Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • audi100td

    nagyúr

    válasz Wolfskin #17535 üzenetére

    Szia,

    mennyiert bestbuy az a T42? Mostanaban T60-nak a legjobb az ar/ertek aranya, kis szerencsevel 50-55k-ert mar lehet kapni.

    IPS panelnek szebbek a szinei es sokkal nagyobbak a betekintesi szögek, viszont 15"-on mar eleg nehez ez a gep, annak erdemes ilyenben gondolkoznia, aki nagyreszt otthon, az asztalon hasznalja.

    laptopot nem szoktunk tuningolni, ha nem muszaj, ganyolni sem :)

    igen, d-sub csatival

    vga kartyakrol itt talasz összehasonlitast: [link]

    Amugy nagyon jo gep volt a T42, csak 2 gond van vele, a processzor teljesitmenye lassan mar altalanos hasznalathoz is keves lesz, valamint van egy eleg komoly tipushibaja, az ATi grafikus chip hajlamos levalni az alaplaprol, ez csak alaplapcserevel, vagy esetleg ujraforrsztassal orvosolhato, de kerdeses az eredmeny es könnyen ra költheti az ember meg egyszer a gep arat. Ha csak otthon asztalon hasznalnad, joval kisebb a kockazat, de ha cipelgeted is a gepet, nagyobb igenybevetelnek van kiteve az alaplap, ezaltal nagyobb esellyel bekövetkezhet a hiba. Szerintem vagy kersess egy T60-at jo aron vagy vegyel T43-at, azok mar nem erintettek a hibaban. 15" SXGA felbontasban a T43-as es T60-as is van IPS kijelzövel illetve a "p" modellek elerhetöek UXGA felbontasban is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák