Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz dgyuri0123 #66576 üzenetére

    Köszi mindenkinek a válaszokat!

    Nekem a meghallgatáson tetszett, és otthon sem rossz - egy bizonyos hangerő felett. Viszont szerintem mind a Marantz, mind a BX2 tud jobban szólni. A kettő közül egyelőre a Marantzhoz ragaszkodom jobban: a párom is megtanulta kezelni, és hangban ennél érdemben jobb cuccok legalább dupla áron mehetnek... (Lásd (#66579), te is egy drágább sztereót ajánlottál; ehhez egy korrekt hálózati lejátszó, vagy Pi+DAC, oszt' bőven 300 fölött vagyunk - akkor meg már kéne egy rendes hangfal is a BX2 helyett. Na erre most nincs sem keret, sem szándék.)

    Egyébként középtávon nem elképzelhetetlen egy Pi/PC alapú rendszer sem: van otthon egy Denon DA300USB, ehhez kéne egy Pi (vagy egy rendes táp és USB kártya a PC-be) + egy disznó hangú sztereó, és kész is lennék. Más kérdés, hogy a párommal újra kellene tanítani az egészet, és lemondani a CD-ről mint formátumról. Szóval egyelőre inkább az a járható út, hogy marad a Marantz, és vagy találok mellé jobban illeszkedő hangfalakat, vagy élek addig a Bronze-okkal, amíg nem lesz aktuális egy teljes rendszercsere.

    (#66577) Ear001: úúú, eddig ha te javasoltál valamit, abból mindig vétel lett :DDD Nagyon drága? ;]

    (#66582) krichd1: álló doboz jelen elrendezésben fizikailag nem fér el, és 10 hónapos gyerek mellé akkor sem vennék, ha elférne. Majd pár év múlva, ha a fiúcska megbízható lesz, ebbe az irányba lépek tovább, de addig egy elhelyezésre, hajtásra nem túl kényes hangfalpár kerül egy szekrényre. Kompromisszumok garmadája, tiszta sor.

    (Ear egyébként nemrég a JPW Sonatát ajánlotta, azóta viszonylagos rendszerességgel bújom is a piacot, meg is vennék belőle egy párat látatlanban is, de nem találtam eladót.)

Új hozzászólás Aktív témák