Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Ed_007 #96895 üzenetére

    Elnézést, ezeket azért hangsúlyozom, mert a T460p-t elvittem egy szerelőhöz, aki rácsodálkozott, hogy ilyet még nem is látott, aztán meg lelkesen mesélte, hogyan szoktak pattogni a műanyag rögzítő pöckök és patentok

    Legalább 100 darab X220-at és X230-at szedtem szét. Legalább. Szerintem menne csukott szemmel is. Fedlap és kijelző-bezel cserének 90%-ban úgy kezdek neki, hogy elmondom: nem tudom garantálni, hogy minden létező patent és csavar ki fog jönni és minden 100%-os lesz. Aki ilyet ígér az hazudik, de minimum bolond.

    Úgyhogy vagy olyat keresel, aki lelkesen beszél és őszinte vagy olyat aki néma. Sem a márkaszervizben sem otthon nem lesz belőlünk csodaember. Szerintem kerekedne a szemed, ha látnád miket kell művelni néha egy-egy laptoppal, hogy szétjöjjön vagy éppen minden illeszkedjen úgy, ahogy annak kéne. Igen, a határozott csavarhúzó az még alap. Nem egyszer fúrtam már le csavart is. Meg estem neki fogóval. Meg téptem ki csavart kijelzőstől tulaj szeme láttára. Meg húha. Na ha tudnád mik mennek a hivatalos álca mögött is.

    Van HMM, kezedben az évek meg a rutin és ennyi kell. Senki sem biztosít senkinek 30 darab gyakorlógépet. Autószerelő sem fog a világ összes típusának összes alkatrészéhez úgy nyúlni, mintha csak egy sört nyitna ki. Ott van a TIS, felfogja és csinálja.

    Szóval így indulj neki ;)

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák