Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz sutszi #41935 üzenetére

    Adott egy ember (mondjuk ide még jöhet mérőtársam is, tök ugyanez), aki infóra jár. Régen tucatnyi versenyen indult office körben, és azért eléggé benne van a dolgokban. Az embert olyan szinten bírja felb@szni, hogy egy tökéletesen elérhető, 3 kattintással megnyíló ablak helyett össze-vissza cseklik-csuklik mászik minden mindenből, hogy el nem hiszed. Kedvencem a kacsintós eszköztár, mikor rossz napja volt néha így eltűnt, aztán megjelent. Simogatás hatására utána megjavult. Biztosan szokható meg tanulható. De ha a qrva anyázást hallom az egész laborban és tényleg panaszkodnak, hogy fos, akkor fos. Majd összeszámolom, hogy arányaiban hány embert húzott már fel és hányat nem.

    franc0: Szokatlan módon makk-makk-makk-ot hallok, meg némi fröcsit, ami nem baj persze.

    1. Az összes létező programot megvizsgáltam, amikkel lehet win8-at mókolni, érdekes módon, anyám szokásos néha elbóklászó stílusával azért tudtam csodamenüket előhozni. Ami neki bőven rémület. Nekem meg agyf@sz, mert akkor ő fog valamit elnyomogatni meg hívni. Ennyi.

    2. Az szintén állat. Ezt jelezd majd az Adóhivatal felé. Vagy mondjuk a MIT tanszéknek nálunk. Hadd ne mutogassam milyen faszán képes egy progi már win7 alatt is úgy elszállni, hogy viszi a mentéseidet is. Loáll.

    3. Minek szoknám meg? Katt-katt-katt és ott vagyok ahol lennem kell. Most meg pörög forog kifelé a menü egymásból, amit ráadásul néha jól el is dugtak a bánatosba. Miért is olyan szar mellesleg a 2003? Tell me.

    Talán látni kéne az érem másik oldalát is, hogy van, amikor tényleg nem ok nélkül köpköd valaki, ilyenkor nem kéne a "mert magyar vagy" "gyökér vagy" ódivatú vagy" dolgokat előhozni, mert lehet, hogy igaz.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák