Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Terapeuta

    őstag

    válasz krystman #96721 üzenetére

    [link]
    Csak az egyértelműség kedvéért, erről a ládáról beszélünk.
    Azt említetted, hogy a magasa igen visszafogott. Ezt meg tudom erősíteni, főleg spotify-t használva valóban mintha 20 méterrel hátrább lenne a "rezes banda" (youtube-on egy kissé jobb a helyzet).
    CD-vel (Marantz MelodyX a forrás) azért már jobb a helyzet: szobahangerőn nálam megjönnek a magasak, megmarad ugyan ez a "fedett" hang, de nekem, aki szereti a testesebb hangot, nem zavar.
    Ennek a polknak szerintem kifejezetten mély tónusú a hangja. Mértetéhez és árához képest viszonylag nagy energiát "kiad" magából. Így az ebben a hozzászólásodban leírt gyenge basszust nem tudom megerősíteni: nálam ha a valami mélykiemelést beteszek, akkor már besokallok én is, pedig a vidit annak idején én is loud + 3 bass, és max magas beállítással hallgattam. Ebből láthatod, hogy a vidi mélyeivel (sem) voltam megelégedve (oké, Orion Hs280, de akkor is :))

    Ha csak az árakat nézzük, ez a Tangen AII erősítő sterintem hasonló kategória, mint a vidi (ha új lenne), talán trendibb hangképpel (lehet, hogy dúsabb lesz a hangja alul). Azt azért tegyük hozzá, hogy az a Vidi erősítő mikor gyárthatták utoljára: kb 30 éve.

    De a lényeg: a magashiány jogos. A mélyhiányt viszont nem is értem.
    Az általad említett VT (Videoton?) láda nincs egy súlycsoportban a polkkal.
    Gyanús nekem az erősítő....

    [ Szerkesztve ]

    Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

Új hozzászólás Aktív témák