Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz hcl #83080 üzenetére

    Ami még most esik le, az a céges Lenovo furcsaságai. T480. Kínai "bármi 20V"->USB-C adapterrel folymatosan rinyál, hogy nem tudja, milyen töltő de lassú (valójában szépen megy róla). És hülyeségeket jelez az akku állapotáról (lemerült, nem töltődik, stb). Normális (nem hogy Lenovo, de normális Dell vagy HP) C-s táppal ez nincs. Tehát olyan esetekben, amikor kell a kommunikáció az akkuvezérlővel, vagy a táppal, akkor lehetnek érdekes dolgok.

    Ja, Acer? Abból egy kategória van, az ipari hulladék :D (Tapasztalat :D )
    HP-ban is volt, aminél az alaplap rajza elérhető volt, és Inventec lap - de az sem mindegy, hogy beszállítóként az gyártotta, vagy a tervezés volt kiszervezve, vagy mi. És nagyon nem minden gépnél van így, azon kívül, hogy egy lapos nem csak alaplapból áll. (De desktop géphez sincs olyan sok alaplapgyártó...)
    A Gericom-os megjegyzést én sem fikázásként éltem meg, olyasmi az, mint a Dacia, vagy a Lada autóban :D Fapad, de használható.
    Sajnos én a Gericom 6200AT -t (1996, Pentium 1) kinyírtam egy véletlen zárlattal pár éve, amikor adtam volna el :( (Beleesett egy árnyékoló fólia :( )

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák