Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz gordonfreemN #68842 üzenetére

    Akkor sorban:

    A Chrono 509 szerintem mélyebbre megy mint a 826/8C (talán a 836-nak felelhet meg) viszont semlegesebb hangú,mint a Focal (nem emel ki a “felső részeknél”,nem annyira élesek a magasak,de szépen csilingelnek itt is) nekem személy szerint a Chrono hangja jobban tetszik,de ez izlés és tovàbbi elektronika kérdése is (valamint nem annyira érzékeny,mint a Focal ez kis teljesítményű erősítőnél számithat)

    A Focal-ok ebben az (ár)kategóriában sosem voltak mélyben erősek,de teljesen elfogadható az “alsó részük” is,persze ez megint egyén/izlés/elektronika függő is.

    A Triangle hangja (karaktere) elég hasonló a 8-as Focal-éhoz,de a magasa finomabb (szerintem) a többi “paraméter” szinte megegyezik.

    (személyes vélemény: ha szeretnéd hogy alja is legyen és a teteje is rendben legyen a hangnak,akkor inkább a Chrono 509-et (sima nem .2) válaszd (240e most akciósan,de néhol lehet még alkudni is belőle),ha még feljebb lépnél,akkor Canton-ból a Vento 870 is jó választás (bár drágább,féláron most 1.200€/pár) ha szánsz rá annyit. ;)

    [link]

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák