Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz scarbantia #67797 üzenetére

    Én mondjuk teljesen egyetértek RealBlackStuff-fal: "Standard T9300 or T9500 CPUs are more than good enough."

    Alapvetően nem a teljesítménnyel van szerintem a gond, hanem a DDR2 drágaságával, ami kb. gazdaságtalanná teszi ezeknek a gépeknek a bővítését - csak akkor éri meg, ha ragaszkodik az ember a 4:3-hoz.

    Amúgy miért is kell további mod ahhoz, hogy tudjon 8 GB RAM-ot kezelni a moddolt alaplap? (Az eBay-es hirdetés szövegében: "(please notice that you will need to flash the SPD if you want to upgrade to 8GB)".)

    Az R61-emben jelen pillanatban T9300, 6 GB RAM, 120 GB SSD és SXGA+ IPS van, ez - legalábbis Linux alatt - már bőven overkill minden hétköznapi feladatra, amihez nem kell P*shop, C*D meg ilyenek. Mondjuk van nálam egy UXGA+-os, valószínűleg alaplaphibás R50p, ha szerencsém van és van a panelen EDID chip, akkor ebből UXGA+-os R61 lesz.

    lakkusjj: arra gondolt, hogy a 14", 4:3 T61-ek alaplapjai az ideális alanyok a FrankenPad-projectekhez, mert azokat lehet áttenni 15" T60-házba. "Amint az közismert." :)

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák