- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap belerakattam az X230-ba háttérvilágítós billentyűzetet. Így első blikkre nagyon szuper! A thinklight néha kicsit zavart tök sötétben, szerintem ez jobb lesz.
Smartservice-ben rendeltem, ott is rakták bele. Korábban bekértem árajánlatokat a billentyűzetre kereskedőktől, 35e és 52e közötti árajánlatokat kaptam.
Itt meg meghozták egy 20-asért (bruttó).
A szervizes srác jó fej volt, kérésemre még az SSD-m fedelét is rácsavarozta a helyére, ami nem is lenovos sztori lett volna. (Ugyanis amikor eltávolítottam a 7mm-ről 9mm-re bővítő műanyag keretet az Intel SSD-ről, akkor a gyárilag hozzáadott csavarok már túl hosszúak voltak, és kb. 3 boltban jártam, de sehol sem tudtak adni ilyen kis átmérőjű (2mm) és ilyen rövid (kb. 3-4 mm) csavarokat.)
Amíg van ez a Smartservice, én nem aggódok a szerviz miatt. Ráadásul a melóhelyemtől 1 utcányira van.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Milyen notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hollow Knight
- További aktív témák...
- Akciós üzleti laptop! HP EliteBook 840 G1
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest