Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz franc0 #24802 üzenetére

    fogadjunk hogy ezt vetted 4180RP8

    a CHS rendszeresen átkonfigol gépeket, és így általában jobb ár/érték arányú gépet kapsz, tehát ezt igazán nem róhatod fel nekik, persze ha meglátszik a szerelés nyoma az már más kérdés. én inkább ott akadtam el, hogy a bontott csomagot miért is nem nézted át a helyszínen? ott még mondhattad volna, hogy nem kéred. így max elállhatsz a vásárlástól, már ha az ipon ezt internetes vásárlásnak hirdette és a szerződéskötéskor nem kötötte ki, hogy helyszínen átvéve nem él a 8 nap. ha a belső fólia bontott volt akkor az kívülről is a dobozon is látható kellett, hogy legyen, itt hibát követtél el, hogy nem nézted meg mit viszel haza. egyébként a kibontott csomag még nem jelenti azt, hogy babráltak vele, kinyithatják a vámon is, lehet csak megmutatták egy potenciális vevőnek de az is lehet hogy már megjárta a szervizt..

    ez a konfiguráció tenderre érkezett az országba egyedi rendelésre, és a megmaradt darabokat tették publikussá a végfelhasználóknak - mivel összesen egy darab volt belőle a CHS-nek, feltételezem hogy gyári hibás volt megjavították és újként eladták - ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy átvertek, hiszen olcsóbban kaptál egy hozzád esetleg közelebb álló gépet.

    summa: ha azért szeretnéd visszakapni a pénzed mert bontott csomagot kaptál, szerintem butaságot csinálsz, ha viszont tényleg sérült a gép, a minimum hogy szépen megkéred az ipont, vásárolják vissza (hangsúlyozom, hogy szépen), ha ez nem jön össze akkor pedig rájuk lehet borítani az infopultot, de csakis akkor, ha tényleg sérült a gép.
    ha semmi baja nincs akkor én inkább örülnék neki...

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák