Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz dgyuri0123 #69076 üzenetére

    Nem tudok leállni :) (nagyon tetszenek a tannoy-ok), megint vettem egy olcsó hangsugárzópárt. Ez a 636-os jó vételnek tűnt áráért, de így már 2 front-tal, 2 rear-el és 1 centerrel több dobozom van a kelleténél.
    Szép állapotú, és valóban csak annyi esztétikai hibája van, hogy az egyiken a felső műanyag elem sarka le van törve (biztos szállításkor oda lett ütve valaminek).
    Végre van egy zárt dobozos tannoy-om is. A 609-es elsőre részben csalódás volt, mert ugyan a magasai számomra rendben voltak és a dualkoncentrikus elrendezése is hozta az elvártakat, de mivel szinte semmi mélye nem volt, először nem voltam valami túl boldog. Aztán kitaláltam hogy egy jó aktív méllyel biztos szuper lenne házimozira és ez így szerencsére tényleg nagyon bejött (mintha már előre tudták volna a fejlesztők és alapból házimozihoz tervezték volna :DDD ).
    Fogalmam sincs mikor fogom a sztereóra szántakat összehallgatni, mostanában nem sok időm van, állandóan túlórázok (hogy a hangtechnika fejlesztésére tudjak költeni :D), de ha már eddig kibírták (mivel egyik sem mai darab) akkor csak kibírják még egy "kicsit" ;) . Ha a 636 nem válna be, akkor lehet megy az egyik a 609-esek közé centernek.
    Hétvégén lehet veszek egy erősítőt is, pluszba. Meg egy dac is beszerzés alatt van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák