam a tw reco keresésre már gépeléskor kiadta a tw recovery-t és az első találat is a twrp-re mutatott.
A reco keresés is gépelés közben feladta a recovery és cwr találatokat.
Bocs ha vki nem érti, akkor talán nem is baj ha nem kezd bele.
Aki kérdezett mindenkinek elmagyarázzuk (én is) amit nem ért. Akár pü-ben is.
Telefonról spórolósan írok, hidd el nem a te bosszantásodra.
Ha majd lesz egyszer 1.hsz. az majd biztos szájbarágós lesz. -
laci laci
addikt
köszönöm mindenkinek.Sikerült.Felraktam a 1.1.1-et Chinaphonearena-ról.
-
noresz01
csendes tag
Sziasztok,
Tegnaptól én is INew V3 tulajdonos vagyok, ami nem ment zökkenőmentesen. Januárban vettem a fastcardtech-től, majd amikor megérkezett, nem tudtam bekapcsolni, visszaküldtem garanciában, majd hosszas várakozás után tegnap megjött. Kicsomagol, bekapcsol, és végre működőnek tűnt, de ez csak álca volt, tölteni nem töltött, csak úgy nézett ki, de töltőre dugva is folyamatosan csökkent az akku töltöttsége. Szétrobbanás, majd utánanéztem más fórumokon, és az alábbiak következtek.
1. Eredeti rom mentése MtkDroid-dal, nekem egy 1.0.6 volt fent, ezzel érkezett, ehhez előbb root-olás Framaroot-tal és MtkDroid-dal is.
2. új firmware vadászat, a chinaphonarena-n találtam ezt v3_inew_v1.0.8_GPS-Fix_MNShop.cz, ez egy 1.0.8 módosított verzió, amit javítottak az official version cxq_v3_inew_v1.0.8-hoz képest
* Flash Version (Attached SP Flash Tool)
* Multilanguage version, magyar nyelvel
* Preferences – Czech language, ez annyit tesz, hogy cseh nyelven indul, de könnyen átállítható, legalábbis könnyebben mint az eredeti kínai
* Javított GPS Fix
* ROOT
* Gapps beépítve
* CWM
* Tested only version 850/2100 iNew V3, nekem egy korai szériás V4.0-ás fehér telefonom van, azon működikDownload: [link]
3. És ez alapján telepítettem [link]
Elég érthető, de a lényeg, hogy előbb a driver-eket kell felrakni, aztán meg SP Flash Tool-lal mehet a firmware. Biztos ami biztos én először nyomtam egy factory reset-et és wipe-ot.
Tapasztalat, egy nap használat után.
* stabil, gyors működés
* nekem megoldódott a töltési probléma, akku egy napot bír, Battery Calibration-nal kalibráltam is
* GPS pontos, gyors, az eddigi legjobb, amit Mtk-s telefonon tapasztaltam, de a biztonság kedvéért Mobileuncle Tools-szal megmozgattam, és EPO fájl letöltés, illetve használok egy kiegészítő programot, neve GPS Státus
* root működik
* Wifi megfelelő
* én még tettem rá egy Next launcher-t, mert az eredeti nem tetszett, az is működik
* USB-vel a PC-hez csatlakoztatva akkor látható a telefon memória, ha media eszközként való használatot választja ki az ember, de így remekül megy, így az SD kártyát is mutatja
* AOSP billentyűzetben alapból nincs magyar szótár, de ezt könnyen be lehet tölteni.Röviden ennyi, remélem tudtam segíteni.
-
janek69
senior tag
válasz
junkpod #4044 üzenetére
Már bocs,de úgy írogatni én is tudok,hogy más ne értse: tw reco meg MUT,így ha egy kezdő olvassa fingja nincs semmiről és utánna ha kérdez mindenki lebassza,hogy olvasson vissza,na de mit?
Gondolom a tw reco = TWRP és ezt már a google is metalálná,hogy team win recovery.
A MUT meg ugye a mobile uncle tools.
Javaslom,hogy mindent annyira rövidítgessünk,hogy abból más is értse. Én ilyeneket az angol nyelvű forumokon soha nem láttam. -
ctibor
senior tag
Én is feltettem az 1.1.1-es ROM-ot.
Akku üzemidő ügyben még nem merek semmit mondani (tegnap este ment fel a rom), viszont az eddig is szinte egyedüli hiba megoldódni látszik: azóta egyszer sem kapcsolódott be magától a képernyő, ami az előző ROM-mal napi 5-6-szor előfordult.
A GPS nekem eddig is rendben volt, most is jó.
-
junkpod
veterán
válasz
karikusz #4035 üzenetére
Igazad van, nem offline GPS-ről beszéltem.
laci laci: általában minden ROMhoz vele van csomagolva egy flashtool is, ami tuti jó hozzá, bár nekem még eddig mindig jó volt az amit egy hónapja letöltöttem. Az 1.1.1-hez is van csomagolva flashtool.
Ha 1.0.8-ad van fent és V4-es a telefonod, akkor a flashtool-al a download módot válassz, mert nincs az 1.1.1 csomagban userdata és cache file. Szóval felflasheled a romot és első indításra rögtön egy Recovery móddal nyitsz (power és fel egyszerre) ott pedig nyomsz egy data és cache törlést, majd reboot.
Ezzel lesz egy szűz tiszta 1.1.1-es telód -
rokarudi
aktív tag
Na, a Greenify és az xposed modul barátkozása sikeresen megfektette a telefont (minek piszkálom még mindig
), úgyhogy felraktam az 1.1.1-et. Nekem kicsit nehezebben ébred az alvó állapotból és a gps sajnos megint (nálam!) elég harmatos. Az én telefonomon csak a gps fixes romok azok, amikben működik valamennyire a gps, de azt hiszem, hogy inkább a vaterán beszerzek egy BT GPS vevőt, mert ez így ebben a formájában nekem sajnos nem igazán használható navigálásra, még a varázslások után sem
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.visszaolvasgatom a hozzászólásokat,de sokszor ha csak user vagy,akkor nehéz értelmezni a szöveget. Erről csak egy vicc jut eszembe.-Értem én,hogy non-stop,de meddig van nyitva?Nem lehet megoldani,hogy linkel ellátva megírni melyik romhoz melyik flashtool jó és mit,hogyan..?
-
junkpod
veterán
válasz
karikusz #4031 üzenetére
nem szeretsz mókolgatni és nem kell a GPS-t hangolgatni, erre a "GPS-fix" romot ajánlod ami pont, hogy mókolgatott rom...
A 3 betűs nem mérvadó, mert tudomásom szerint saját gps motorja van és ráadásul full warez.
Amit leírtam az nekem működik az ingyenes programokkal (ráadásul waze kb 1000x jobb mint az igo
) és az android appok többsége is az alap gps szolgáltatást akarja használni, így ez szerintem fontos. Azzal egyetértek, hogy a gps teszterek (engineer ygps kivétel) sokat bekavarhatnak. Szóval nekem ez így jó és csak néhány alap dolgot kell beállítani, csak megosztottam, nem kötelező.
-
karikusz
tag
válasz
junkpod #4027 üzenetére
Az 1.0.8-at használja az apósom és a Párom is. Semmit nem mókoltam a GPS-szel. Feltettem az igo-t. Kimentem az utcára, GPS-t bekapcsoltam. igo-t elindítottam, majd a térképnél amikor még nem lőtte be magát akkor van egy műhold ikon. Azt megnyomod és látható, hogy milyen holdakat lát...stb. Szépen mennek ott is a piros "téglalapok" majd olyan 5-8 között átvált zöldre. Ilyenkor még vagy 15 percet ne piszkáld. Ezzel a módszerrel mindkettőjüknek utána max 1-2 perc alatt feláll a gps.
Itt jegyezném meg, hogy nem kell sim kártya sem hozzá, szóval nem kell net, nem kell semmit mókolni a beállításokkal, nem kell gps test program(ami elég gyakran bekavarja a GPS-ét a telefonnak). Szóval minden nélkül mennie kell. Ha nem megy akkor kuka a rom.
Ha jól emlékszem ez a rom az ami megy mind a kettőjüknek: http://www.needrom.com/mobile/v3-e-gps-fix-deutsch-rooted/
Mind a két telefonon közel egy hónapja tökéletesen megy. A párom sokat játszik, fotózza a kutyát, emailezik facebookozik, az após szintén fotózgat használja a GPS-t szóval tesztelve van..
-
-
karikusz
tag
GPS fixes 1.0.8-as volt legutóbb fent. A play áruházból letöltöttem 2 játékot aztán visszajött a régi hiba, hogy újraindult magától a telefon. Először kezdtem a factory resettel, nem oldódott meg... majd újra raktam az 1.0.8-at, de akkor sem volt semmi hatás. Utána másik romot akartam feltenni de mindig hibát ír ki a flastool. A 3-as flashtool-szal felmegy az 1.0.3 meg a 4-es az 5-ös flashtoolszal meg csak az az 1.0.8-as gps fixes ami legutóbb lett felrakva. Már a Flashtoolszal csináltam egy formatálást is, hátha teljesen legyalulva jó lesz de semmi hatás. Ugyan úgy csak ez a 3 rom megy fel rá. a 3-4-nél ugye nem jó a GPS még így az kiesett az 1.0.8-cal meg újraindul magától a telefon. Szóval egy 8-nál frissebb verziót kell feltennem a GPS javítás miatt, de nem megy.
-
junkpod
veterán
válasz
rokarudi #4024 üzenetére
hát én csak a beállítások menüben kapcsoltam ki az AGPS-t. Nekem úgy tűnik, ha az AGPS és az EPO is be van kapcsolva akkor mintha egymás ellen dolgoznának, pl. megjelennek a piros holdak, elkezdenek jönni a zöldkeretes téglalapok sorban és egyszer csak minden kimegy és üres kék célkörről indulunk újra és sokkal kevesebb holdacskával kezdünk. Ez a tapasztalatom.
-
rokarudi
aktív tag
válasz
junkpod #4021 üzenetére
Ez azért bíztató
Kipróbáltam, hogy a MUT-ot is felrakom, és úgy is tesztelem a GPS-t, és az volt a furcsa, hogy a beállításokban az a-gps kikapcsolása a MUT beállításait nem nagyon változtatta meg. A location based services-ben az a-gps ebben az esetben is be volt kapcsolva, és ha innen kivettem a pipát, akkor az ygps kiírta, hogy "agps turned off by settings", vagy valami hasonló.
A kérdés, hogy ilyenkor kell-e hinni a MUT-nak, hogy az agps bekapcsolva marad, vagy valami más megoldása van a dolognak? Mindegy inkább letöröltem, hogy ne zavarjon bele ebbe az egészbe
-
junkpod
veterán
válasz
Jolly87 #4019 üzenetére
GPS v1.1.1
- javaslom minden ROM-hoz a buildprop-ba beírni ezt a plusz sort, sokat javít a pontosságon:
dalvik.vm.execution-mode=int:fast
- bárki-bármit-mond-szakért, nekem ezekkel a beállításokkal gyorsan talál első fixet és sok holdat lát/tart és waze/google navigáció jól működik:
- agps kikapcsolva
- fenti dalvik javítás beírva
- mobile/wifi hely segítség kikapcsolva
- EPO bekapcsolva
- gps.conf magyarországra hangolva (google segít)
-
Jolly87
tag
válasz
junkpod #4013 üzenetére
Köszi a részletes választ.
A GPS elég lassan talál jelet, de ezt olvastam is.Van rá olyan fix ami nem jár rom cserével?
Vagy ha igen, az nem nyúl semmihez csak gps-en állit?Nem vagyok hozzáértő ezért a lényeg h ne vesszenek e la jelenlegi mentések programok stb.
ez pl mit csinál? V4 verziom van. [link] -
karikusz
tag
Valaki találkozott már azzal, hogy az automatikus újraindulást hogy lehet javítani? Egy ideig jó a telefon, aztán meghülyül, és magától újraindul, valamikor másodpercek múlva is.
-
junkpod
veterán
válasz
Jolly87 #4010 üzenetére
1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
amint valaki készít egy ilyen romot erre a telefonra, azonnal rá lehet majd rakni2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?
attól függ mire használod, ha tweak progikat is használsz akkor természetesen. Minél jobb? Milyen verziód van? Linkek szerteszét a topikban3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?
Igen, isten hozott az android világában, a telefont használd egészséggel és ne gyötörd magad a memória állapot nézegetésével, azzal foglalkozik az android. Minden féle task killer felesleges, 4.2-ben már a rendszer alkalmazásokat is tilthatod az alkalmazás beállításoknál.4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
szerintem ezt a játkéok szeretnék így, mert ez az általános szokás: appot a belső tárra, adatokat az SD kártyára szoknak telepíteni.5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
Attól félek azt nem tudod leválasztani ha van SD kártya is, de erről majd okosabbak mondanak mást ha nem így van. -
balaaa88
aktív tag
válasz
Jolly87 #4010 üzenetére
1. Tudomásom szerint nincs rá 4.4-es ROM.
2. Rootolni nem nagyon érdemes, mivel stock android, nincs rajta semmi extra program, ami van, azt tudod tiltani. Ettől függetlenül rootolhatod; bajod nem lesz belőle.
3. Ezzel nem érdemes foglalkozni. A memória azért van, hogy használja a rendszer. Ha kevés van szabadon és kelleni fog neki, akkor majd csinál magának. Felesleges kilövögetni az alkalmazásokat.
4. Nem használok SD-t.
5. Passz. -
balaaa88
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használ normálisan működő custom recovery-t? Én próbáltam a touch és a normál cwm recovery-t is, mindkettőt felraktam Mobile Uncle Tools-ból és SPFlashTools-ból is, de mindkettőnél ugyanaz a hiba: nem látja a belső tárhelyet, nem tud mountolni semmilyen partíciót. Ötlet?
-
Jolly87
tag
Sziasztok!
2 napja vásároltam egy ilyen csodát!A kérdéseim:
1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
Köszönöm a segítséget!.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
junkpod #4005 üzenetére
Azt mondod hogy jó rom? 3G net? amit én használok tudod [link] ott eddig minden jó csak gps-et nem néztem! az aksi nálam úgy van reggel 7-kor 100- ról egy kis wifi netezés 95 % utána valahogy lemegy 75 %-ra de akkor ott áll vagy 2-3 óra hosszáig úgyhogy nem nyúlok hozzá! mire hazajövök este nekem is 60-65 % között van!
-
junkpod
veterán
Az 111 rom aksi egyszerűen szuper. Standby-ban szinte nem fogyaszt. Reggel 7kor 100%ról indult, negyedora wifi-net olvasgatás, napközben pár (10?) telefon kevés net, emailok, navi autóban töltőröl és este 7-kor 61%-on volt
Eddig csupa pozitív tapasztalat. -
junkpod
veterán
Igazad lehet, mert a data/nvram mappám a régi, gondolom ezt szűz rom induláskor frissíti és csatolja újra. Ezért is leszek kíváncsi hogy wipe után mi a helyzet a telenorral.
Amúgy olyan mintha jobban kapkodná a lábát, jobban reagál mindenre kevesebb laggal. És van a telefon menüben wireless update is, bár ennek csak ott van értelme ahol nincs spflash kedv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged