Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mekker

    őstag

    válasz blattida #60770 üzenetére

    Hat csak azt tudom, ami rá van írva a hangdobozra, illetve a hangszórókra.
    Ebben néztem meg, hogy milyen alap kapcsolási rajzok vannak: H. H. Klinger - Hangdobozépítés -, de például ilyennel hogy keresztmetszeti frekvencia nem tudok mit kezdeni, mert nem tudom mi lenne ennél a hangfalnál ideális.
    Jelenleg annyi az egész belseje, hogy van a mély-közép és a magas. Hangváltó nem igazán van benne, csak egy elko van ráforrasztva a vezetékre és ennyi.

    Egyrészt azért állnék neki hogy valamennyit tanuljak, másrészt hogy talán segít rajta valamennyit, harmadrészt pedig mert néhány számnál észrevettem, hogyha a hallgatási szint felé hangosítom, akkor rendellenesen elkezd pattogni (mintha szikrázna). A hangfalban már cserélve lett a kondi (ami talán javított rajta), az is lehet hogy az erősítőben mentek már tönkre az elko-k 10 év állás alatt, nem tudom.

    Gondolkoztam már hogy eladom és veszek helyette valami aktív hangfalat 10-15-ért (pl. 1250B vagy használtan), de nem tudom hogy egyáltalán előrelépés lenne-e egy olcsó hangfal (meg eladni is sok idő). Többet nem költenék rá, mert jövőre már úgyis kevesebbet leszek itthon.

    Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Új hozzászólás Aktív témák