Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz liszi70 #60827 üzenetére

    ""Én megelégedtem annyival kisfiam."
    :D Hmmm..... "kisfiam"....... Egyre mélyebbre süllyedsz a takarításaid okozta szemétben. Természetesen nagy ívben le........ szóval érdektelen számomra ez a sértésnek szánt ostobaság, ez téged, nem pedig engem minősít. Sokkal nagyobb mocskot hagysz rendszeresen magad után, mint amit eltüntetsz az önkéntes takarító-szolgálatoddal."

    A "kisfiam" mindössze egy szociálpszichológiai kísérlet. Arra vonatkozó kísérlet, hogy ugyebár egy bizonyos (tipikus, szokásszerű) folyamat végén adott szándékkal lehülyéztél.
    A szándékodat most nem elemzem, ok miatt, és ugyanazon ok miatt a folyamatot sem elemzem, amely folyamat végén ugyebár szokás szerint kiderült, hogy az egyébként ellenőrizhetően emóciómentesen és tényszerűen beszélő kammerer személyeskedik (és/vagy mellébeszél, hogy a "személyeskedési érvet" előhozó blattidától is idézzek). Azért nem elemzem a folyamatot, mert még a kísérlet része, hogy talán nem minden alakul a szokás szerinti tipikus mederben, azaz még mindig látom esélyét, hogy a cenzor békén hagyja az eseményeket a szándékaitok ellenére. Ezért a továbbiakban nem reagálok ezekkel az eseményekkel kapcsolatban senki semmilyen szándékú és tartalmú megkeresésére, - mekkerére sem.

    Victor, kammerer, akárki

Új hozzászólás Aktív témák