Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    Helló srácok!
    Köszönöm mindenkinek az észrevételeket, ajánlatokat.
    Rendesek vagytok !!!
    Mivel van már erősítőm, így már sokkal jobban szóba jöhet az, hogy kipróbáljam az adott hangfalat amit nézek.

    Azt ugye írtam feljebb is hogy a Quadralok szimpatikusak úgy alapból is, meg külsőre is ezek jönnek be igazán. Ha a mélye is jó de nem tökéletes még elsőre jó is lehet.
    Most már csak ki kell fogni használtan egy jó darabot.
    Akár a Rhodium sorozat is szóba jöhetne használtan.
    De mivel időm van bőven kitudom várni a jó vételt és addig még bármikor adódhat hogy el tudok menni hallgatózni. (az a baj hétfő reggel 8-5-ig, szombat délig dolgozok, aztán még semmi mást nem csináltam, de a Stream audioba elakarok menni majd ők látom quadraloznak is)
    Lehet tényleg nem jön be hallgatás alapján majd nem tudom.
    Ha annyira változik az ízlésem / igényem /hallásom a jövőben akkor meg majd cserélek. Nem örökre veszi az ember. Majd kiderül

    A triangle-t még megnézem jobban mert amikor szó volt róla akkor épp sok meló volt aztán meg el is felejtettem őszintén szólva.

    Hallgatom ezeket a "csodálatos" Jamo hangfalakat jobb híján... :D nem tudom hogy a merev 1,5-ös kábel járatódik e be vagy hogy mi lehet az oka. De egyre jobban kihallom a hangfalból hogy pontatlanabb, merevebb?? a mély. Mintha az elején szebbek lettek volna.
    A magasok nem olyan rosszak, de még hangváltóval is elég gyatra közepet ad ez a jamo... illetve már most kezdem észrevenni azt , hogy teljesen elbassza a zenei élményt ha a mély elnyomja a többi hangot.
    ( Próbálom fejleszteni a zenei hallásom ami szerintem talán talán kicsit kezd is elindulni, egyre több dolgot vélek felfedezni és eltérést észrevenni hangzásban. Persze ezt csak az én magam amatőr nagyon kezdő) szintjén úgy, hogy sajnos a jelenlegi hely akusztikailag sem igazán megfelelő.

    Mivel első szettem lesz, és már most kezdem azt érezni, ami egy jó pár éve elmúlt nálam, hogy úgy Igazán élvezem a zenehallgatás.
    De majd meglátjuk hova jutok.

    Még egyszer köszönöm hogy válaszoltok, segítetek még ha néha a magatok kis gonoszkodó módján is :D Valahol el kell kezdeni na... :D csak én nem a 100ezer ftos -al kezdem.

    Üdvözlet!!!

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák