Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ed_007

    aktív tag

    T460p esetében bevállaltam a billentyűzetcserét (köszönöm ismét a csavarhúzós tanácsokat :R ), de most szeretném egy Yoga X1 gépnél is magyarra cserél(tet)ni a billentyűzetet. Látva, hogy ez mekkora szereléssel járna (alaplapot ki kellene venni stb.), ennek már nem ugranék neki.

    Tudnátok ajánlani olyan budapesti, vagy 'pest környéki Lenovo szervízt, amelyik megcsinálja? Olyanra gondolok, ahová elviszem a gépet és meg is várhatom a billentyűzetcserét, sőt akár előttem végzik a cserét, és ahol nem az én gépemen tanulják meg, hogyan is kell ezt (akkor akár én is amatőrködnék).

    Elnézést, ezeket azért hangsúlyozom, mert a T460p-t elvittem egy szerelőhöz, aki rácsodálkozott, hogy ilyet még nem is látott, aztán meg lelkesen mesélte, hogyan szoktak pattogni a műanyag rögzítő pöckök és patentok, amikor már minden csavart kivett, és a komponenseket még mindig tartja valami, de ő határozottan benyom egy csavarhúzót középre és elkezdi feszíteni a műanyagot... :O :O :O ezért is álltam neki a T460p-nek - inkább én törjem, mint más ;] ), de a Yoga esetében még egyszer, reménykedve nekifutnék a szervízkeresésnek, mielőtt belevágok a saját kezű szerelgetésnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák