Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz bwoay #14413 üzenetére

    szerintem meglepődnél, hogy mit meg nem teszek az optimális körülmények megteremtéséért. még úgy is, hogy láttál már pár agymenést tőlem.

    kivételesen nem én kezdtem, csak megállapítottam a tapi létét. feelgood kezdett el belemagyarázni valamit, ami a józan paraszti ész szerint kábé a bagoly verébnek kategória, ezeket a lángokat oltottam csak a logika hűvös lapátjával. nem látom egyébként haszontalannak a kételkedés csíráját elhinteni. az újoncok a szócsaták kapcsán esetleg átgondolják a dolgot és több ellentétes vélemény alapján objektívebb döntést hozhatnak mutatóeszköz-használat kapcsán.

    jelen esetben 3 gépből (x200, t61, t21) csak a 61-en van tapi, inkább letiltom. főként a gyerkőc meg gazdasszony miatt egyébként, nem akarom összezavarni őket. egyébként gyerkőcnek is szimpatikusabb a tapi, ahogy észrevettem.

    ha az x200-on is lenne tapi, akkor már elgondolkodnék, hogy kicsiny lapa kapjon-e valami olyat amikor aktuális lesz, amin szintén van tapi. és akkor pöckölném a piros pöcköt a pics...., csak hogy alliteráljon szépen.

    az x201-re való átállás kizárt. az x201s-re való átállás (az x200s cseréje) még szóba is jöhet, ha az intel ilyen tempósan fejleszti a gpu drivereket. a köcsögök ugye behazudták a hd-gyorsítást mhd4500-ra, azóta sincs semmi linux alá. ha jól értettem az ix beépített gpu-ra már van valami. de inkább várunk x210s-re, megnézzük mit alkotnak a sandy bridge cpu-kkal.

    mondjuk driver fronton gondolom kábé ugyanott lennék az amd-s piciny géppel is, az ati hivatalosan is közölte, hogy leszarja a linuxot, mert ő olyan okos.

Új hozzászólás Aktív témák