Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zomatt

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nyűglődöm a t420-asommal. Kevesebb, mint fél éves amúgy.

    Az első gondom az, hogy ciripel benne valami. Némi kutakodás után ide lyukadtam ki. Ha az USB HUB-okat letiltom, akkor megszűnik a zaj.
    Megírtam a szerviznek, mire ők azt mondták, hogy ritka, de tudnak róla, hogy van ilyen, kicserélik az alaplapot. Mondtam nekik, hogy rendeljék meg az alaplapot, ha megvan majd akkor viszem be a gépet. Ez tök jó, de most a gépem magától abbahagyta ezt a fajta ciripelést. Nem tudom, mitévő legyek. Nem tudom eldönteni, hogy most örökre hagyta-e abba, vagy két hét múlva újrakezdi. Abban sem vagyok biztos, hogy az áradások miatti kavarodásban jobb minőségű alaplapot sikerült a lenovo-nak gyártania, mint egyébként.

    Amúgy egyre inkább az az érzésem, hogy még a prémium lenovo cuccok is kezdenek elmenni a gyengén ellenőrzött kínai gagyi irányába. Ha baja van kicserélik, de nem igyekeznek elsőre jó terméket eladni.

    Lényeg: szerintetek kicseréltessem az alaplapot? (Ilyen csere után gondolom nem fog egyezni a gép alján lévő serial az alaplap serialjával, vagyis a biosban látható serialal... Ez nem gond, csak ha később el akarom adni, bizalmatlanságot szülhet.)

    A másik problémám:
    500Gigás 7200RPM-es Seagete ST9500420 AS winyó van a gépben. Ránéztem HD Sentinellel és OMG! 70%-os kondíció. 9 napot ment, és 226 gyanús adatszektort vizsgált már meg, de egyik sem volt hibás.
    Ezt mi a fenére véljem?

    Köszi a válaszokat.

    PS.: A barátnőm Dell Insp. N5110-ével semmi gond nincs, pedig az fele ennyibe sem került és amúgy is sokkal inkább tömegcikk...

    Zombori

Új hozzászólás Aktív témák