Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz netkoo #652 üzenetére

Ez sokmindentől függ (taktika, és mennyi időt ülsz a gép elött). :DDD Pl most a negyedik szigetet fogom költöztettni. Én úgy csinálom, hogy első körben fogadó. Aztán raktár, és barakk, a sorrend majdnem mindegy, az első szint aránylag gyorsan megvan mindenből. A lényeg, hogy költözésnél nem viszek semmit, csak amit az 5 hajó elbír. :) Minnél hamarabb oda érjek. De, szinte azonnal megy 300 bor, márvány, kristály, kén, és kevés fa (max 750). Ennyi fér be raktár nélkül. Ezek után, számomra a legfontosabb a lakosság növelése. Erre elvileg a fogadó emelése a legjobb. Holtidőben esettleg múzeumot is érdemes, az üressen is +50. :D De, ami igazán durva, az a lakosság átmenekitése. :B Tehát, a többi városomban maxra húzom a bor felszolgálást, és képzem a parittyásokat. Amikor össze jön 10 felett, vagy a képzett mennyiség, küldöm át (ezért kell a minimum egyes szintű barakk). Tehát, amikor átért, és a városházát éppen felfejlesztettem, lefokozom a parittyásokat. :DDD A régi városban a lakosság hamar vissza termelődik, az új meg mint a lufi, felfújódik, és kezdődhet a termelés. Igaz, sokáig nem fejlődik igaziból a város, tehát pl helytartót fel se húzom jó darabig (korrupció nem érdekel pár hétig), illetve, esettleg egyes szintre, mert az csak fa kérdése. Az meg, amikor lefokozom a parittyásokat, vissza jön, erre is figyelni kell. :DDD De, ha ez a második szigeted, nem biztos, hogy ez a lakosság átmentős megoldható igaziból. Ergo, számomra a barakk is felejtős. Igaz, ha megtámadják ezt a várost, tudnak fosztani, de eleinte szinte semmit, max pénzt, azt meg mindig elköltöm. Nem halmozok fel, mert max háboruskodásnál van értelme sok-sok pénznek. De, most inkább befektetem. Ha másba nem, a piacon veszek olcsón fát, azt rakom a bányákba akár. Vagy, ami nagyon jól jöhet, az a kereskedelmi hajó. Abból sose elég. :DDD Most 40 van, és ha nagyon nekiállok kereskedni, ez is kevés, mert ugye közben kellenek az anyagmozgatások a szigetek között is. :B

Új hozzászólás Aktív témák